100316

Hejsan Svejsan!!

Jag vet att jag bloggar väldigt dåligt, men ja. Det känns inte så uppmuntrande att göra det hela tiden, och det beror nog mest på mig, och bloggen blir tråkig utan bilder. Men att ta kort på sig själv hela tiden är ingen höjdare och ja, jag är inte tillräckligt duktig fotograf för att ta kort på annat. Så det är min blogg. Utan bilder och tråkig that´s it liksom. Får lov att försöka bli bättre på bilder helt enkelt. annars tycker jag att det är väldigt mycket musik i min blogg:) Det är bra, för jag tycker om musik=)

Coldplay - Fix you

When you try your best, but you don´t succeed
When yout get what you want, but not what you need
When yout feel so tired, but you can´t sleep
Stuck in reverse
And the tears come streaming down your face
When you lose something, you can´t replace
When you love someone but it goes to waiste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ingnite your bones
And I will try.. To fix you

High up above
or down belowe
When you are to in love to let it go
But if you never try you´ll never know
Just what you´re worth

Lights will guide you home
And ingnite your bones
And I will try.. To fix you

[instrumetal]

Tears stream down on your face
When you lose something, you cannot replace

Tears stream down on your face
And I...

Tears stream down on your face
I promess you
I will learn from my mistakes

Tears stream down on your face
And I...

Lights will guide you home
And ingnite your bones
And I will try.. To fix you100315

Hej hej :)

Har varit vaken sedan 7 eller något sådant ungefär. Solen lyser rakt in i ansiktet på mig varje morgon. Dock gick jag inte ur sängen fören halv 9 ;) Sen dess har jag gjort mitt so-arbete om Chile i 3 timmar och ny sitter jag här och förbannar mig själv för min kassa mp-3. Inte kul, inte kul. Det värsta är att jag kunde ha köpt en ny igår men gjorde jag det? Nej nej, såklart inte. J*vla h*lvetes skit!!!

Jaja, jag håller på och fixar med min musik på datorn, det är nog ungefär 100 låtar nästan.
Jag kan inte ens få kille från igår ur huvudet. Jag drömde att jag gjorde allt det jag skulle ha gjort. Jag antar att jag lär glömma honom för han kan ju knappast bara dycka upp sådär? Synd, men han kanske flyger ut ur huvudet när jag ska till skolan imorgon igen. Då kanske jag får massa annat att tänka på..

Aja, får sitta och tycka synd om mig själv ett tag här nu.
Vi hörs
Puss


Det luktar sommar

Hej allihopa :)

Jag är otroligt dålig på att blogga men vem bryr sg? egnetligen, helt ärligt? Dom som läser det här är antaglien ganska väl medvetna om det så.. Aja, jag tänker skriva iallafall.

Idag har jag varit i Västerås. Btw, någon som vet vem den oerhöts snygga kille på Elgiganten megastore på erikslund i Västerås är? Han var typ där några minuter efter 11 :) Oerhört snygg kan jag bara säga. Jag höll på att dö. Jag bara stog där och stirrade, han kände nog det för han kollade tillbaka. Jag sprang runt hyllan så att jag kunde stå och glo på honom fast det såg ut som att jag stog och kollade på mobiler ;) Men seriöst han var snygg så att man höll på att dö. Synd att jag inte sa något men det var för pinsamt. 
Iaf någon som vet vem han var eller tror sig veta. Kommentera eller maila så kan jag beskriva honom bättre ;)

Mamma har iaf öppnat dörrar och fönster på vid gavel här hemma. Det är ungefär bara 5+ här hemma men gud vad det känns bra. Man får verkligen sommar känslor. Sommaren 2010 here I come! Ungefär iallafall. Nu sitter jag bredvid min syster och letar efter kille på internet. Ingen större lycka men men.. Jag har trevligt iallafall.

Jag kommer antagligen uppdatera er senare också:)

Btw, tycker ni att rättlåt vann melodifestivalen iår? Klassiks fråga, haha. Men kul att veta vad ni tycker iallafall.

Hinner inte

Hinner inte med att visa skorna idag. Ska packa och städa nu innan jag ska sova. Trött som ett as.. Säger man så? Imorgon blir det av till Lena och Niklas:) Asskoj. Strssigt nu. Hörs
Puss

100303

Halloj:)

Haft en bra dag?
Min var ganska så okej till att börja med iallafall. Sedan gick det utför. I skolan var det faktist bra, eller som vanligt då men men.. Sen efter skolan följde jag med Sofia in till stan för att söka praoplats. Vi gick till Hitta katten, Lindex, Åhléns, H&M, SkoAugust och Zoo-affären. På Lindex fick vi komma tillbaka och prata med chefen och på Åhléns tog dom bara emot för en längre tid som 1 år och Hitta katten hade 18-årsgräns. Alla andra var redan fulla :o Då till mitt problem. Jag har ingen aning om var jag vill praoa!!!! Jag kommer ju för tusan att få jobba hos mamma eller pappa då:o
Att följa med Sofia dag skrämmde mig *like hell*. Jag vet inte vad jag vill och det är redan fullt typ överallt. Ångest, ångest, ångest!!!
Crap lixom jag trodde att jag skulle slippa dom känslorna ett tag framöver nu när det har gått så bra. Nån som har ett tips på var man kan praoa om man inte vet vad man vill göra senare i livet? Skulle vara tacksam.

Nu ska jag nog jobba på om Chile här och hoppas att det går bra. Imorgon måste (!) jag ta en promenad. Frågan är bara när ska jag hinna?

Idag måste jag plugga på HKK-läxan till imorgon, franska läxan till imorgon, jobba på Chile arbete som ska in nästa vecka, och plugga på engelska glosorna. Varför sitter jag här lixom? ;)

Jag sa att jag skulle visa er mina nya skor men jag hann inte igår (konatigt), men det blir idag eller imorgon då.
Puss


Noll Disciplin - IdiotVad är det som händer här.
Jag har sumpat all kontroll.
Men jag fattar faktist ingenting.
Någonting flashade förbi och slog undan mina ben
och jag framstod som en idiot.

Här står jag med chocklad och blommar, fan vad jag är sämst.
Det är kört.
Det är sjukt.
Ingenting är som förut.
Det är stört, jag flippar ur.
Gör någonting! Det är akut.

Kan någon förklara mitt beteénde?
Det är en dåre i min kropp.
Pallar inte stå emot. Hon gör mig till en idiot.

Nu i helgen blev det knas.
Jag och bandet skulle ut. Men jag bangade, hon hyrde kärleksfilm.
Det rasslade till i min mobil, dom ville tala om för mig, att jag är en superidiot.

Här sitter jag mitt i romantiken. Fan vad jag är sämst.
Det är kört.
Det är sjukt.
Ingenting är som förut.
Det är stört, jag flippar ur.
Gör någonting! Det är akut.

Kan någon förklara mitt beteénde?
Det är en dåre i min kropp.
Pallar inte stå emot. Hon gör mig till en idiot.

Hon gör mig till en idiot

Vad är det som händer?! Jag tappar mitt fokus och allt är förlorat.
Det är ju helt..
UNDERBART!

Heyy Heyy Heyy
Heyy Heyy Heyy

Woohoo! Kan någon förklara? Kan någon förklara det för mig?!
Ingenting är som förrut

Det är stört, jag flippar ur.
Gör någonting! Det är akut!

Kan någon förklara mitt beteénde?
Det är en dåre i min kropp.
Pallar inte stå emot heyy heyy heyy 
pallar inte stå emot heyy heyy heyy 
pallar inte stå emot..
hon gör mig till en idiot!!

Att bero på..

Mitt inlägg igår. MAn ska inte ropa ´hej´ förens man har kommit över bäcken. Rix morgon zoo, eller något sådant, hade fått et mejl där man hade skrivit: ´man ska inte ropa gay fören man är i häcken´. Min mamma fick förklar vad det betydde och jag tyckte inte ens att det var kul, snarare diskriminering!

100302

Holy crap..

Jag har ju glömt att uppdatera er idag ju :) Iaf idag slutade jag 12:00 alltså vid lunch. Sista lektionen var inställd. Det gjorde inte mig någonting eftersom att jag skulle till tandläkaren jag kom dit lite tidigare bara. Träffade  min mormor imellan och det var trevligt. Vi pratade lite om allt möjligt :)
Iaf, förra gången sa min tandläkare att jag skulle få ta bort min tandställning idag. Men vad tror ni händer? Idag har jag en ny tandläkare och han tycker inte det. så den får sitta kvar i minst 1 månad till iaf. Inte så mycket med tanke på att det egentligen skulle vara 6 månader till :) Hos tandläkaren var det iaf ganska trevligt idag faktist. Jag brukar tycka att det är lite jobbigt faktist och blir arg och ledsen att jag måste vara där. Kanske beror på mig själv. Men idag var det superbra :)

Har massa läxor att göra, som vanligt. Men det går nog bra. Senare kanske jag kan visa er mina nya skor:) Snygga faktist mitt 27 par i samlingen tror jag :)

Jaja, vi hörs senare
Puss

J, H, E
Saknar<3


Chile

Skriver ett SO arbdet om Chile. Det är ganska kul faktist. Synd bara att man måste göra det på sin fritid egentligen är det självförvållat. Vill ju såklart ha bättre betyg så då kan ju hem uppgifter behövas men jag har inte riktigt kommit igång fören idag. Inte så bra såklart men jag har 1 vecka och några dagar på mig att göra det. Inte världen roligsate kanske men men.. Det funkar.
Jag tänkte att mamma och jag skulle gå ut och gå idag. Tji fick vi. Inte direkt så att man vill ut och gå i detta snö kaos direkt:/

Ingen svensk karta men den funkar. Jag tänker inte lägga ut mitt arbete än (fall någon skulle få för sig att kopiera det) Kan lägga ut det sedan när det är klart om ni vill och om jag fick bra betyg på det såklart. Kanske inte ska sitta här om man vill ha bra betyg dirket? ;) Aja, när jag är färdig då bryr jag mig inte så mycket om ni skulle kopiera mig. Synd för er bara att ni inte har bättre fantasi själva;) Haha.. Skämt-o-sido. Nu ska jag faktist jobba lite till innan duschen och sen sängen tror jag. Har otroligt ont i huvudet och nacken, kanske inte druckit tillräckligt med vatten idag?

Man ska inte ropa hej..

.. förens man har kommit över bäcken.

Den frasen har jag nog överanvändt idag ;) Kanske ska berätta vad som hände? 
Min mamma skulle hämta mig och min syster i skolan (p.g.a mina dåliga skor och snöovädret) sa hon iaf när hon ringde men vi satt redan på bussen då så skulle vi gå av vid första hållplatsen och det gjorde vi. Väl där hämtade mamma oss och skulle vända på en parkering meen hon tyckte att det var för mycket snö där så vi fortsatte åka och då kom vi till en ganska dåligt plogade väg och det hade drivit där också. När vi åkte där så slog kaskader av snö upp på våran bil och mamma slog på bromsen, sopade bort snön på framrutan och vi fortsatte åka. detta hände igen, men den gången hade vi inte lika tur, när vi hade sopat borrt snön såg vi att vi satt fast. ´Stenfast´! Vi kunde varken backa eller köra frammåt mitt i alltihopa kom linjebussen och skulle förbi. Den fick ju lov att stanna bakom oss. 2 personer som åkte bussen + busschauffören kom och puttade oss loss. vi var alltså loss men vägen framför oss var lika igensnöad som gärdet bredvid oss. Vi ringde till en vi känner som bodde där men dom var inte hemma så vi fick nummret till deras granne. Han backade från sig till där vi stod vilket var kanske 2 kilometer. Han hade traktor + släp och backade 2 kilometer i meterdjup snö. Bra gjort för en gamal man tycker jag :) 

Ja, så råkade vi ut för en liten olycka. Annars är vädret här snöigt och blött. 

Imorgon

02 mar

MaxMin
-4° -10°
Maxvind
8 m/s NV
Nederbörd
3 mm

07:00

Prognos
Mulet och lätt snöfall
Temperatur
-10°

13:00

Prognos
Mulet och lätt snöfall
Temperatur
-4°

19:00

Prognos
Mulet och lätt snöfall
Temperatur
-9°

I helgen kanske jag ska se ´Alice i underlandet´ med Johnny Depp, är inte helt säker men har fått ´hintar´ om det iaf :D Det blir säkert jätte bra vad det än blir:) 


Vi hörs mera sedan:)
Puss

RSS 2.0