Dålig uppdatering

Hejsan hoppsan allihopa=)

Jag vet att jag har blivit väldigt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Men jag har typ inget att skriva så då vet jag inte vad jag ska skriva lixom hahha;) Aja, ni får gärna komma med tips på vad ni vill att jag ska skriva lite mer om:) Då blir det ju lixom roligare för er också, om ni får läsa om något som ni vill läsa om:)

Egentligen så är det här ett onödigt inlägg men jag känner för att skriva det;) Så gärna tips på vad man ska skriva om:) Skulle bli glad då:) Ni har väl också antagligen märkt att det inte är några morgon inlägg längre men det gjorde jag bara ett kort tag. För att nu orkar jag inte sätta på datan helt enkelt. På morgonen så är jag för lat för att sätta mej vid datan ocks skirva. jag orkar inte höra surret från maskineriet under mej, eller smattrandet fråmn tangenterna. Så är dte bara och jag hoppas att ni  kan tolerera det. För annars är ju inte kul:( Det är klart att man kanske får flera läsare om man uppdaterar oftar och så är det ju, men klockan 6 på morgonen känns det inte så lockande. Ni kan ju testa själva.

Aja, nu ska vi inte vara negativa på något sätt:) Positivitet är vad vi vill ha:) För idag är det ju första April, det betyder ju att det är vår. Wohoo.. Äntligen är våren här:) Första April får man ju luras också;) Har ni lurat någon/blivit lurade idag? Hehhe;) Än har jag faktist varken gjort det ena eller det andra, man jag har inte kommit på något bra:) Förra året kom jag på något jättebra:) Fast det tänker jag inte skriva här för det kan man ju använda igen:) Hehhe, ssnäl som jag é;)

Nu får ni ha det så bra tills viu hörs igen:)
Puss Hanna

Mee

Kommentarer
Postat av: BJERNHAGEN

men thanks fan! :D haha

2009-04-01 @ 21:06:20
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Magic Memories

sv; ja :D

det är riktigt skönt verkligen :D

2009-04-01 @ 21:50:58
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Bea

2009-04-01 @ 22:29:17
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Vera

SV; haha inget, jag typ gör iordning mig ;) dudå?

2009-04-02 @ 07:07:58
URL: http://veraablogg.blogg.se/
Postat av: ~ arnela

haha, okej (y'

jaa det är verkligen kul :O

händer idag ?

2009-04-02 @ 07:31:40
URL: http://aarnnela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0