Snörar skorna & snygg ring (?)

Tjenahoppasn allihopa=)

Har presic testat en ny sak i min dagliga sminkning (bild kommer famöver) och just nu sitter jag och lyssnar på musik
Bullet for my Valentine - Tears Don´t Fall


Den är bra den:)

Sitter också och försöker snöra om mina skor:)
Snöra om skorna, den högra är redan färdig
Den högra är redan färdig håller på med den vänstra:)

Sen sitter jag också och kollar på piercingar och olika smycken:)
Nån som vill köpa denna snygga "töjring" till mej?(a)
Snygg
Eller vill du köpa snygga smycken till dej själv?
http://www.barbarella.se/ Massa snygga smycken till allt möjligt:)

Nu ska jag fortsätta med att snöra min sko:) Sen blir det nog städa rummet innan mamma får tokryck;)

XoXo // Hanna

Tävling hos Kissie

Tävling hos Kissie man kan vinna presentkort på H&M såklart tänker jag vara med (och vinna).
Vinn du också ha chansen att vinna? gå in här-->http://www.kissies.se/2009/march/vinn-500-kr-pa-hm.html och läs reglerna:)

090331

Sista dagen i mars:)
Wihoo.. Nu är det nära sommaren och våren:) Alla som vill ha sommar räcker upp en hand!! Hahha;) synd att jag inte kan se er alla sträcka upp händerna;)

Idag har det inte hänt något speciellt. Men det har ändå varit en bra dag:) Har ju varit med kompisarna i skolan och dom var snälla:) Fast det brukar dom ju vara:) Iaf som sagt har det inte hänt något speciellt, men ska snart ut och gå tror jag:) Hoppas att nån vill ut med mej (?)

Lessen för dålig uppdatering igår, men jag satt faktist inte vid datan lika mkt som jag brukat göra:) Jag var ju lite dålig igår, men det är bättre nu:) Idag har jag inte känt någonting:)

Vad har ni gjort idag då allihopa?:)

Puss


Mihi, jag gillar den bilden;)

Jag


090330

Hejsan allihopa=)

Vet ni vad jag har gjort nu? Jag har burrat ner mej med en filt och datan i knät framför Ugly Betty:) Vet ni varför? jag fick lov att åka hem från skolan för att jag mådde så dåligt:( Har jätte ont i huvet och så, ni vet som igår. Jag klarade inte av att vara kvar där, visste 1,5 timme men iaf. Det orkar man inte med sån här huvudvärk. Aja, nu ska jag kolla på Ugly Betty och sova lite tro jag.

Vi hörs senare
Puss

Rösta:)

Rösta på mej som veckans blogg hos Vera Skulle bli glad då:)

Jag tror att jag håller på att bli sjuk:( Vill inte bli sjuk!! Men just nu känns det som jag kommer att missa skolan imorron. För jag mår inte bra!! Vi får se. Antagligen kommer det här att bli mitt sista inlägg idag, men jag känner inte kul att skriva när jag inte mår bra:(

Aja, hörs nog imorron:)

puss

Besöksrekord

Hade besöks rekord igår igen=) Igår var hela 27 st in på min blogg=) Roligt roligt, fick kommentars rekord också=) 37 kommentarer på 1 inlägg och 17 på det andra=) Hela 47 st tillsammans=) Tycker jag är jätteroligt fortsätt så=)

P&K

090329

Hejsan allihopa=)

Sovit bra? Har jag, drömde att det var sommar och att jag hade bruna ben=) Riktigt mysigt=) Drömde ni något? Isåfall vad?

Just nu sitter jag och små kollar lite på Nickelodeon, det är något konstigt nytt program. Lilly sitter här med mej också, fast hon har sin data;)

Idag har vi inget bestämt. Ska väl städa lite mer och så..  Sen ska jag väl försöka få mamma att gå ut med mej igen=) Hon ville gå ut med mej igår, så vi gick ca 3 km igår=) Det var skönt, vi gick och snackade om allt möjligt, så ddet vart en 3 km promenad på lite mindre än en timma. Det var skönt=) Vad ska ni göra idag?

Igår vart det ju lite dålig uppdatering, men jag visste inte riktigt vad jag skullee skriva. Jag kommenterad och svarade på massa kommentarer, men jag uppdaterade lite dåligt, aja, hoppas att det är bra iaf=)

Puss&Kram

Förhoppningsvis så kommer det inte att se ut så här något mer nu på ett par månader=)
Vinterbild

Djungelboken och plåster

Hejsan allihopa=)

Haft en bra dag så här långt? Min har varit sådär. Kanske inte den roligast men iaf. Eller den har varit ganska tråkig men, men. Det får vi se till att ändra på.

Jag har iaf läst djungelboken boken. Baloo, Mowgli, Kaa och alla andra;)
Djungelboken

Har också hunnit hjälpa mamma med maten=) Men när jag skulle skala potatis så skar  jag med i tummen=( Såklart hade vi inget plåster hemma, så man tager vad man haver;)
Provsoriskt plåster


Sen har grannens söta Golden vart på besök. Hon rymde och kom till oss istället;) Fast vi ringde såklart så dom fick komma och hämta henne. Hon är jättesöt=)

Nui måste jag tydligen hjälpa mamma med att duka.

Bye bye

090328

Hej allihopa=)

Hade ni en bra kväll igår? Det hade jag, fast jag bara var hemma, men det var skönt det med=) Vad ska ni göra idag då? Jag har inte bestämt något, men jag antar att vi ska städa och fixa lite, hör att mamma redan är igång med damsugaren;) Annaes vet jag väl inte riktigt vad sim händer idag. Har ju som sagt inget bestämt, men kommer såklart uppdatera er om det händer något. kommer kanske uppdatera er annars också då;)

Nu ska jag iaf slita mej från datorn (snart iaf)  och käka lite frukost;)

Och vet ni? Det var hela 19st besökare igår:) nu är jag glad:) Det är väl ganska så bra=) Annars har jag bara haft det halva elle mindre. Hoppas att allakommer tillbaka och gillar min blogg:)

Puss så länge;)

Testar en sak, med profilbilden


Let´s Dance

Sitter här och slö kollar på Let´s Dance och Singing Bee. Helt okej. Är ganska trött nu också, ska antagligen sova snart också;) Men men, Vem tror ni vinner Let´s Dance? Jag vet inte, men Laila är ganska duktig=) Visar vad jag köpt imorron=)

Vi hörs imorron=)
Puss

Laila bagge

Dagens bästa!!

Eller dagens bästa? Bästa ever!!! En tjej vars blogg jag hittade, hon är skiit duktig på att sjunga, och har jättefin stil, med håret och kläderna och allt=) http://lisabjernhagen.blogg.se/Hon är jätteduktig och coll och allt=)

Här är en video när hon sjunger=)
 

Hoppas du inte tar illa upp för att jag lägger ut den. Då får du säga till så får jag ta bort den=)


Puss


Hemma

Nu är jag hemma igen=) Ville bara tala om det för nu ska jag ner och hjälpa mamma med maten=) Blir tacos=) Visar vad jag har köpt senare;)

Puss och kram skumbanan;)

090327

Det är till och med den 27:de idag=) Det betyder att mars snart är slut och då är det vår=) Jippie=) Idag ska jag ju till skolan som vanligt, sen eefter så sk jag kanske direkt in till stan, men bara kanske. Får ni ingen uppdatering runt 2 så åkte jag till stan=) Men kommer hem runt 4-5 så vi hörs väl då annars=)
Tack för alla tips i inlägget nedan=)

Imorse tror jag faktist att jag vara riktigt trött. Först så låg jag kvar i sängen när klockan ringde (det gör jag aldrig) sen så upptäckte jag nyss att jag hade spillt foundatino på båda mina tröjor!! Både linnet (under) och tröja (över). Fattar  ni hur duktig man är då eller? Hahha;)

Nu ska jag byta tröjor, fixa håret sen frukost=) Hinner nog idag med, presic som alla andra dagar=)
Puss så länge

Svara som vanligt på kommentarerna när jag kommer hem=)

Dagens fråga Sminktips*?!

Upptäckte nyss att min sminkborttagning var slut:( Men får köra med vatten, ska inte till stan imorron så får köpa ny då=) Men då kom jag på att jag kanske skulle prova någon ny=) Så då undrar jag, vilka anväder ni och vilka kan ni rekomendera? För den som jag har använt nu är inte så bra tycker jag. Så ni får gärna tips=)

Syster var nyss in och undrade om hon kunde låna smink av mej, och då kom jag på att det kanske skulle vara kul att variera sin sminknig och inte bara ha samma gammla trygga=) Så då undrar jag också, hur sminkar ni er? Vad använder ni för produkter, och vilka tycker ni är bra? Kanske kan göra en liten recension om vad jag tycker om produkterna ni ger förslag på också=)

Nu får jag gå och tvätta bort sminket med vatten då;)
Puss på er så hörs vi imorron=)

Kom presic på att det kan bli dagens fråga;)

Hallå?!

Hejsan på er=)

Jag har faktist städat lite idag också. Och provet idag, jag ganska bra. Första när jag inte klarade 2:dra frågan då bröt jag ihop, skrek, slängde saker runt mej och grät. Men sen lugnade jag ner mej lite och hoppade över hela första sidan, sen när jag gjort alla andraa sidorna, så gick jag tillbaka och då funkade det ganska bra=)
Jag kommer inte få alla rätt för jag svarade inte på alla frågor, men nästa alla rätt hoppas jag iaf=)

Sen nu har jag presic hjälpt mamma med maten=) Eller hjälpt mamma, det var nog mer mamma som hjälpte mej med maten hahha xD Min mamma skalade potatisen, men jag fixade korven, hackade lök och potatis. Sen dukade jag fram och fixade allt sånt också=) Jag börjar bli riktigt duktig, på det här. Sen när jag hade stekt typ hälften av allt som skulle stekas så kom mamma och tog över=)

Egentligen har jag inget vettigt att skriva,

Min sladd är fortfarande borta!!! Någon måste ha snott den!!!
Puss

Någon som sett min "datasladd" till min telefon?;)
Min mobil

Sladden är borta!!!

Min sladd till mobilen är borta!! Och jag som skulle lägga in massa fina bilder idag!! Nu är jag arg!!!!! Jag måste fan städa för jag måset hitta den!! Arrgghh..´Nu ska jag städa!!

Hej då!!

Hej förresten;)

090326

Godmorgon!

Idag är det lång dag, då kommer jag inte hem fören klockan 4 i eftermiddag. Men det går väl det med. Idag har jag som sakt 1 fysikprov att göra och kanske 1 biologiförhör, men vet inte om det var idag eller imorgon. Jag sskulle också ha gjort franska igår, men det glömde jag faktist såå får ta hem i helgen och gära lite då. Jag ligger redan efter i franska, bara för att dom började när vi var utomlands, och då har dom typ gjort hela schemat. Men Emma och jag har bara typ gjort 2-3 övningar. Inte för att det är så många på det där schemat, men vi har 4 lektioner på oss, och 4-5 övningar kvar. Dom är ganska svåra också så man behöver hjälp av någon som kan franska.

Aja, det tar vi senare ikväll. Nu ska jag fixa håret, och sen frukost. Sen på bussen måste jag nog plugga lite till provet (ovh förhöret) i NO ämnena.

Hörs senare idag=)
Puss


Plugg plugg

Har massa plugg att göra nu. Skulle egentligen ha börjat för länge sen men ni vet hur det är?! Man kommer på något annat och ytterligare något annat. Man skjuter upp det helt enkelt. Eller iallafall är jag sån, skjuter alltid upp det till sista minuten. Så att jag får ligga i sägen hela natten och sitta på bussen på morronen. Det är inte bra så jag ska skärpa mej. Jag lovar!! Jag ska börha redan nu!! Har fått läxa som ska in nästa vecka. Det ska jag göra, fast först måste jag ju göra det som ska in imorron. Fysikprov imorron jue. Sen imorron eller på Fredag har jag biologiprov, så det måste jag ju göra först. Men sen så ska jag börja fixa till nästa vecka. Hoppas att jag hinner med bra då=)

Okej. plugg var det ja;)
Puss så länge
Jag

Dagens lista

Lovar du att vara ärlig? Ja;)

Du heter: Hanna

Smeknamn: Hanna - fast mamma har alla mäjliga smeknamn på mej;) Ni vet, kärt barn har många namn;)

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Alla möjliga

Beroende av: Ingenting alls, alltså beronde t.ex cola eller nått. Men vänner ocg familj är j något som man nog är beroende av

Vad tror folk om dig?: Jag vet inte riktgt, men dom tror nog alla möjliga konstiga saker om mej;) 

Stämmer det?: Vissa saker antagligen, men nog inte allt
Vad får du oftast komplimanger för?: Mitt hår brukar det mesta vara=)

Vad säger du för att imponera på någon?: Hahha xD jag är nog mest mej själv. Klart man kan vara lite stel i början men det går över;)
Hur imponerar man på dig?: Man är sej själv=)
Brukar du skratta för dig själv?: Hahha xD ja, det händer typ hela tiden;)

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ring mej! Hahha xD kort och gott;)
Var bor du?: Utanför Enköping
Trivs du där?: Njaa.. Det funkar men, skulle hellre vilja bo inne i Enköping;)
Äger du några converse: Tyvärr inga äkta, men 2 par "fejk"

Sprit, cider, vin eller öl: Dricker inte alkohol (eller iaf inte ofta), men om jag skulle är det nog cider
Brukar du bli för full: Aldrig hänt

Är du allergisk mot något: Inget som jag vet och det är jag jätteglad för :)

Hur svarar du i mobilen: Beror såklart på vem det är, typ "ahh.. hallå" eller så skojjar jag typ och säger "i kungens badkar" men då vet jag såklart vem det är;)

Antal timmar sömn inatt: ca 7-8

Brukar du komma i tid: Ja, alltid! Iaf om jag är själv. Mina föräldrar kan vara lite tidsoptimister, men då gäller det ofta bara några minuter, och alla är ju vana vid det nu. Men det är ändå pinsamt tycker jag!!
När mår du bra: När jag har mina vänner och familj nära, och när man gör något man gillar=)

När blev du fotad senast: Srnast idag, även om jag inte var särskilt snyg;)

Hur känner du dig nu: illa mående och ont i huvet, just nu.

Vanligaste färg på dina kläder: Jeans, svart och lite alla möjliga på linnen;)

Vad tycker du om fötter: Tjejers fötter kan vara riktigt vackra om de är bruna och om naglarna är omskötta.

Vad saknar du: Jennie wallin!!!

Hade du en bra kväll igår: Jadå!

Favorit dryck på morgonen: Vatten=)

Rakar du benen: Så ofta jag hinner och orkar.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Olika men mella 21 - 23

Är du blyg?: Njaa.. Nu börjar det bli bättre, men förut så var jag väldigt blyg. Var alltid rädd åt det skule gå åt pipan om jag öppnade munnen därför gjorde jag det inte.

Sysslar du med någon idrott: Tyvärr inte

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Njaa.. Kanske inte kärlek, men helt klart attraktion
Har du spytt offentligt: jaoo.. Många gåner, fast bara 1 gång i skolan. Tur det!!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Jag vet inte riktigt, men antagligen sånt som alla tycker är "killgrejer".

Är du nöjd med ditt liv: Jadå, det funkar även om man skulle kunna förbättra det.

Är du bortskämd: Nej, det tycker jag inte. Men det finns andra som tycker det har jag hört.
Vad gör du i morgon: Gå tills kolan ifa, efter det vet jag inte;)

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Jag vet inte riktgt, men duktiga kändisar som inte lever det "riktiga" kändislivet. Som vissa kändisar gör.
Vad längtar du till?: Sommaren!!!!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: De få som alltid har funnits där är de äkta, och de som alltid kommer att finnas kvar.

Vad använder du för shampoo?: Olika, från gång till gång;)

Hur gammal är du: 13, fyller 14 den 2 juni

Tycker du om någon just nu: Såklart :)

Gröna eller röda äppeln: Helst inget av dem;)

Gillar du golf: Hahha xD ja, det är faktist riktigt kul

Vilken tid gick du upp idag: 05:53

Har du sovit i din egna säng inatt: Yepp

Har du strumpor på dig nu: Ja, röda med blommor;)

Är det okej att gråta: Såklart!

När grät du senast: För några dagar sedan

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara mycket:)

Bär du glasögon eller linser: Nej.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej!

Har du piercing: Öronen, vill ha i naveln, läppen och tungan också=)

Vill du gifta dig: Jag vet inte, det är så långt fram i tiden;)

Vill du ha barn: Ja, i framtiden

Solar du ofta: På sommaren och när jag är utomlands.

Är du bra på att laga mat: Ja, ganska.
Är du flygrädd: Nej=)

Hur vig är du: Vet inte, men nog inte lika vig som förut;)

Är du musikalisk?: Njaa.. Sådär

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Vilken är din favoritglass:  Det flesta men, Piggelin, eller sandwich. Sen såklart dom STORA strutarna;)

Tror du på ett liv efter döden: Jag hoppas.

Tycker du om sushi: Aldrig smakat, haha.
Vad äter du helst när du ser på film: godis och cola eller vatten;).

Har du tandläkarskräck: Nej, tycker faktista att det är ganska kul att gå dit=)
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Dagsmänniska hahha xD men mest morgonmänniska tror jag;)

Vilken ögonfärg har du: Grön, blå grå, lite blandat

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja. Det är hemskt! :(

Biter du på naglarna: Nej...

Röker du: Nej,

Hur ofta tränar/motionerar du: Jag tränar aldrig. Jag vill gärna men har inga vänner i närheten att träna tillsammans med och då är det ganska tråkigt tycker jag.
Senaste låt du hörde: Kelly klarckson - Breakaway

En ganska lång lista men nu vet ni lite mer;) Det får bli dagens lista;)


Flätor

Så, nu är jag hemma från skolan också=) Har ni haft en bra dag? Det har jag=) Matte provet gick faktist ganska bra=) det var 5:an och kite på 6:an på B-delen som jag inte fattade, men allt annat kunde jag ju=) Det var bra, det tog ca 45min för mej att göra provet, och vi hade typ 100min på oss, det är väl nästan 2 timmar eller? Sen hade vi lunch efter så man fick stanna kvar om man ville. Men vi drog ju såklart när vi var färdiga=) Så vi fick 2 timmars rast=) Fett skönt;) Men Linn fixa flätor på mej då=) Dom vart ganska snygga=)
Hahha xD kolla vad jag gör med munnen;)
Snygga flätor=)

Men hoppas att det kommer bli helt "affro" sen när jag tar ut dom, och att det blir snyggt såklart;) 

Nu ska jag kolla min mejl och bilddagbok och lite, sen ska jag fortsätta med min städning=) Det börjar se bättre ut nu faktist=) Trodde helt ärligt att det inte skulle gå att få ordning på det, men det börjar bli ganska så snyggt nu=)

Pusshejj

Och du Jenni, kissa inte ner dej av nervositet nu;) Hahha skojja bara=) Du kommer klara det fint. Kom ihåg till höger!!!;)

090325

Godmorgon bloggen=)

Idag är det skola till halv 2, kommer hem 2 ungefär, om det inte lbir något annat. Åhh.. Idag har vi musik=) Kul, kul. Sen efter det har vi matteprov, mindre kul, men det funkar väl det med. Jag vet att jag inte kommer få MVG för jag har inte gjort rödkurs, men ett G hoppas jag på iallafall=)
Vad ska ni göra idag?
Jag tänkte lägga upp ett inlägg, där ni bland annat får berätta om era smink tips, och kanske upplevelser om ni har några=) Låter det bra?

Nu måste jag kila, ska platta håret och lägga på ett till lager maskara. Sen är det dags för frukost=)
Vi hörs senare;)
Puss

P.S. Jag svarar på alla kommentarer när jag kommer hem=)

Sjuk?

Är det någon som vet vad det är för fel på mej? Dom senaste dagarna har det bara snörrat til i mitt huvud ibland. Ibland har det blivit så illa så att jag håller på att ramla:S Det är faktist läskigt. Jag vet inte, emn jag dricker massa vatten, och äter bra. Men ibland snurraar det bara till och blir svart. Kanske migrän eller nått? Snälla nån som har haft liknande symtom? Någon som kanske kan hjälpa mej?
Snälla?!
Nu ska jag sova
Puss och godnatt så hörs vi imorron=)

100 inlägg

Jag såg att det förra inlägget jag skrev var med 100:de inlägg=) Det är väl värt att firas eller? Hur vill ni fira det? Kom gärna med förslag. Vi kanske skulle kunafira det med ett enkelt löfte bara? Att jag från och med mitt 100:de inlägg kommer att ha bilder i dom flesta inläggen? Jag tycker ändå att det blir bra eller har ni några invändningar? 
Jag tycker faktist att jag har gjort ganska bra ifrån mej idag=) Jag menar, det har faktist varit ganska många inlägg eller hur?=) Och bilder i dom flesta av dom=)

Nu ska jag fortsätta städa lite här=) Och hoppas att det blir fint=) Eller jag kanske ska ta en paus från städandet och kolla lite i mina bilder? Tycker jag låter mycket bättre eller hur?

Puss på er så länge=)

Jag kän väl inte svika mitt löfte redan i det 101:a inlägget heller?
Fin bild i solskenet från kvällspromenad


Städar fortfarande

Håller fortfarande på och städar men det har faktist gått framåt=)

Kolla vilket gulligt linne jag hittade i garderoben=) Och mina söta spegeldekorationer, man tänker inte på dom om man inte står där uppe. Vilket jag gjorde idag, då jag skulle nå upp till den högsta hyllan;)
Ett sött linne som jag hittade, och mina söta spelgel dekorationer=)

Hahha xD  när jag skulle prova det då;) När jag tog av mej linnet höll jag på att slå ner taklampan hahha xD så himla duktig man är;)


Städa städa

Nu har jag faktist varit ute=)
Var bara ute och sprang lie, önskar jag kunde säga att det var skönt, men det var det verkligen inte!!! Jag trodde att det var typ +8 grader ute, men icke sa nicke!! Här är det fan minus ute, det varierar mellan 1-2 minus!! Burr..!!

Nu ska jag iaf böja städa lite=) Kanske inte kul, men min mamma kommer bli glad, och det kommer vara mkt fint i mitt lilla rum=)
Nu kanske ni förstår varför hoin klagar på mej, att jag måste städa;)
Stökigt i mitt rum;) stökigt i mitt lilla rum;) 

Puss så länge

090324

Hejsan allihopa=)

Har presic kommit hem från skolan. Har bara hunnit sätta igång datan och svarat på alla kommentarer=)
Idag har det snöat typ hela dagen här. Det känns ju kul för en som vill ha vår och sommar och shorts och brunbrända ben. Då måste man pälsa på sej igen, jg som trodde att våren kom förra gången. Då är det bara att plocka fram vinterjackan igen. =( Aja, jag såg att det skulle bli bättre väder i slutet på veckan. Hoppas att våren kommer då=)

Hmm.. Dagen har vart bra annars=) Inte hänt så mkt speciellt=)
Hur har eran dag varit?

Nu ska jag svara på mejl, sen ska jag börja städa mitt rum, ni vill INTE se hur stökigt det faktist är;)

Men vi hörs såklart senare=)
Puss

Arg

Åhh.. Jag blir så förbannat jävla arg, när jag läser sånt på andras blogggar. Spec den här då det är min egen syster. Jag var in på min systers blogg och hittade ett inlägg som jag vart jävligt arg över!!

Utkast från Emmas blogg
"-Fläsberg
-Fitta
-Dej skulle man kuna steka på morgonen om man vill spy
-Sorry Emma du rörde inte på fläsket till räckligt fort
Sånt har blivit en del av min vardag, jag säger att jag inte tar år mej men egentligen så svider det hårt i hjärtat, det är som paraciter som inte släpper taget. Jag vet inte om jag orkar mer!"

När jag ser sånt blir jag jävligt förbannade, dels för att jag själv har varit där, men också för att jag visste att dom säger sånt, men jag vet inte vad jag ska göra!! Jag känner mej så jävla jag hjälplös och jag hatar det!! Dels då för att själv har varit där och vet hur jävligt det känns!! Men också för att jag kan sätta mejin i båda rollerna!! Som mobbad och som en som bara kollar på. Det skulle var bra om jag kunde sätta mejin i rollen som mobbare också, så att jag kunde ge alla rätvisa. Men det kan jag inte, och jag kommer aldrig att kunna. Jag kommer aldrig kunna ge det här inlägget nån rättvisa, men jag känner mej som en mobbare när jag bara se och hör det.

Först hade jag tänkt ge ett svar till henne:
Jag vet hur det känns sis, jag har själv varit där och jag hatade det. Hatade tanken på att behöva gå till skolan varje dag. Hatade tanken på att ens träffa mina närmast vänner. Så jag började hitta på att jag var sjuk och fick stanna hemma. Mamma vart såklart arg, men det hjälpte mej. Då behövde jag inte träffa dom och det var så jävla skönt. Mamma började ju såklart bli orolig när jag var sjuk hela tiden. Så jag fick vara en del på sjukhuset/vårdcentralen och ta en massa prover och dom skulle känna och klämma. Dom hittade alödrig något fel på mej, och än idag är det bara jag som vet om det här, ända till nu.
Du måste kämpa gumman. Jag är inte kvitt mobbarna än idag. Man kan fortfarande få något glopord efter sej i korridoren och hör ett hora, tjockis, eller varför måste du vara så jävla ful och äcklig? Det är inte kul, men jag mår så himla mycket bättre idag än vad jag gjorde då.
Vi kan klara det här tillsammans vännen. Jag hjälper dejn och du hjälper mej?  Vi ska klara det här!!! Vi ska inte låta dom vinna över oss!! inte låta dom tryck ner oss!! Vi måste klara det här tillsammans!! Ska fan inte förlora det här kriget!! Det här är det enda kriget, vi ska kämpa och döda i!! Vi ska döda deras jävla ord!! Vi ska döda deras jävla förmåga att nånsin mobba igen!! Vi ska döda sis!! Vi ska döda och en dag ska dom fan krypa på sina bara knän för att be om förlåtelse!! Vi ska överleva!! Vi ska göra det här tillsammans!!
Jag vet att du känner att det låter konstig, och att du tycker att jag kanske nästan är med om mobbar. Men  herregud, hur skulle jag kunna veta vilket jävla liv dom ksulle göra av det att jag inte ville umgås med dej i skolan?! hur fan skulle jag kunna veta att det var dej dom skulle ge sej på efter mej!! Men vi får inte ge upp nu!! Vi ska vinna!! Vi ska vinna med hässtlängder!! Sen när vi sitter där och är framgångsrika, då kan vi kolla ner på dom som förstörde samhället i sin ungdom. Dom som inte kommit någonstans med sitt liv. Då kanske dom en dag kommer tillbaka och ber om förlåtelse!! Vi ska vinna det det här kriget ghumman!! Vi ska fan stanna kvar på denna jorden och klara det här tillsammans!! Ingen du, ingen jag!!
Jag älskar dej nu och föralltid!!<3
Hanna


Arrghh.. Jag hatar att sitta där så jävla hjälplös!! Jag hatar det!! Jag mår fan skiit för det!!
Vi ska vinna!! Jag hoppas att alla som är utsatta för det läser det här.

Om ni vill kan ni prata med mej om det. Mejla [email protected]

Puss

090323

Lessen att jag inte bloggade imorse, men jag åkte till min grandma direkt på morgonen, sen åkte vi in akut till tandläkaren när dom hade öppnat;)

Idag har varit en bra dag=) Jag vet inte om jag borde skriva varför, så det gör jag inte;) Men jag är glad idag, för idag har varit en bra dag=)

Hahha xD även fast det snöat typ hela dagen här så är jag glad, undra varför?! Jag vet helt ärligt inte, jag är bara glad idag;)

Aja, till evttigare saker;) Idag, inte gjort så mycket, på matten var det fan minus grader i klassrummet, jävligt bra tätat i fönstren!! Hahha xD iaf, så fick hela klassen sitta ute i korridoren;) Undrar hur många som egentligen jobbade;) Jag kan helt ärligt säga att jag bara gjorde 1 tal den lektionen;) Men jag lyssnade på musik, pratade med dom som gick förbi och satt och smsade. Herregud, man måste ju ta tillfälle iakt (stavning?) lixom;) Sen på svenska, SO och sista timmen fick vi sitta i datasalen=) Det var kul;) På sista lektionen skulle vi fylla i ett frågeformulär om skolan sen fick vi sluta;) Det var kul. Jag, Linn och Pontus gick till musiken:) Pontus spelade lite gittar men vi satt mest och snakcade och lyssnade på honom. Det var skönt;) Hahha xD sen kom Stefan (msuikläraren) och slängde ut oss!! Bara för att några småglin skulle spela. Aja, vi satt oss i korridoren, och Pontus nej förlåt Biffen;) låste ut lill.fredrik;) Hahha xD det var skiitkul;)

Pusshejj så länge

Du?! Nämnde jag att jag är glad idag? Iaf, jag är glad idag!!!=) 

Helgen

Fredag: Idag åkte jag ju till min mormor på morronen. 06:00 på morronen!! Fattar ni?! På min lediga dag?! Men det var trevligt att träffa henne igen=) Sen efter några timmar gick vi till min minsta kusin. Prsesic när vi kommit dit, då kommer min kusin som jag skulle vara hos i helgen, så jag fick lov att klä på mej igen, sen gick vi hem och hälsade på hennes farfar. Asså hem till hennes farfar=) Han var jättesnäll, och lagade jättegod mat=) Där så gjorde vi lite läxor, eftersom  jag inte gjorde några på Kanarieöarna, så  har jag lite att at igen, men jag är ifatt i det mesta nu=) Har ett prov kvar att göra som jag missade sen är jag klar. Ska bara lämna in uppgifterna=) Iaf, den dagen gjorde vi inte så mkt mer. Vi satt vid datan och bara var=) senare p kvällen, när vi haade gjort oss i ordning och skulle sova, så presic när jag skulle krypa ner under täcket så släppte något i min mun. Jag bara flyger upp och in på toaletten. Då hade en såndär "plupp" som man immar fast på tänderna när man har tandställning, en sån hade lossnat!! Men tandregleringen har inbte öppet på helgen, så den är fortfarande kvar i min mun!! Hahha xD lyckad man är då;)


Lördag: Idag var vi hemma hela förmiddagen, sen på eftermiddagen så åkte vi och hälksade på våran moster som fyllde år förra lördagen men då var vi ju inte hemma så då kunde vi inte gratta henne så vi gjorde det idag istället=) Sen när vi kommer hem till Micke (Jenni/min kusins pappa) så fick vi en liten chock, men vi skyndade oss i på Jennis rum och satte oss vid datan på en gång. Sen efter typ 20 min har vi bestämt att vi ska ut igen, så Jenni frågar om lite pengar. Sen drar vi ut och träffar Sebbe, sen drar vi till godisgallerian och köper godis=) Fan vad kul vi hade då asså;) Sen går cvi runt lite, sen drar vi hem till oss, och Sebbe hem till sej;) Sen presic när vi kommer hem så hinner vi sätta oss framför datan, och sen ska vi ut igen. Då ska vi ut och käka. Så när vi har beställt ringer vi Sebbe och säger att han ska komma. Och fan vad roligt det blev. Jag är så jävla lkätt lurad;) Hahha xD Så jävla fult;) Aja, han kommer och käkar med oss, och vi har lite kul, sen går vi med honom hem, sen drar vi hem till oss, och kollar på TV och sitter vid datan sen sover vi;)

Söndag: Hahha xD vi vaknar och är skiit trötta;) Hahha xD Micke ger oss utegångs förbud idag. Hahha xD Bara för att vi är så jävla trötta så han tror att vi gjort något annat;) Men vi dricker lite cola och blir skiit pigga direkt;) sitter vid datan lite och så.. Sen när vi ska ut då börjar det snöa!! Jävla skiit, men då blir det till och stanna inne hela dagen istället;) Men det var kul det med. Och imorron kommer jag missa några timmar i skolan på morronen, ska till tandläkaren med min tandgrej som har lossnat. Men måste upp tidigt iaf!!!

Aja, nu har jag skiit ont i huvet, men det kan bero på att jag kanske har hällt i mej LITE för mkt cola. Fan inne på typ 5-6 den här helgen!! Och jag dricker alldrig cola annars!!

Aja, hade sså bra så hörs vi sen=)
Puss

Goder natter

Egentligen tänkte jag bara säga godnatt=) Jag är så himla trött just nu att faktist ska lägga mej tidigt fats jag är ledig imorgon=) Jag kommer att vara helt utvilad i helgen, fast inte på måndag;) Just det, imorgon ska jag inte till stan, sen ska jag vara där hela helgen så det kommer nog att vara kass uppdatering i helgen, men kommer såklart tillbaka på söndagkväll. Åhh.. En till chock? För er nya läsare så läggs bloggen på is varannan vecka (udda vecka), det är mina pappa veckor och hans internet funkar typ inte. Det i ett inlägg någon gång ibland, men oftast är det ett inlägg på torsdag kvällen, sen kommer inte nästa fören på fredag efter middag, veckan efter!! För då har jag slutat skolan och kommit hem till mamma igen. Men nu ska jag vara hos min mamma i 3 veckor så då kommer det bli updates, flera gånger;)

Nu ska jag sova
Puss

Ännu en solig dag slut

Nu är ännu en solig vårdag slut, och jag är himla glad=) Dels för att det var så himla bra i skolan men också för att jag hjar hittat ett par kompisar som jag träffade nere på Fuerteventura=) Så förhoppningsvis så kommer vi att hålla lite kontakt iaf=) Hoppas det=) För dom var himla snälla och trevliga=)

Jag sitter har och har lite ont i magen för att jag är så himla glad idag=) Jag tror faktist att våren och sommaren gör en gladare=) För på vintern är man som i dvala och orkar inte göra något och man lixom bara finns egentligen. Men på våran kommer glädjen tillbaka, och man kan skratt åt ingentin och man orkar mycket mera och ja, allt blir roligare då=) Tycker iaf, jag=) Men det måste väl alla tycka=) nu ska jg kolla om mina kompisar från Fuerteventura (eller dom är sveska men jag träffade dom där) har svarat mej=)

Puss

Onsdag nej Torsdag

Hejsan alla läsare=)

Jag trodde faktist att det var Onsdag idag;) Så jag skrev det som rubrik men sen kom jag på att det var Torsdag och då var jag tvungen att ha den kvar;)
Har ni haft en bra dag?
Min har varit väldigt bra=) På idrotten var det jättebra=) Vi spelade innebandy och mitt lag var jätteduktigt=) Även om vi inte hade dom "bästa" (som divar, och skjuter hårt) så hade vi jättebra samspel, och lagarbete=) Det var pushning hela tiden. Även om man tappade en boll, så var det inget negativ, det var liksom "det är bra, du tar den nästa gång" inte typ, "men, va fan" som jag märkte att det andra laget skrek. Så stora aplåder till Evelina, Rasmus, Felix E och Sebbe Ö. Sen till Fred också som var med i första halvleken=) Ni spelade jättebra och jag vill gärna vara i samma lag som ni igen=)
Hela dagen har varit himla bra efter det=) Det är jättekul när det går som det ska och blir bra liksom=) Då blir man så himla glad, och hela dagen blir bättre=)
Vad har ni gjort idag då?

Vet ni vad jag ska göra nu? Hahha;) Kolla in mina dagliga bloggar såklart=) Sen ska jag nog ta och gå ut igen=)

Puss Hanna

090319

Godmorgon alla glada (och sura) =)

Vad kul att flera uppskattade inlägget om självmord, och berättade hur det varit för dom och vad dom tycler och så.. Det uppskattas verkligen att ni gillade min text om det då det är ett ganska känsligt ämne och skrivet direkt från hjärtat=)Det mest handlade om mej och mina nära och kära=) Så man kan nästan säga att det var mina upplevelser=)
Tack, det betyder mycket=)

Okejj.. Tillbaka till idag, då har jag lång dag och kommer inte hem före klockan 4 så jag kommer skriva då=) Fast idag kan nog bli en ganska bra dag endå=) Jag kan mina glosor, jag hoppas att vi ska spela innebandy match på idrotten, och jag har världens bästa lärare i studietiden=) Det kommer att bli bra=)


Nu ska jag fixa håret, och sen käka frukost

Puss på er


Självmord

Idag i skolan pratade vi om självmord och det gav mej en riktig tankeställare, så nu tänkte jag skriva lite om självmord.

Självmord
Självmord är egentligen den sämsta utvägen. Att ta självmord löser inget, det skapar bara mer problem för dina nära och kära. De flesta som tar självmord har problem som dom inte kan, vill eller orkar ta tag i. Har man ett problem man inte kan lösa måste man fråga efter hjälp, som i matten. Klarar man inte en uppgift eller ett problem själv måste man få hjälp. Har du ett problem som du vill ha hjälp med kan du ju berätta för dina föräldrar. Men om du inte vill kan du berätta för en kompis eller annan som du litar på. Eller en psykolog skulle kunna hjälpa dej.

Jag vet inte, men det vanligaste sättet att ta självmord på är nog skjuta sej eller hoppa framför tåget. Om man t.ex hoppar framför tåget behöver man inte ens dö. Man kan överleva och då blir det ju ett misslyckat självmords försök. Men om man nu skulle hoppa framför tåget och dö. Då är man väldigt egoistiks (om man tar självmord över huvudtaget).Tänker man inte på hur många som berörs av det? Inte minst alla nära och kära och alla som bryr sej om den. Det skapar ju bara smärta för andra. Mår man inte bra och vill ta livet av sej,  och upplever smärta. Då vill man vill inte skapa andra smärta heller. Jag vet att det kan vara ett helvete, men var inte så himla egoistiska!! Jag vet att det låter hårt.
Men jag har själv varit där ett par gånger. Men jag har inte tagit självmord. Just därför att om jag upplever smärta vill jag inte skapa smärta hos andra. Det var det som fick mej att stanna kvar i den här världen. Och det är det bästa beslut jag nånsin tagit!! Att stanna kvar i den här världen, är underbart. Tänk på allt ni missar och alla som älskar er, och som ni älskar.

Jag mådde skiit för att jag blev mobbad i skolan av några. Alla som hörde brydde sej inte. Trodde att det inte var så farligt. Att allt dom sa var på skoj. Så jävla kul var det inte!! Inte alls kul fakist. Det var ett helvete att gå till skolan varje dag och höra dom skrika hora efter mej och andra fula ord. Ibland till och med slå mej!! Det var inte ofta det var fysiks mobbning. Men det hände, och jag vet inte, men för min del hade det varit bättre med fysiks mobbning. Då hade någon kanske sett det och gjort något istället för att bara låssas att dom inte hörde. Om jag hade blivit fysikskt mobbad så hade lärarna inte kunnat undvika det. Dom borde ju ha sett om jag hade sår och blåmärken varje dag. Dom borde ha frågat mej vad som hade hänt. Och visst jag kanske hade sagt "inget". Men nån jävla gång borde jag ju ha brutit ihop och berättat hur det var. Men nej, det var psykis mobbning, och lärarna "visste inget" som dom nog skulle uttrycka sej. Men dom måste ha hört!! Annars är dom ju jävligt dåliga lärare. Det var ett helvete att vakna varje morgon och veta att man skulle dit. Helgerna var som berfrielser och det var så himla skönt. Det var vad jag ville uppleva. Att kunna stänga av och skita i allt ett par dagar. Så jag började hitta på att jag var sjuk och fick vara hemma eller åka hem från skolan. Det var himla skönt.

Och jag tänkte flera gånger på att ta livet av mej. Men jag gjorde det aldrig. Det var ju ingen som visst hur det var eller som verkligen brydde sej. Dom som brydde sej visade jag inget för. När jag kom hem från skolan låssades jag att allt var jättebra. Även fast jag kanske grät mej till sömns varje natt. Men ingen skulle få vet. 

Och tanken på min familj och min nära och kära gjorde så att jag faktist inte tog livet av mej.


Och det är som sagt det bästa jag har gjort=)


Jag tror att många som mår dåligt och tar livet av mej faktist blir mobbade i skolan. Att deras självförtroende är sänkt i botten (som mitt var). Och att det är därför man inte vill leva mer. Att man inte står ut med sej själv för att någon annan har fått en att sluta tror på sej själv.


Om man då hoppar framför tåget, så berör det ju inte minst en själv och ens nära och kära som jag skrev förrut. Utan tänk på alla passagerare som är på tåget, och inte minst chauffören som har kört över en. Visserligen är nog du död, men det är hur många som helst som berörs av ditt öde. Nära och kära, tågpassagerare och chaufför, och inte minst dom som måste tvätta tåget och tågrälsen. Dom som måste gå och leta efter dina delar som har flygit iväg. Typ " åhh.. Där ligger en fot är det någon som kan ta den?" Flera gånger är det brandmännen som måste plocka reda på alla likdelar och det är inte kul för dom heller. Dom flesta på tåget och brandmännen som plockar upp och flera av ens famlij och vänner. Kommer aldrig över det dom har sett. Dom drömmer om det varje natt och går i terapi för att kunna gå vidare på ett bra sätt, men flera kan inte gå vidare. Flera sitter kvar och nöter att du inte finns längre, att dom kanske såg dej dö. Eller att dom inte brydde sej tillräckligt. Att det var deras fel att du dog.


Det är att skapa andra smärta. Och det vill man väl inte eller?

Jag hoppas att ni har läst det här och att ni aldrig kommer att försöka eller ens tänka på att ta självmord. Och jag menar verkligen aldrig Om ni inte kan prata med era nära och kära eller psykologen så kan ni alltid skriva till mej. Jag har "tystnadsplikt" och kommer inte att berätta något om något till nån enda levande själ!! Om ni vill så kan ni kontakt mej på [email protected] Om ni har några frågor eller bara vill prata så kan ni vända er till mej. 
Tack för att ni har läst detta, det betyder mycket, för mej=)
Hanna


Tyra Banks

Just nu sitter jag och kollar på Tyra Banks Show. Idag handlar det om köpmissbrukare och är ganska bra=) Efter det så ska jag kolla på Top Model=) Tyra Banks är ganska så bra=) Och sen är hon ju såklart fin=) Jag gillar att kolla på hennes program=)

Puss

Onsdag

Onsdag är en bra dag! Tjalalalala

Ja, faktist, den här Onsdagen har varit en bra dag=) Jag och Linn har haft det riktigt bra=) Det började med mentorstiden, där vi skulle fylla i ett frågeformulär om vår hälsa och det var konstiga frågor;) Typ "har du tvingat någon till samlag?" Då ba.. Okejj, men dom flesta av oss här inne har inte ens haft samlag, än mindre tvingat någon till det!! Sen var det typ "har du sniffat?" "Har du rökt hasch?" o.s.v. om man nu hade det. Hur många procent skulle erkänna det i ett frågeformulär från skolan? Inte så många skulle jag tro=) Aja, sen Etiken, som faktist var riktigt rolig för en gång skull=) Inte för att vi pratade om roliga saker. Våran lärare berättade att han hade köpt svagdrick som hans barn hade tyckt vaar skiit god. Så han lät dom dricka. Sen sprang dom och fyllde på sina glas hela tiden. Sen efter ett tag så märkte han att dom pratade lite konstigt och då gick han och kollade på flaskan. Och då var det alkohol i;) Hahha xD han skrek till sina barn att sluta dricka då;) Hahha xD sen berättade han mer saker.

Sen pratade vi om självmord också. inte lika kul, men det var intressant och det gav en en tankeställare. Alla som t.ex hoppar framnför tåg och så.. Har ju något slags problem som det inte vill/orkar/kan ta itu med. Och då finner dom enklaste vägen att t.ex hoppas framför tåget. Och vi pratade om det. Att dom inte förstår hur många det drabbar. Inte minst ens vänner och Familj.

Jag tycker att det ämnet var intressant så det kommer jag nog att skriva mer om här i bloggen. Som ni kan använda till skolarbete eller nått om ni vill. Jag kanske kommer söka fakta på nätet, men mest kommer jag skriva om vad jag själv tycker, tänker, känner och vet om det. Bra va=)

Över till något annat. På engelskan fick vi håltimme vilket var väldigt dkönt men då hade jag och min kompis lite mer kul=) Först så skulle vi möta våran kompis Malin uppe i korridoren. men sen hittade vi inte henne där, och vi var så kissnödiga så vi vaar tvungna att gå på toa. Så gick vi fram till en dörr, men den var låst, det är en typ "specialtoalett" eller vad man ska säga. Ska egentligen bara användas av dom som har ett spec klassrum, men vi brukar gå där ändå. men där var det låst. >Då skulle vi gå till biblioteket på toa. men det var stänkt. Då skulle vi gå till lekis, men det ville inte jag. Då sa jag musiken, men det ville inte Linn. Då kom vi på gympasalen, så gick vi dit, men där var det också låst. Och då började jag asgarva där utanför. Så jag höll på att kissa på mejxD Men det fick lov att bli musiken då. När vi skulle gå in vågade vi knappt öppna dörren för vi var rädda att den skulle vara låst;) Hahha xD Vi har iaf haft urkul idag=)

Hur har eran dag varit? Och vad har ni gjort?

Nu ska jag springa ut och cykla i det varma vårvädret, sen ska jag ringa min mormor=)

Puss

090318

Godmorgon bloggen och alla läsare=)

Ser ni?! Om jag inte sölar så mycket eller ska skriva ett jättelångt inlägg så hinner jag faktist göra det här på morgon innan jag far till skolan som idag=)

Idag slutar jag halv 2 och kommer hem typ kvart över 2. Och om vi inte har en lektion i datasalen eller jag kommer till biblioteket så hörs vi då=) Idag börjaar vi med långementorstid, och sen sista lektionen är det franska. Det är ganska så kul faktis=) Vi har en vikarie eller vad man ska säga. En student som ska utbilda sej till franska/engelska lärare. Och hon har kommit till våran skola som student så våran riktigt lärare sitter bara längst bak och kollar och fixar med andra saker=) Rätt skönt faktsi=)

Nu blir det frukost

Puss


Kanarieöarna -09 del 2

Nu hade jag tänkt visa lite fler bilder från resan till kanarieöarna=)
Alla bilder som kommer nu är från djurparken "Oasis Park" som är ganska stor=)

Sköldpaddor
Skiit stora sköldpaddor på Fuerteventura
Lemurer
Lemur, från Fuerteventura
Massa aligatorer
Aligatorer från fuerteventura
Flamingos (stavning?)
Flaminogos (stavning)? Fuerteventura
Giraff
Giraff - Fuerteventura
Bild från Sjölejon showen
Sjölejon från Fuerteventura
Ännu fler aligatorer, och det här är bara några det var typ 50st i samma lilla bur, fast det var flera bebisar också
Ännu fler aligatorer från Fuerteventura
Hahha;) Sjölejon som låssades vara haj;) Om det inte hade varit genomskinligt hade man ju trott att det var en hajfena som stack upp;)
Sjölejon som låssades vara haj. Om det inte hade varit genomskinligt hade man ju trott att det var en haj;)
Kamel;)
Kamel från fuerteventura

Hahha;) Vifick rida på dom där sakerna;) Det var fett läskigt fast det var skiitkul;) Pappas och min fick lite ryck och reste sej presic när vi hade satt oss i stolarna så både pappa och jag skrek sen började vi asgarva hahhaxD det var jättekul;) Sen kom kamelen bakom oss fram hela tiden. Först var den bara hos pappa och höll på och nosa på honom sen kom den till mej!! Den kom närmare hela tiden så jag bara släpte och lutade mej ut (man har typ säkerhetsbälte) och skrek hahha;) men det var jätteläskigt. Fast sen började vi bli lite klompisar och då var det inte lika läskigt;)

Kamelen var jättenära min pappa;) Fast ännu närmare mej!!
Kamlen nära min pappa;) Från Fuerteventura

Hahha xD nu ska jag inte visa alla djur för då blir det ju inge kul för dom som kanske ska åka dit;) Men jag kan lova att det är verkligen rekomenderat Det spelar inte så stor roll vart på ön ni bor, för den är inte så stor. jag bodde typ så lån gt norrut man kan komma, men fick bara åka busss i nån timme och Oasis Park (djurparken) ligger typ i mitten. Så det är inte så långt. Hoppas att ni tycker det är lika kul som jag=) Både att vara där menb också att kolla på alla bilder och jobb jag lägger ner för det här=)

Nu mat!!
Puss

Lite ny design=)

Ni ser väl att jag har lite nytt iaf;) Jag tycker det är ganska snyggt. Men är inte klar än, nån som kan hjälpa mej? Hur, man byter ut dom där bilderna där uppe=) Sen skulle jag vilja ha större profil bild=) Nån som kan hjälpa mej med det?! Eller iaf försöka;) Annars så kommer jag kanske på det själv om jag har tur=)

Nu ska jag hjälpa mamma lite med maten. Det blir pastagratäng=) Mm.. Ganska så gott faktist=)

Puss på er;)
På mitt sommarställe för 1 halvt år sen

Nu ska jag testa en sak

En till bild på

Hjälp?

Hej, nu letar jag efter en snäll läsare som kanske har en egen blogg, som skulle kunna hjälpa mej med min design=) Om ni är intresserade av att hjälpa mej så kontakta mej på [email protected] så kan vi komma överens om hur vi vill ha det=)

Snälla? Nån som kan hjälpa mej på något sätt? Please?

Puss


Dagens födelsedagsbarn

(endag försent men ändå)

Är såklart söta Isak, som fyllde 2 år igår=) Massa grattis kramar till dej lilla gubben=) Älskar dej<333 Hoppas att du fick massa roliga presenter och leksaker. Inte bara massa kläder som du tycker är onödigt;) HahhaxD Nej men, stort grattis till dej pojken<333
Söta Isak, när vi var på kanarieöarna/fuerteventura/corralejo

Puss//Hanna


090317

Hejsan allihopa=)

Vet ni vad jag kom på imorse? Att om jag inte är så himla trött så hinner jag uppdatera innan=) Kul va? Så om vi har tur så kommer det att finns ett morgon inlägg, hedan efter (stavning?) Men om jag inte orkar eller hinner så får det bli så här, men det går ju det med=) Idag har jag varit i skolan. Där det har blivit lite konstiga saker;) Inte roliga saker! Det var nån som försökte spola ner en annans sko i toaletten. Jag tycker det var väldigt barnsligt gjort. Jag antar att det skulle vara kul, men det var det INTE!! Det var ett misslyckat skämt!!
Och i caféterian fick vi värsta nobben!! vi frågade efter vatten, och tjejen som står i caféterian så typ "det kan ni gå till toaletten och dricka" vi typ, jaha. Sen gick vi. En caféteria lixom!! Där borde man iaf kunna få ett glas vatten!! Men men, tydligen inte!! Aja, inget att hetsa upp sej för;) Sen var det enliten kille som råkade spy i matsalen. Det var skiitsynd om honom. Alla typ, "åhh.. vad äckligt" sen bytte dom plats till andra delen av matsalen. Jag tyckte skiitsynd om honom. Han fick åka hem efter det.

Senare idag har jag inget beestämt men det är ju väldigt solig och skönt ute=) typ 8 grader=) +8 alltså=) Så jag hoppas på att jag ska kunna gå ut senare=) Sen har jag en uppgift om tidningar och sånt kvar att göra till svenska. Den skulle egentligen ha varit inne i Fredags, men eftersom jag har varit borta 1,5 vecka så får jag lite längre tid och jag har varit ganska snabb=) Har bara en uppgift kvar att göra. Fast jag bara är iunne på min andra extra dag=) (om man inte räknar med helgen) så det är kul=)

Nu ska jag kolla mina dagliga bloggar och se om jag har fått några mejl=)

Hörs sen=)
Puss


Dagens låt

                                 John ME - Love is my drug


                                        Love is my drug, is my medecin

                            Stay whit me hunny. Stay whit hunny. Stay whit me. 
                                        Love is my drug is my heroin.
                         Stay whit my hunny. Stay whit me hunny. Stay whit me.   
     





Gillar den låten=) Betydelsen är väldigt fin, och första gången jag hörde den var när jag åkte till flygplatsen (Arlnda) för några dagar sen vilket också var första gången som jag var på Arlanda. Så den har en speciell beytydelsen för mej så också=)

Hoppas ni också gillar den=)

Puss


Natha hemma, Jenni här

Hehhe xD Nu har Natha åkt hem, men Jenni har hunnit vara här också=) Det var kul, vi hade typ "seriös-talk" men det  var skönt att kunna snacka om allt som har hänt sen sist vilket är en massa.

Btw, nu är jag inte så himla flum längre=) Men det är kul att bara vara med sina kompisar ibland. lixom bara göra och säga vad man känner för=) Så himla skönt. Det bästa var ju att vi hade först kul sen efter så hade jag ju "seriös-talk" med Jenni. Det var himla skönt att få ur sej allt det lixom. nu känns det bra igen=) Och i helgen så ska jag till Jenni om det går=) hoppas, hoppas, hoppas=) Vi ska gå på bio, och shoppa, bara vara och hänga med kompisar=) Kommer bli kul, tror jag=)

Vad har ni gjort idag? Jag har haft det riktigt bra=)

Puss på er så länge=)

Btw, dåliga bilder idag, men hoppas på att bli bättre=)

Natha är här

HAhha xD Natha har varit här med Lilly egentligen. Men nu är hon mest med mej! Vi har fett kul=) Fast vi bara inte gör något typ;) Vi sitter bara vid datan men det är siitkul=) HAhha;) Sittkul;) Sittserring xD Vi är ju så sköna hahhaxD Egentligen gör vi inget roligt men vi skmrattar så att vi håller på att kissa ner oss;) hahha xD ser ni hur jag skriver? Bara för att vi skrattar så mycket;) HAhhaxD

Jag skriver mera sen när vi har blivit lite mer seriuösa;)

Puss

Kladdkaka

Hahha;) Jag har bakat kladdkaka igen;) Men det är så himla gott, och enkelt. Fast den här gången vart det inte lika bra som det brukar. Fast det kan  bero på att våran kakao tog slut och vi fick ha i obo´y. Den fick lite konstig färg, och smakade lite roligt, men den funkade att äta;) Jag borde kanske inte bli kock;) Hahha xD 
Aja, Vad har ni gjort idag då? Natha har ju som sagt varit här med Lilly, och vi har inte gjort så mycket. Kollat på tv, datan och bakat kladdkaka;) Vart ganska kul. Men min förkyldning håller fortfarande i sej. inte kul. Nu har jag fått ont i huvudet också=( Inte kul alls, men hoppas att det blir bättre iaf=)

Puss på er;)

Btw, hur gör man "klickbilder"? Asså, så man kan klicka för att dom ska bli större?

090316

Hejsan allihopa=)

Nu blev ni väl glada? När ni får tidig uppdatering på en Måndag? Egentligen skulle jag sitta på min sista 1,20 minuters lektion. Men den vart inställd så vi fick sluta tidigare=) Skönt! Hmm.. Annars då? Jag är ju fortfarande förkyld. Och har ont i magen och huvut och så när jag vaknar, men det går över. Det mest irriterande är allt snoor!! Ja, det är skiitdrygt att gå i skolan när man inte kan andas knappt!! Men hoppas att det går över snart och att jag blir frisk=)
Hur är det med er?

Senare idag vet jag inte rikigt vad jag ska göra. Natha och lilly är här hemma så jag skulle ju kunna vara lite med dom om jag orkar. Annars så sa mamma att om jag hjälpte henne med maten, disken, tvätten och allt. Då skulle vi gå ut sen=) Så hoppas att det blir bra=)
Vad ska ni andra göra idag?
Hoppas att ni haft/får en bra dag iaf=)

Hörs senare=)
Puss

Kvällspromenad

Har nu tagit en kvälls promenad i solskenet=) Fast nu har det blivit kolmörkt ute igen

Fin bild i solskenet från kvällspromenad

Nu är det dags för dusch och lite plugg. Det är inte så farligt, men jag måste bli klar tills imorron. Hörs sen=)

Puss

Dagens låt

Dagens låt

The boy does nothing - Alesha Dixon


Gillar den=) Sen fastnar den ju ganska lätt också=)

Kanareiöarna -09 Del 1 Utsikt

Jag har ju som sagt varit på Kanarieöarna, Fuerteventura och stad Corralejo=) Det  var jättekul=) Det var faktist första gången jag var utomlands, så det var kul=) Synd bara att det regnade flera gånger, men vi hade kul ändå=)
Nu kommer lite bilder=)

Utsikt över havet=)

Mega vågor, när det blåste

Havet
Man kanske inte ser det, men det är faktist vatten över sanden=)
Klart vatten, i havet=)

Konstig palm, presic utanför rummet=)

Utsikt, när vi rider kamel

Utsik, från kamelridningen

Utsikt, över havet från kamelridningen

Palmer från kamelridningen

Utsikt, med mammas huvud med i ena hörnet;)

Utsikt, kaktusar i bergen

Utsikt, väldigt lång kaktus;)

Utsikt, väldigt vacker utsikt;)

Så, det var mest utsikt och jag kan förstå om det är drygt. Men så jobbigt borde det väl ändå inte vara? Nu vet ju alla som inte varit på Fuerteventura hur fint det faktist är där=) Den här gången var det ju som sagt mest utsikt, men det kommer fler delar och det är det mer av något annat=)

Puss

090315

Godmorgon bloggen och alla läsare=)

Nu sitter jag här med en kopp te jordgubb/grädde. Mumsigt=) Idag kommer nog bara bli en slapp dag. Jag typ känner det på mej. Men det är ju skönt det med. Jag kommer nog sitta vid datan och tv:n. Men jag kommer nog också diska och tvätta (hjälpa mamma såklart) och kanske om någon annan vill (som jag hoppas på) så kommer jag att gå ut=) Vet inte riktigt vad jag ska göra men bara gå eller cykla eller något sånt. Det skulle vara skönt=)

Vet någon förresten om det finns nybörjarkurser i show/jazz/street dans i Enköping? Jag dansade det för ett par år sen och tyckte det var jättekul så jag skulle vilja börja igen=)

Andrea Parker som dansar Streetdance
Andrea Parker som dansar streetdance

Vad ska ni själva göra idag förresten?

Pusshejj

Gammal bild

Hahha;) Hittade en väldigt gammal bild på mej

Jag för ca 1-1,5 år sen
Fast ni kanske redan har sett den? Jag kommer inte ihåg riktigt;)
Men det var presic när jag hade fått min kamera typ. Det var strålande sol och 22-27 grader varmt ute. Men jag hade presic hittat min mössa och då var ju tvungen att  ta kort;) Hahha;)
Så var det när man var liten:)

Puss

Fixa bilder!

Nu hade jag tänkt fixa lite med mina bilder på datan. Asså inte redigera dom eller så. Men flytta så att dom blir lättare att hitt istället för en mapp som heter "kamerabilder" så kan man ha flera som heter t.ex "mars-08" så blir det mycket lättare att hitta sen när man vill leta efter dom;)

Smart va?! Hahha;)

Och ni alla andra? Vad gör ni? Alla är väl inte på fest! Eller?!

Puss

Sofijah?

Jag kom på att detjag skrev förrut kanske lät lite konstigt om Caroline af Ugglas. jag menade bara att hennes låt inte var något som jag brukar lyssna på. Just nu är det Sofijha - Allah (eller hur allt det stavas) Så jag passar på att skriva lite. Jag har presic ätit tog en hamburgare med strips. Stripsen var inte så goda, men men. Aja, nu ska jag nog kolla igen=)

Puss 

Final!

Nu börjar snart melodifestivalen, har inte sett alla avsnitt men nu är det ju finalen iaf! Jag hejar ju helt klart på Carolina af ugglas!! Hahha;)  nej, jag skojja bara. Jag hejar (presic com alla andra tjejer) på E.M.D och Heat faktist=) Jag ska sätta mej framför TV:n nu snart. men kommer nog inte hinna sen hela. Ska fixa käk också. blir antagligen en pizza. För inegn orkar laga mat;)

Btw, jag har glömt att berätta att jag har fått min tandställning nu. inte så kul, men jag kommer ju ha snyggast tänder sen när det är klart=) Jag har ju snyggaste tandställingen också=) Den är helt rosa! Hahha;) Men man kan välja färg på några snoddar och då valde jag rosa;) Ni kommer nog få höra mitt tjaj om att jag har ont i tänderna ganska ofta men 1-2 månaders mellanrum ska man ju spänna den och det gör j*vligt ont i tänderna! Aja, jag kommer nog att överleva. Om inte annats så måste jag, för tänderna;)

Puss

Hemma igen

Hej allihopa=)

Har ni sknar mej? hahha;) Nej, jag bara skojjade;) Men det är väl lite kul att jag är tillbaka? Jag är k´lessen för att jag inte svarat på era kommentarer eller någotting, men jag ha´r ju faktist varit bort i 3 veckor. Så jag har inte bara struntat i er. Jag har tänkt på er fflera gågnger om dagen men inte kunnat skriva bara.

Nu har jag som sagt presic kommit hem. har inte ens hunnit ladda upp alla bilder från kameran till datan men dom kommer snart det kan jag lova. Såklart ni ska få se lite bilder från min första utlandsresa!!

Nu vill jag inte skriva mer för jag vill så gärna klicka på spara&publicera knappen!!


Puss


RSS 2.0