Sista inlägget

Jag skulle bara säga att det här kommer bli mitt sista inlägg på 3 veckor!! Jag  komme att sakna er men jag ska ju vara hos min pappa och där funkar ju inte datan och så.. Jag kanske kommer kunna skriva nått inlägg men jag tror inte det=( 
Jag hoppas att ni kommer tillbaka och läser om 3 veckor. För då kommer jag ha massa roliga bilder och kanske filmer också=) Eller jag hoppas att jag ska ha det iaf;)

Ha det så bra och sköt om er (eller hur man brukar säga)
Puss

Dagens låt

Dagens låt: Rise against - Savior


Helt klart dagens låt=) vet inte varöfr jag gillar den men jag gört;)

Puss

090222

God morgon bloggen=)

Hade ni en bra kväll igår? Min var ganska trevlig. 2 av mina mostrar kom hit och 1 hade med sej sin sambo också. Dom kom hit och bastade och lite annat=) Det var kul, dom var kvar till runt 12 och vi hade roligt=) Vi sattvid min data och lite sånt=) Hoppas att ni fick en bra kväll=) Vad gjorde ni?

Idag ska jag packa lite för jag ska ju till min pappa i 3 veckor nu=) Och om 1 vecka och 1 dag ska jag utomlands=) Ska bli kul men som sagt tråkigt att det lir helt dött i bloggen. men så får det bli=)

Puss


Dagens sötaste

Är ju helt klart Neo under dopet=)
Här har min syrra filmat under dopet=)


Hon säger att hon vet att det är dåligt ljud och så.. men det får ni ta;)

Ska ju som sagt kolla igenom bilderna också och märka dom som ska läggas upp;)

Puss

Äntligen hemma

Nu har jag presic kommit hem igen=) Var ju först på dopet sen var det fika och sånt där. Sen efter det så åkte vi och handlade lite på Maxi och Ö&B sen efter det åkte vi till sarajevo och käkade.

Det kanske kommer bilder från dopet senare om jag hittar någon bra men ska bara märka dom då;)
Sen kanske jag ska ut och springa senare idag=) Och sen senare ikväll kommer folk hit igen=) Tycker det är mys att få främmande eller vara borta. Med några man känner såklart annars blir det bara spänt och jobbigt=)
Men vi hörs senare

Puss

Börja fixa mej

Nu hade jag tänkt att jag skulle börja fixa mej. Jag vet att det inte började fören klockan 1 men det är bäst att vara klar till 12 iaf. Och det är ju mycket som ska göras. Mitt största problem är skorna!!. Jag har inga skor att ta på mej! Jag har ju mest sommarskor och gympadojjor. Ååhh.. gud vad jag önskar att det skulle vara sommar istället. Jag ska fixa dop åt mitt barn på sommaren. Fast jag vill ju att den ska vara född på sommar. Vilka i-lands problem jag har! Aja, det är ju ganska långt tills jag ska börja planrea dop så det kan jag tänka på nån annan gång. Men jag är seiös. Ofta maan vill gå på dop i  fina kläder tillsammans mned gympaskor. Inte kul!! Jag har typ inget val eller jag kan ju ta fotbolss skorna Eller inte!! Vi får se vad det blir. Och får ni inga bilder på mej beror det på att jag fick lov att gå i gympaskorna!!

Nu måste jag börja

XoXo 

Hanna


090221

God morgon=)

Hadxe ni en bra kväll igår? Min var ganska tråkig faktist, men jag menar jag överlever ju har ju gjort det alla andra gånger. Och jag förstår mej inte på människor som säger att det är skönt att vara hemma. Då kan jag lova att det INTE!! Eller iaf så tycker jag att det är tråkigt att bara vara hemma hela tiden;) Kan ju inte säga för alla er andra. Aja, vad ska ni göra idag då? Jag ska ju på dop klockan 1 ungefär. Sen vet jag inte. Men klockan 1 skulle ju själva cermonin börja sen är det ju kakor och presenter och sånt efter så jag borde vara hemma ca 3.

Hahha;) Nu vart ni förvånade va? Att jag sitter och skriver här just nu, när jag egentligen inte skulle ha gjort det. Jag skulle ju vara hos min pappa nu ju. Men så är det inte. Jag är hos min mamma och ska till min pappa i morgon, sen ska jag vara hos min pappa i 3 veckor!! Så det kommer vara ganska dött då, men sen när jag kommer tillbaka då ska ni få en massa roliga saker;)

Puss på er så länge


Dagens låt



Dagens låt är helt klart Bad day med Daniel Powter!

Gillar den låten grymt mycket=)
Så varse goda här har ni en bra låt=)

Puss

I stan

Hej=)

Idag var jag ju som sagt i stan. Där vi köpte skor och doppresent till Neo=) nu höll jag på att säga att jag aldrig hara varit på dop förut men jag har ju varit på Albins och Isaks och om en veckan och 2 dagar ska jag ju på Kevins dop. Hahha xD Nu slog det mej att det bara är killars dop jag har varit på=) Aja, sen efter det så var vi på Lindex också. Där min mami var snäll och köpte Hårspännen till mej=) 2 stycken lila STORA hårspännen. Har haft ett sånt förrut som var rosa och vit randigt men jag har tappat bort det och då köpte mami nya till mej=) Sen var vi in på Torino hahhaxd vad som hände där ska vi inte säga här men det var kul;-) Min syrra har vissa sskills kan man väl säga hahhaxD Ja, sen har jag inte gjot så mycket mer.

Puss

jo just det glöm inte bort tävling om Lady GaGa´s CD hos Mirre

Vill du vinna Lady GaGa´s CD?

Vill du vara med i en tävlin där priset är Lady GaGa´s CD? Det vill iallfall jag, därför är jag med och tävlar om den hos Mirre har man tur kan man vinna en signerad CD. Men man kan också vinna 3 som inte är signerade. Bra va? Direktlänk till inlägget där du kan vinna=) Jag ska iaf, vara med nu=) Tävlingreglerna  finns hos Mirre

Lady GaGa

Hemma

Nu har jag kommit hem från stan=) Jag ska inte till Västerås heller. Men det är jag ganska glad för, för det hade jag inte orkat. Iaf, så har jag lite "skrivtorka" nu igen, men hoppas att jag kommer på nått bra under kvällen=)

Puss på er så länge

På väg

Nu ska jag snart åka in till stan=Enköping för er som inte visst det=) Sen så vet jag faktist inte om jag kommer hinna hem eller inte men om jag gör det så kommer jag såklart att blogga. om jag inte hinner hem så får ni ha en bra eftermiddag så hörs vi ikväll. Och just det först skulle jag ju till stan sen ska jag in till Västerås och det är där i mellan jag kanske inte hinner hem. Det märker vi;)

Puss på mina söta läsare=)

Btw, kommentera gärna så jag vet vilka som läser min blogg=)

Inbakad- och utbakadfläta

Hejsan bloggen=)

Nu har jag kommit på vad jag vill bli=) Alla vuxna och så tjatar på att man måste bestäma sej i tid, så nu har jag kommit på det=) Jag vill bli frisör eller Make up artist. Jag har hört att det är väldigt svårt och dyrt att bli just make up artist så jag ska nog satsa på Frisör=) Har alltid gillat och hålla på med andrs hår även om jag inte är så bra. Men man lär sej väl antar jag=)

Nu hade jag iaf tänkt hjälpa er med flätor=)

Inbakad fläta=)



och en utbakad fläta=)


Riktigt så här duktig är jag inte, men jag övar och hoppas på att bli så duktig=) Förresten visst har hon jätte fint hår=) Sånt skulle jag också vilja ha, så vi får se. Kanske nån gång i framtiden=) Hon som gör det heter Linda och är utbildad frisör=) Kanske blir jag lika duktigt som henne någon gång. hoppas det=)

Puss på er så länge=)

Btw, visst är det kul att jag kommit på med länkar och videoklipp och sånt. jag är ju riktigt duktig=)

090220

God morgon bloggen=)

Idag var det ju egentligen tänkt att jag skulle vara med min kompis Linn, men eftersom att min förkylning har blivit värre så kan jag inte det. Jag vill ju inte msitta henne eller hennes familj. Så idag vet ajg inte riktigt vad jag ska göra. Det var tänkt att jag skullee till Uppsala senare ikväll också men denn planen ändrades också. Så där vet jag inte heller. Vi får se vad dageb har att ge;)

Puss på er så länge

090219-Kväll

Hejsan allihopa=)

Idag har jag faktist inte gjort någonting. Därav så få inlägg här i bloggen. Men hoppas att det går bar ändå. Nu ska jag spela spel med Cicci, Philip och emma. Vi får se, men hoppas att vi hittar på nått kul iaf;)

Puss på er

090219

Godmorgon på er=)

Förstår ni att nästan hela mitt sportlov har gott? Jag vill ju vara ledig mera. Så himla skönt att sova hur länge man vill och göra nästan vad man vill utan att tänka på att man ska till skolan dagen efter. Fast jag har ju 3 dagar kar. Får njuta av dom och ha riktigt roligt då=)

Dagens planer, inget är bestämt. Philip är ju här och det är soligt ute=) Så Cicci och jag och han kanske går ut och leker=) I SOLEN!! Jag vill har vår och sommar nu!!! När solen lyser så här tror man ju att våren är på väg, men sen när man kollar på termometern så är det inte lika vårigt ute längre=( Aja, ska ju snart till Canarieöarna sen när jag kommer hem. kan jag klaga på att det är kallt;-) Se som sagt, vi får se vad dagen har att erbjuda. Och passar det inte mej får jag väl göra det lite roligare då;-)

Puss

Det är ganska fint på vintern med bara det inte var så kallt och blött!!
En fin vinterbild jag tagig själv

Amerikanska pannkakor och Kladdkaka

Ja, det var min lunch det. Emma och Cicc gjorde Amerikanska pannkakor och Jag och Linnea gjorde kladdkaka=) Var super gott. Först amerikanska pannkakor sen kladdkaka till efterrätt=) Mums! Till dom amerikanska pannkakorna så hade vi sirap=) Och till kladdkakan hade vi glass=) Mumsigt musigt. Vi är ju så himla bäst asså=)

Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Senare ska vi allihopa iaf ut och leka. Kanske ska Philip (Ciccis pojkvän) med nut och leka också. Det beror på om han har kommit när vi ska ut=) Ska bli kul att leka lite=) Var jättelänge sen jag var ute och lekte i snön, som man gjorde när man var liten. Så ska vi leka ikväll, och strunta i om man blir blöt och kalla. Det problemet tar man när man kommer in=) Ska bli kul iaf=)
Puss
Amerikanska pannkakor

090218

Godmorgon på er=)

Just nu sitter jag och kollar på något barnpogram på nickelodeon. Tror att det heter djungel georg;) HahhaxD Man får kolla på sånt när man är ledig;) Idag, så har jag faktist  inget speciellt planerat. Jag blir hemma med Lilly, Cicci och Emma. Vi kanske kan leka lite innan lilly ska till fj-100 och innan Philp kommer hit. Annars vet jag inte. Men, men. Vi märker vad som kommer i min väg;)
Vad ska ni gör idag då? Är det någon mer som har sportlov?
 
Puss på er=)


Fixa på datan

Kom presic på att jag ¨åste fixa lite mappar på datan. Har massa bilder och sånt som bara ligger "huller om buller" så jag tänkte att mappare skulle vara lättare att hitta i=) Så ska börja ifxa lite med det nu=) Lessen att jag var så kort i det förra inlägget, men jag kände mej obkväm med hur jag satt och jag tänkte skriva  färdigt inlägget innan jag ändrade ställning=) Så, men nu känns det bättre=)

Btw, jag har bakat kladdkaka. F*n vad tjock jag har varit idag. Kladdkakaa och semlor. No good! Aja, kan ju skylla på att det är sportlov eller nått;) Hahha, använda hjärnan xD.

Aja, nu ska jag fixa lite med mapparna innan mamma ropar att maten är klar. Blir köttbullar idag. Gott!

Pussar på er

P.S. Jag ska bli bättre med bilderna jag lovar!

Semlor=)

Hemma=) Har vart hos min farmor i typ 2 timmar nu=) Fick pannbiffar med sås och potatisgrattäng och sen efter fick jag en semla=) Fick vara med och "baka"semlorna också=) Har gjort en duk med olika stygn också=) Den är skitsnygg men inte färdig än. Syr typ bara lite på den någon gån om året. Så denhar tagit ganska lång tid=) Aja, nu orkar jag inte skriva mer.

Pusshejj

090217

Jag har försökt skriva hela morgonen men blogg har bara strulat och segat. Men nu funkar det=) Nu ska jag börja göra mej iordning sen bär det av till min farmor. Som ska bjuda på mat och egen gjorda semlor=) Mums! Min förkylning har börjat kännas av ordentligt nu. Lite ont i halsen och sen är det typ stockat i halsen och i näsan. Hoppas att jag inte smittar någon bara=) Aja, det märker vi ju. Nu måste jag börja fixa lite här som sagt=) Äähh.. Vi hörs väl sen när jag kommer hem. Jag vet inte riktigt när det blir, men förhoppnings vis ganska så tidigt. Annars kan det ta ganska lång tid när man är hos min farmor. Men som sagt ganska tidigt förhoppnings vis=)

Puss på er så länge

Gaahh..

Gaahh.. Jag har ju helt glömt bort att mitt sportlov började idag! Trodde att det var en helt vanliog Söndag. klart det var skönt att vara ledig ändå men visst njuter man lite mer av ledigheten när man vet att man är ledig?!  Jag gör iaf det så imorron får jag"fånga dagen" lite bättre=) Visst har jag haft kul idag, men just det att man njuter lite mer när man "känner" att man är ledig=)

Aja, jag få ha det riktigt skönt och trevligt imorron istället=) Då ska jag ju till min farmor som bjuder på mat och SEMLA! Ja så gott. Ska altså inte äta så mycket innan, då finns riskeen att jag inte orkar=)


ungefär så här glad blir man när man kommer på att sporlovet har börjat=) Så här mysigt kan man ha på sitt sportlov också=)
Äntligen sportlov!

Pussar på er=)

Hemma igen

Nu, hej allihopa=)

Nu har jag presic  kommit hem igen=) Jag har ju som sagt varit hos min Kusin Simon från igår till idag. Igår gjorde vi inte så mycket, var ute, kollade på film och bara slappande. Och idag har vi varit i Västerås. Jag, Simon Jessica och Nalle=) Det var kul där=) Väldigt kul, med tanke på att Nalle aldrig tänker på vad han säger fören efteråt=) Hahha;) Två exempel från idag=)
"19 ljus för 100kr!" Rätt skulle varit "100 ljus 19kr!" Hahha;)
"Hade du varit min farsa hade du fått en smäll!" Rätt hade de varit "Hade jag avrit din farsa hade du fått en smäll!"

Såklart sa han det sista bara på skoj, men det roliga var att han sa orden i fel ordning=)

Hahha;) Mycket kul kan man ha. Nu ska jag iaf, gå ner och hjälpa till med maten. Eller iaf snart ska jag det;)

Pusshejj

(Jag skulle egentligen ha satt in en bild, men jag orkar inte)


Hos Simon

Jag vet att jag uppdaterat dåligt nu men jag har inte haft tiden helt enkelt. Eftersom jag inte har ett mobilt bredband till min dator så kan jag inte ta med den överallt. Men jag har iaf sovit hos min kusin Simon och jag har inte orkat eller kunnat uppdatera då. Kommer bli bättre när jag kommer hem igen=)

Pusshejj

Musik

Hej alla=)

Just nu håller jag på att söka/kolla på gammal musik. t.ex Plain white t´s Hey dear Delilah. Vet inte varför men blev sugen på det, så nu ska jag pumpa den. Kanske bara för att det är alla <3-dag vem vet?;) Har ni några tips på bra låtar? Tipsa mej gärna=)

Dom lyssnar jag på just nu=)
Plain white t´s

Ska väl antagligen fortsätta sitta här och tröga till ikväll=) Då ska vi ha det lite mysigt=)  Min mosrar och kusiner kommer hit ikväll. Då ska vi bara ha mysigt och äta god mat antagligen kolla påå Melodifestivalen och batsa och dricka gott såklart=) Det ända som saknas för att det ska bli perfekt är ju en snäll och söt pojkvän men ni ska nog se att jag överlever utan. Jag tänker inte sitta inlåst på mitt rum bara för att jag är singel. Nej, här ska vi ha mysigt och trevlig ändå=)

Puss på er=)

Btw, på alla <3-dag får man äta hur mycket godis man vill. Gärna choklad och hjärtformade saker;)

Alla hjärtans dag=)

Glad alla hjärtans dag allihopa=)

Hoppas ni ska fira med någon ni tycker om. kan vara med pojk/flickvän, kompisar eller familj=) Jag ska nog inte göra något speciellt idag. bara var hemma och umgås med min familj. Skulle ju egentligen vara med en kompis till mej Jenni hon har också en blogg men uppdaterar nog inte så ofta (http://rammsteinchick.devote.se) Finns under kategorin länkar också=) Iaf, så tror jag att jag bara vill vara hemma med min familj idag=)

Hur ska ni fira alla hjärtans dag? Hoppas iaf att det blir en bra dag för er=)

Puss och Kram

Gammla datan

Har presic stratat gammöa datan=) Hittar massa kul där, bland annat massa rolig musik och bilder=) Jag lyssnade på lite mer "fjortismusik" när jag använde den här datan. nu är det mera "emomusik" inte för att jag gillar att placera in musik i olika "fack" men bara för att ni ska fatta vad jag menar=) Just nu är det faktist The Larssons - Vi svävar fram=) Massa minen kommer tillbaka när jag lyssnar p gammal musik=) Undrar hur jag kommer reagerra när jag kollar igenom alla bilder på den här datan. Kommer säkert gråta och skratta bara för att jag kommer ihår hur det var och vad vi gjorde=) Massa bilder är bra=) Då kommer man ihåg allt. Alla bra och dåliga stunder man haft. Förhoppniongsvis har man kunnat dela allt med en kompis. Då blir det mycket bättre. Har man roligt så blir det mycket roligare om man kan dela det med en kompis. Och är man lessen kan man gråta hos en kompis=)  Kompisar är bäst!


Iaf, hut lägger man in videor och musik på bloggen? T.ex en video blogg? Hur kan man visa det i sin blogg? Bara undrade skulle ju vara kul att veta om manskulle vilja ha en någon gång;)

Btw, lessen för alla stavfel men jag orkar inte kolla igenom och så.. Men kollar jag lite snabbt så ser det ganska bra ut=)

Puss i luss;)


Let´s Dance

Ska gå och kolla på Let´s dance  nu=) Det  var riktigt onödigt att bara skriva det men jag är himla trött sså jag orkar inte skriva mer;)

Btw, laila bagge är bra i Let´s Dance
Laila Bagge är bra i let´s dance

Pusshejj

Knäckflarn

Hjälper min syrra att baka. Knäckflarn ska det bli=) Vi gjorde lite konstigt men det kommer nog att bli bra. Har presic satt in dom i ugnen sen får vi se hur dom blir=) Hoppas dom blir goda! Hahha;) Nej, men alla gillar väl kakor?

Ska ju ta ut dom om ca 15 min så får se då

Det var väl tänkt att bli såna=)
Ungefär såna håller vi på att baka

Puss och Kram


Blää..

Uääh.. Jag känner mej som en bebis som bara kan springa tioll mammam när nått är fel. Mamma frågar "vad är det?" och man säger "emma tog min docka" och mamma kommer och löser allt. Skulle man göra det nu då skulle mamma behöva vara någon slags superkvinna eller nått. Min mamma är en superkvinna men jag tror inte att hon skulle kunna fixa allt eller hjälpa hela världen. Och måste man välja vilka i världen å skulle jag välja att inte välja några alls. Då får någon annan det jobbet. För jag skulle inte ha hjärta att göra val som berör hela världen om det inte var till det bättre. Skulle man behöva välja, nej, dej kan/vill jag inte hjälpa sås kulle jag inte klara det.

Usch, nu kommer västa konstiga tanakarna upp i mitt huvud så nu lämnar vi det ämnet så jag inte fatiserar ihop någon smörja och startar något kosntigt. Iaf, så har jag jätte ont i magen och vill bara spy. Har presic käckat också. Blää.. Nej, nu började det låta som något annat också men så var det inte. Jag har bara ätit lite för snabbt.

Just nu känns det inge bra bara. hoppas att det bli bättre snart=)

Pusshejj

På mitt sommarställe för 1 halvt år sen

090213

Hej allihopa=)

Fredag 13. Alla somär vidskepliga vet ju vad det betyder. Hästskor och svart katter m.m Hahha;) Nää.. Men jag tror att fredag 13 är en otursdag. En kille på min skolan fick en nål rakt genom fingret. inte en lite nål utan en ganska stor och vass nål. Och en anna kompis till mej hade ett sår som började vara ocg lite sånt. Med mej själv så har det inte hänt något än. Men om man inte tror på sånt, eller iaf försöker intala sej att man inte gör det. Då brukar det faktist inte hända något. så, JAG TROR INTE PÅ SÅNT!! Så nu vet ni det.

Hur har eran dag varit annars då? Har ni råkat ut för något?

Puss

Förkyld?=(

Nu har jag plockat ner tvätt, hängt tvätt och stoppat in ny tvätt i maskinen. Har också plockat ur och stoppat i diskmaskinen. Det enda problemet just nu är att jag har ont i knät fortfarande och har fått jätteont i huvudet också=( Inte kul, jag hgåller på att bli förkyld tror jag. Inte kul! Men men. Jag fick presic veta att vinkanske ska till v-ås i helgen!=) Kuligt kuligt=) Ska köpa kläder då=) Men nu ska jag upp och hjälpa min syrra med hennes garderob. Ska kolla vad hon har för sommarkläder så vi vet vad hon behöver och så.. Det tråkiga är att jag inte kan vara med min kompis i helgen då=( Aja, får vara det någon annan helg då. Hoppas att det finns någon annan helg som passar bättre=)

Aja, nu ska jag hjälpa sis med kläder=)

Pusshejj

090205

Hejsan allihopa=)

Haft en bra dag? Vet ni att jag pfta börjar mina in lägg med de fraserna? Jag kom presic att ttänka på det bara sådär. Konstigt? Njaa.. Men det har väl blivit en vana att alltid börja så. Tror jag.

Iaf, idag så har jag ju gått långdag i skolan. Har haft en ganska rolig dag idag=) Först på Franskan hände inte så mcyket,  men sen efter så hade vi idrott. Det var ganska kul. Först fick jag hjälpa Emma att hitta ett par skridskor som hon kunde ha. När vi hade gjort det gick vi ner till isen, och när vi kom dit var jag tvungen att hjälpa Johansson  att hitta ett par skridskor som han kunde ha. Sen fick jag lova att hjälpa Emma snöra på sej sina  skridskor. Hon kunde inte ens det. Hon knöt dom jättelöst, men man måste knyta skridskor ganska så hårt. För annars blir det inge bra. Iaf, när jag gjort det fick jag sätta på mej mina egna skridskor. Sen åkte vi ett tag. Vi behövde inte åka hela lektionen för att det var kallt, blött och så hade ganska många ont i fötterna. Men Linn och jag ville stanna kvar på isen lite längre och det fick vi=) Sen när vi åkte kom Felix och Pontus ut på isen. Dom kollade först på varandra sen satte dom av (ganska snabbt, då dom kan åka skridskor riktigt bra). Jag fattade direkt att dom skulle åka och tackla ner oss, men vi han inte åka av isen innan dom kom fram till  oss. Linn och jag kunde lika bra lägga oss på isen direkt för att det skulle göra mindre ont. Hahha;) Inte för att det var särskilt kul att ramla och slå sej, men det är roloigt att ha roligt med sina vänner. och det var väldigt kul där på isen=) Sen var linn och jag med Pontus hela dagen. Vi hade väldigt kul. Hahha;) Och lInn ritade av Pontus på våran studietid. Hon är jätteduktigt på att rita=) Och det vart riktigt snyggt. Om han hade fått lite mindre kinder så hade det sett exakt ut som han. Men man ser ju att det är han iaf=)

Så, det var nog allt som hänt mej idag. Eller jag ska ju vara snäll mot min mamma och plocka ur disk- och tvättmaskinerna och stoppa in nytt. Då blir hon glad=)

Nåja, Hur har eran dag varit? Har ni hittat på något kul? Berätta gärna för mej hur eran dag varit=)

Top model, efterlyst & sängen

Nu har jag kollat på Top Modeloch lite på efterlyst, men jag är så himla trött så jag orkar inte kolla färdigt på hela. Det är ganska bra men vissa saker är ju lite läskiga på något sätt. Som t.ex expiditer (stavnining?) som blir rånade när dom jobbar och så.. Iaf, så går jag lång dag i morron och hinner nog inte uppdatera fören jag kommer hem=( Det tycker jag är synd men det är som det är. Aja, nu är jag jätte trött och ska sova.

Puss och Godnatt

Top Model, sesong 11


Sandor/Slash/Ida

Har sett filmen flera gånger nu. Och ska presic börja läsa boken=) Den handlar om en tjej som heter Ida och bor mitt i Stockholm och en kille som heter Sandor som bor utanför Göteborg. Dom är Väldigt olika men båda hatar sina liv. Sandor skriver ett "inlägg" på en chatt bär han berättar hur han känner och undrar om någon känner lika. Efter några dagar frågar Ida efter Sandor (på chatten då) eftersom hon kände igen sej idet han skrev. Dom börjar prata och så.. Sen blir det lite bråk och en massa. En väldigt bra film tycker jag och hoppas att boken är lika bra=)

Sandor/slash/Ida, en väldigt bra film=)

Har ni sett den? Vad tyckte ni om den?
Berätta gärna för mej om vad ni tycker om den=)

Pusshejj

090204

Idag har jag gått i skolan till halv 2. Nu har jag presic ätit mellanmål, vart youghurt med blåbär i=) Var ganska gott, fast blåbären var kalla för dom hade stått i kylskåpet=) Och min syster bjöd mej på god choklad=) Det var trevligt=)

Men har bajs ont i fötterna=) Inte kul, men fick det av mina skor igår! Bara för att det var mina inneskor som typ aldrig var använda. Men någon har tagit mina RIKTIGA spring skor! Gaahh.. Dom var jättesköna men nu är dom borta! Det är andra paret skor som bara försvinner upp i tomma intet. Min syrras skor försavnn också. Och det var också RIKTIGA skor. Fast det var henne NYA inneskor som någon tagit av henne. Och med enkel mattematik kan man räkna ut att det är någon i vårat hus som tagit dom. Det skulle kunna vara min syster, men varför skulle hon sno sina egna skor? Och dessutom sen säga att dom var borta? Lite konstigt tycker jag. Och min mamma då, men vad ska hon med våra skor till? Mina skor var iaf för små för henne så dom har hon ju ingen nytta av direkt. Min systers skor vet jag inte. Men iaf, det verkar lite konstigt att man tar sin dotters skor. Sen har jag ju mina 2 "halv systrar" och nu ska jag inte vara taskig mot dom, men mina saker har försvunnit förrut och har jag haft tur så har jag hittat dom igen, men på deras rum ! Skulle jag bara gå och ta deras saker? Nej! Så varför skulle dom ta mina saker? Det vet jag inte, fråga dom liksom. Men en av mina "halv systrar" har mycket större fötter än vad jag har. Eller mycket, och mycket hon skulle iaf inte få ner sina 41:or i mina 38:or. Så det verkar också konstigt. Och fadern i det här huset har typ 43. Så han kan inte heller få ner sina fötter. Okej då finns det bara en kvar att misstänka en av mina "halv systrar". Och jag undrar då Varför?! För att man inte har några egna eller? Isåfall varför inte bara fråga om man får låna dom? Men man kanske vill verka rik  inför sina kompisar? Isåfall är det inga Riktiga kompisar, riktiga kompisar behöver man inte gör sej till med. Dom är man sej själv med. Aja, kommer nog aldrig att få svar på det och jag hoppas att jag hittar mina skor igen. Dom var ju så himla sköna och Dyra!

Aja, om jag frågar kommer hon bara att svara nej och har jag riktig otur har hon lånat ut dom till någon annan eller nått. Kommer aldrig att förstå mej på stöld antar jag. Men så kan det ju också vara.

Btw, kanske skulle träna lite idag också? Fast det är så tråkigt själv? Vi får se hur det blir.

Nu, håller jag på att kissa på mej igen måste komma ihåg att kissa direkt när jag kommer hem från skolan så att jag inte behöver bli så här kissnödig!

Puss


Kommer inte hinna

Såklart måste jag ju säga grattis till världens bästa tjej Jennie Wallin som är en av mina bästa kompisar och jättesöt=) Tyvärr, brukar jag bara träffa henne en gång om året. Fattar ni! En gång om året träffar jag en utan mina bästa vänner! Och vi träffades bara för att våra föräldrar har samma intresse och samma vänner. Jag är verkligen jätteglad att jag träffade henne för hon är världens sötaste tjej=) Och jag älskar henne enormt mycket=) Jag tycker verkligen det är skiittråkigt att vi bara träffas 1 gång om året. Men det är en hel vecka=) Tur det, då får vi lite tid tillsammans och den veckan gör jag allt jag kan för att få så mycket tid som möjligt till min bästa kompis. Men när den veckan är slut gråter jag såklart en massa. Men sen sitter jag bara och längtar till nästa år då jag får träffa henne igen=) Och det går så himla fort. Jag saknar henne jättemycket hela tiden men, man måste tänka positivt. Snart får vi träffas igen och så kan man räkna dagarna om man vill=) Hoppas att du fått/får en bra fördelsedag älsklingen=)!
Världens bästa Jennie Wallin
    http://jenjie.devote.se

Okejj.. Nu gled vi ifrån ämnet lite men det är sånt jag bara måste skriva ingenting kan beskriva hur oerhört mycket jag älskar denna tjej.

Iaf, så skulle jag ju rensa och städa lite i mitt rum och så. Jag har börjat men jag kommer aldrig att hinna färdigt idag. Som sagt så ska jag snart hoppa in i duschen också. Sen efter det så ska jag nog plugga lite. Har Engelska prov imorron. Och matte prov vet jag inte när. Måste skriva klart ett arbete i SO också. Sen så har jag franska prov nästa vecka tror jag. Typ på hela kapitel 1, 2 och 3. Vem kommer ihåg glosorna från förra terminen liksom. Okej, man kanske kommer ihåg dom vi hade innan jul men inte dom vi hade typ presic när skolan började. Men jag är nöjd om jag får ett G, gillar inte franska så mycket, och ett G i B-språk räcker för mej. Kommer nog inte ens att välja C-språk just därför att jag inte kommer ihåg allting från B-språket ens. Sen så ser jag ingen vits. Alla säger att man ändå tappar ett språk om man inte pratar det ofta. Om jag tar t.ex. Spanska i C-språk så kommer jag ändå inte komma ihåg det sen när jag börjar Gymnasiet. Det säger iaf våran franska lärare. Att man tappar ett språk om man inte pratar det ofta. What´s the point? Liksom.

Aja, det är en termin kvar dit och det får jag välja då. Nu ska jag ju rensa i mitt rum=)

Pusshejj leverpastej=)

P.S. Jag ska bättra mej på stavning

Tränat

Okejj.. Jag gick på toa och sen kollade jag mina "dagliga" bloggar, men sen satt jag faktist kvar vid datan ett tag. Sen gick jag faktist ut=) Jag var utoch tränade. Det var ganska skönt, det var ganska länge sen sist. Jag gick, joggade och spurtade om varatanat. Tex. börja med gå, spurta och sen ner till jogga. Ungefär så sprang jag i 1,5 - 2 km=) Känner mej riktigt duktig då=) Sen ska jag göra situps och lbenlyft. Sen har jag varit riktigt duktig idag=)

Om ni har något bra tips om träning eller kost, berätta det gärna för mej=) Eller om ni själva vill ha hjälp med träning, hälsa oh kost så kanske jag kanb hjälpa till=)

En fin vinterbild jag tagig själv

090203

Hej allihopa=)

Idag fyller världens bästa Jennie Wallin år=) Kolla in hennes blogg http://jenjie.devote.se och säg grattis till henne=) Hoppas att du får en bra dag gumman. Älskar och saknar dej enormt mycket=) Hoppas du vet det =) Vi måste helt klart ses snart igen. Men om vi inte hinner så måste vi vara sjukt mycket i sommar=)

Annars har jag inte gjort så mycket idag. När jag hae trpkigt kom jag på att man kan rimma allt P. Eller iallafall nästan allt=) Så mitt första försök. Jag har jätte-pätte ont-i-pont i magen-pagen. Hahha;-) På svenska betyder det "jag har jätte ont i magen". Snart hade jag tänkt ge mej ut och jogga. Det är jätte tråkigt att jogga/träna sjlv, men vill ingen annan. Då har jag inget val. Då mpste jag träna själv. Aja, vi hörs antagligen senare och då får ni väl veta hur det blir med den saken. Allra första så ska jag läsa mina dagliga bloggar och kissa. Håller på att kissa på mej nu. Inte kul. Men ha det så bra och gå på toa innan ni har kissat i byxan. Hahha;-)

Puss

Design?

Hej

Jag är inte riktigt nöjd med designen på min blogg. Skulle vilja ha om Kenza (http://kenzas.se) eller Mirre (http://miirre.se) Dom har så fint tycker jag. Med 4 bilder som Header=) Tycker det är jättefint=) Sen gillar jag bakgrundsfärgerna också. Men såklart vill jag inte ha samma för att det säkert kommer någon som säger att jag Kopierat deras desing. Men skulle vilja ha dom 4 bilderna där uppe. Sen kanske rosa=) Gillar rosa. Men inte så ljust rosa som Kenza. Utan mer chockrosa av något slag. Någon som vet hur man fixar det? Skulle bli tacksam för hjälp. Om du vill hjälpa mej, kontakta mej på [email protected] Så kan vi bestämma mer då=) hoppas någon vet och vill hjälpa mej med det=)

Puss

"Snurren"

Hej allihopa=)

Har presic kollat in stina-lees blogg http://stinalee.se Btw, hur länkar man i ett inlägg? Asså, så man kian skriva t.ex StinaLee och då kan man klicka på hennes namn så man kommer till hennes blogg? Har inte fattat hur man gör. Tycker det är mycket snyggare än att skriva adressen varje gång.

Iaf, så när jag kollade in hennes blogg så hade hon gjort en "snurr" i luggen. Och har presic testat det. Det är jätteskönt att få bbort luggen från ansiktet och sen är det ju ursnyggt också=) Man typ tar sin lugg och snurrar den. Sen fäster man med ett hårspänne/hårnål. Är jättesnyggt och bekvämt=)

Här är min "snurr". Jag har även satt upp  resten av håret i en knut där bak. Men låtit 2 slingor hänga fram. En på vardera sida=) Tycj´ker det blec skiitsnyggt=)


En till bild på

No kan testa om ni vill. Det kanske inte går så bra första gången men man kan ju sätt om några gånger. För mej gick det jättebra första gången=)

Bara ett litet hår tips så här mot kvällne=) Vad kul det där lät. Hahha=)

Puss

090202

Hej allihopa=)

Har ni haft en bra dag än så länge? Min har varit väldigt rolig och träffat mycket gulligt folk som var snälla=) Det var kuligt=) Bara några som inte var snälla, eller dom kanske kan vara snälla dom också men dom är aldrig snälla mot mej.  Så kan vi säga, då har jag inte sagt att någon varit dum mot mej iaf. Även omn jag tycker så. Vad har ni gjort idag då?

Hur många av er som har en blogg hinner skriva ett inlägg på morgonen'? Isåfall när börjar ni skolan?
Jag börjar klockan 8:15 på morgonen men måste upp 6:00 för att hinna fixa med allting. Sen 7:20 då kommer min bussen sen är den i skolan ca 8:00 sen hem efeter lite olika tider. Man det viktiga är jag hinner ju inte! Tycker det är jätte tråkigt att jag inte hinner skriva på morgonen eller att jag inte kan skriva alls på vissa veckor=( Verkligen, verkligen tråkigt. Jag vill ju kuna skriva och berätta vad som hänt eller kommer hända. Kommer bli mycket roligare för er som läser också=) Men men, nu är det som det är och jag ska göra vad jag kan för att ändra på det. Låter det bra? Då har jag inte lovat att det kommer bli ändring men att jag ska försöka!

Nu ska jag läsa en gammal aftonbladet och kanske lite läxor=) Inget kul göra men ett måste.

Ha det bar tills vi hörs igen=)

Pusshejj

En bild på mej för ca 1-1,5 år sen
Jag för ca 1-1,5 år sen

Jag vet..

Jag vet att en blogg blir tråkig utan bilder men hur ´ska man hinna med att ta kort på allt man gjort och så? Hur hinner alla bloggare ta kort på vad dom gör eller har gjort under dagen? Jag fattar inte det. Själv hinner jag ju aldrig ta kort på något. Så här i min blogg blir det ju mest tråkigt tycker jag. Jag vet jag ska skärpa mej! Jag måste skärpa mej helt enkelt. Jag tycker ju att det är jättekul att läsa en blogg med bilder, men laddar nästan aldrig upp några själv:S Vet inte varför det är så. Jag skulle ju kunna skylla på vintern också. På sommaren är det mycket roligare att at kort. Det finns mycket roligare saker att ta kort på då=) Det kan vara min anlednig. Och den funkar ju ända fram till sommar. Då får jag komma på en ny anledning till mina bildsnäla inlägg. Eller så får jag helt enklet börja ta kort och lägga in=) Mhycket bättre idé tycker jag personligen=)

Aja, nu måste jag hoppa in i duschen. Men vi hörs senare ikväll då=)

Pusshejj

Detta inlägg ska iaf inte bli helt bildlöst. Även om det är en tråkig bild så är det en bild Hahha=)
Jag=)

Kissies

Kissie är generös=) http://kissies.se

090201

Hejsan allihopa=)

Har ni haft en bra dag idag och i går? Mina har varit bara bra=) Igår var jag ju med mina kusin Jenni. Hon hämtade mej runt klockan 10-11. Då åkte vi och handlade lite sen skulle hon till tandläkaren sen åkte vi hem till henne sen på kvällen gjorde vi inget spec. Käkade kollade film och åt godis såklert=) Sen idag så har vi varitt på IKEA hela dagen och nu har jag presic kommit hem från skridsko banan. Vi har avrit och åkte skridskor nu=) Nu håller min mamma på och gör våfflor till oss=) Mums!

Nu kom min syrra in till mej och frågade om vi skulle kolla på Hannah Montana. Hon är lite arg för att jag bara kollar in i datan istället för på filmen. Men iaf, nu ska jag kolla då=) Vi hörs sen då=)

Pusshejj

RSS 2.0