It's hard to breathe when every breath hurts


Bullshit - Love

Kärlek..

Det är svårt att beskriva kärlek. Vad är egentligen kärlek?

Jag har hört att kärlek är något bra. Att det är en underbar känsla. Att det är när man blir glad när man ser en viss person. Även om man var jätte sur innan. Kärlek, ger glädje och lycka men också sorg och ilska. Kärlek är det där lilla extra. Något alla vill ha men som är så svårt att hitta.

Eftersom att jag inte sover så mycket på nätterna så tänker jag ganska mycket istället. Egentligen kommer jag inte fram till så mycket. Men det är ganska intressant att tänka. Igår tänkte jag på det här med kärlek. Jag har ibland trott att jag har vairt kär. Jag har blivit glad av vissa personer. Man vill bara vara med vissa personer. Men sedan, när jag har fått som jag vill. Då tröttnar jag. Jag har tänkt mycket på det. Varför tröttnar jag alltid? Varför kan inte jag bara få vara glad, kär och lycklig som alla andra verkar få vara? Jag har tänkt extremt mycket på det.. Jag har undrat så mycket. Varför jag tröttnar efter några veckor. Jag har försökt att hitta tillbaka till känslan man hade innan. Jag har verkligen försökt med allt. Men det går inte. Tillslut blir jag nästan äcklad av mig själv för att jag inte känner som jag gjorde i början. Och att gå runt att vara äcklad av sig själv är inte kul. Därför har det alltid tagit sliut ganska fort för mig. På grund av mig. Och jag får jätte dåligt samvete. Och den andra personen blir såklart ledsen. Men samtidigt.. Ska jag gå runt och låssas vara kär när jag egentligen inte är det bara för att göra den andra personen glad?! Nej, så funkar det inte heller.

Jag har också tänkt på att det kanske kan vara så att jag bara vill ha det där första. Att jag bara vill ha den första dejten. Den första kyssen. Lyckan nör man fått som man vill. Jag kanske inte vill ha mer. Jag kanske är ute efter själva jakten mer än vad jag är ute efter kärleken. Det har inte heller kännts bra. För jag vill ju vara kär och glad. Det är ju bara det att jag inte kan. 

Jag har tänkt att det kanske är för att jag är rädd. Rädd för att öppna upp mig för människor. Rädd för vad dom ska tycka. Kanske är jag rädd för att dom ska tycka illa om mig om dom får veta allt om mig. Och kanske är det så.. Kanske är det därför det aldrig blir något längre. Inte för att jag klagar. Jag mår dåligt över det i någon vekca men sen har jag kommit över det. Hur mycket kärlek var det då egentligen? Hur mycket känslor fanns det inblandat om man kommer över personen efter 1 vecka? Inte så värst mycket..
Och kanske är det så att jag är rädd för att känna. Kanske är jag rädd för de stora känslorna..

Men kanske allra mest.. Så har jag inte träffat rätt. Det är klart. Vem träffar rätt när hon är 15 år? Nej ingen.. Men kanske har jag träffat helt fel. Eller kanske så har jag innerst inne inte velat eller innerst inne aldrig varit kär på riktigt. 

Nu har jag förlorat en bästa vän och jag tänker väldigt mycket. På varför det blev som det blev och varför det inte går att rätta till. Jag vet varför det blev som det blev.. Och det var mitt fel. Jag vet att jag gjorde fel.  Men varför det inte går att lösa har jag verkligen ingen aning om.. Kanske är det så att den här personen inte vill vara min kompis längre. Fast då tänker jag ´har jag levt i en lögn det senaste året?´ Och det vill man ju inte heller tro. Jag har också tänkt att om jag bara låter det vara så löser det sig. Men det funkar inte. Jag har tänkte väldigt mycket på att det kanske är så att den här personen är eller var kär i mig och kännde att det blev för jobbigt att ha henne så nära men ändå veta att det aldrig skulle bli så. Den möjligtheten har jag tänkt väldigt mycket på. Och kanske kan det vara så.. Och hur känner jag för det?! Jag har kommit fram till att jag nog skulle gilla om den här personen var kär i mig. Det är klart att det skulle bli väldigt jobbigt för honom. Det är klart att det isåfall har varit väldigt jobbigt för honom..

Men samtidigt så har jag tänkte ´vad är det som stoppar mig från att blir kär i honom?´ och där har jag kommit fram till att det enda som stoppar mig från att bli kär i honom är att han inte är kär i mig. Och ju mer jag tänker på det så kanske att jag verkligen har börjat bli kär i honom. Kanske att om han hade varit min vän fortfarande så kanske jag hade blivit riktigt kär i honom. Jag har tänkt så mycket på det här så jag vet varken ut eller in. JAg kan int elängra skilja på tankar och känslor. Men jag nästan erkänna att jag är nog lite kär i den här pojken.

Jag vet bara att jag verkligen gillar den här människan. Kanske gillar jag honom för mycket för mitt eget bästa. Men förut har jag inte vetat vad kärlek är eller vad älska betyder. Just nu vet jag inte heller vad kärlek är eller vad älska egentligen be´tyder. JAg kan bara säga att jag älskar den här killen. Verkligen älskar... Jag skulle faktist helt ärligt prioritera honom högre än tjejkompisarna jag har i snart 10 år. Han är bara så underbar. Just nu vet jag varken ut eller in längre. Jag vet bara att han verkar avsky mig mer än någonting annt medans jag går här och älskar honom hur mycket som helst. Hur går det ihop egnetligen?! Jag tror inte att det går ihop. Jag tror att någon av oss måste ge sig tillslut. Jag måste nog tyvärr också säga att jag tror att det blir jag.

Man kan inte styra andras känslor och att få honom att älska mig vet jag inte. Jag tror aldrig att det går. Och även om han blev min vän igen. Hur skulle det blir då?! Skulle någonting kunna bli som förrut? Kanske skulle allt bara bli obekvämt och jobbigt men då hade jag iallafall fått veta det. Nu vet jag ingenting. Bara att jag vill ha tillbaka den här människan i mitt liv. Ha tillbaka honom som min vän och kanske, kanske ännu mer?!

Jag kan inte säga någonting om framtiden men om det blir jag som måste ge mig så kan jag bara säga att det kommer ta så väldigt lång tid. Jag tror aldrig att man kan sluta älska någon. Inte om man älskade personen på riktigt från början. Man får helt enkelt lära sig att leva med det.

My new love

Silverchair – Ana's Song (Open Fire)

Silverchair är min nya kärlek.. Inte för att jag har kommit över den gamla men det här är verkligen riktigt bra :)

Jag vet inte hur många av er som läser Nemos blogg men jag brukar titta in där när jag inte har något att göra och såg att han hade ställt frågan ´Vad är meningen med livet?´ Jag sitter och tittar igenom kommentarerna nu.. Väldigt intressant faktist :) Så vad tycker ni.. Vad är egentligen meningen med livet?

>Länk till inlägget<


Wicked game

Stone Sour – Wicked Game

The world was on fire and no one could save me but you.
It's strange what desire will make foolish people do.
And I never dreamed that I'd meet somebody like you.
And I never dreamed that I'd lose somebody like you.

No, I don't want to fall in love.
No, I don't want to fall in love.
With you. With you.

What a wicked game to play, to make me feel this way.
What a wicked thing to do, to let me dream of you.
What a wicked thing to say, you never felt that way.
What a wicked thing to do, to make me dream of you and,

I don't want to fall in love.
No, I don't want to fall in love.
With you. With you.

The world was on fire and no one could save me but you.
It's strange what desire will make foolish people do.
And I never dreamed that I'd meet somebody like you.
And I never dreamed that I'd lose somebody like you.

No I, don't want to fall in love.
No I, don't want to fall in love.
No I.
No I.
Nobody loves no one.

Känslor, all I can say.. Den väcker verkligen vissa känslor..

P.S I love you..

Gud vad det verkligen inte går bra nu. Jag har verkligen så ont att jag spyr. Bokstavligt!! Fy fan..

Skönt att det är tandläkaren imorron.. Är ledig till lunch. Skönt, då slipper man träffa någon..
Har en inlämningsuppgift i HKK som ska vara inne till imorron.. Har haft en hel termin på mig men började med den igår ;) Har gjort massa idag och ska fixa det sista imorgon. Hoppas iaf på ett G iallafall. Gjorde en NO-redovisning idag om atronauter och hur det är i rymden. Fick MVG på den :O Jag och tjejerna, det var grupparbete, blev ganska så nöjda :) Jag själv tyckte att det var jätte dåligt men när tjejerna frågade läraren efter lektionen när jag redan hade gått så hon ´jo, men det gick jättebra´ ´och vad är jättebra?´ frågade tjejerna ´ja, ungefär MVG!´ Ååh.. Så nöjd :D Fattar verkligen inte varför det går så bra i skolan nu men tydligen så gör det det. Hoppas på bra på So-provet imorron också..

Nej.. Nu måste jag spy igen

Hej..

Lars Winnerbäck – Jag får liksom ingen ordning

The Neverdies - My HometownSå var det med det glada humöret..

I believe..

Idag är en ganska bra dag :)

Inte för att jag vet varför men jag är lite glad idag.. Eller jo, jag fick känslan av att det hålle rpå att lösa sig. Att jag kanske kommer få tillbaka det jag saknar allra mest. Kanske iallafall en liten bit av det som förrut var mitt liv. Nu har smärtan efter det tagit sin plats. Men fortfarande, kanske att jag kan få tillbaka en del av det som ÄR mitt liv!! Det är en ganska skön känsla faktist :D

Ron Pope – I Believe

Jag börjar tro på livet igen. Tro på glädjen. Tro på kärleken!!

Fin bild i solskenet från kvällspromenad


What a wicked game to play

Jag menade verkligen vad jag sa, när du sa:
då bryter jag kontakten med dig.
Jag menade det verkligen när jag sa:
jag älskar dig
Hon ljög verkligen när hon sa:
smärtan kommer att gå över
Du ljög verkligen när du sa:
och jag dig
</3

Timo Räisänen – About You Now

I´ve never dreamed about losing someone like you

Hej bloggen :)

Usch.. Jag mådde verkligen skit i helgen. I morse också.. Nu mår jag lite bättre men om jag känner mig själv rätt så kommer det snart.. Som en våg som sköljer över mig.

Jag har verkligen en idé på hur jag vill ha det i mitt rum nu... En hylla på en väg, lite bilder på en vägg, ut med garderob, in med byrå och in med spegel :D Tror att det kommer bli grymt.

Fick VG på ett matteprov idag. Så jävla nöjd med det alltså :D Det var typ skit länge sedan jag fick bra på ett prov. Känns ganska konstigt att det blev så bra när jag mår så konstigt. Men jag gjorde det för någon vecka sen så jag kanske hade en bra dag :)

Stone Sour – Wicked Game

Standing where you left me

Ni vet känslan.
Känslan av att ha så ont att man bara vill spy.
Min nya bästa vän..

Erik Hassle – Standing Where You Left Me

Det gör bara så grymt jävla ont. Verkligen spy ont. Jag kan inte ens beskriva smärtan med ord. Så jävla ont...

Fuck up!

Det går verkligen åt helvete nu...

Har städat lite i mitt rum idag :D Grymt glad för det blir så snyggt efteråt. Nu vill jag göra om lite, inte mycket.. Men lite nya möbler bara :) Tror nog att jag kan få mamma med mig på det faktist :)

Jag har ångest inför imorgon. Även fast jag vet att du inte kommer vara där. Eller kanske just därför. Jag är rädd för att jag har fattat allt fel. Rädd för att inte veta om du kommer att vara där eller inte. Rädd för smärtan som kommer som en chock om du bara står där. Rädd fär lyckan. Lyckan över att se att det är bra. Se att du är bra. Även  om jag inte finns för dig.

Fy fan vilken smärta.

Yesterday...


Monty – Skrik Mitt Namn

Whant´s


Stay the night

James Blunt – Stay The Night

Jag har inte lyssnat på James blunt på.. flera, flera år. Typ 4 år sedan tror jag. Men han har släppt nytt och fy tusan vad jag gillar det :D

Pain

</3

The world better prepare

Idag är en dålig dag. Eller den började bra men smärtan har verkligen varit outhärdlig idag. Det gör så grymt ont. Så grymt jävla ont. Egentlige kanske jag plågar mig själv extra mycket med tankar och minnen.
Men våra låtar, det är låter alla andra sjunger.
Våra platser, det är vilka platser som helst.
Våra tankar, kan vem som helst tänka.
Det vi gjorde, kan vi som helst göra.
Mina känslor, är för extrema för alla andra.

Nu ska jag ta några ipren. Inte för att det funkar men man kan ju iallafall försöka låssas..

Our song..
Travie McCoy – Billionaire - Feat. Bruno Mars

Turn the heat up!

Beyonce´s nya parfym HEAT, den är ju bara för underbar! 

Beskrivningen kommer här...
´Beyoncé Heat öppnar upp med vaniljorkidé, neroli orpur, magnolia och persika för att övergå till ett hjärta av kaprifolnektar och cremè de musk. Doften avrundas med giant sequoia milkwood, tonkabönor och amber.
Flaskans kurviga form och färg ger intrycket av eld inuti flaskan, vilket personifierar Beyoncés personlighet och glöd.´

Jag måste ju bara säga att den doftar ju helt, helt undebart! Den är så grym. Jag kan inte låta bli att lukta på den varje gång jag går förbi den! Den luktar så himla gott! Ååh.. Jag måste ha den! Nu har jag ju sagt att jag vill ha den i julklapp men frågan är om jag kommer kunna hålla mig så länge! :o


Tell me, would you kill to save a life

Hej världenssämstabildbloggare (y)

Det är trevligt att iaf någon. Bara typ en enda själ tittar på min blogg varje dag! :o Fast jag typ aldrig uppdaterar. Jag har varken tid, lust eller ork egentligen..

Har ni sett mitt nya hår btw? Eller nytt och nytt, jag har väl haft det i iallafall 1 månad nu :D Jag är skit nöjd med det :D Helt RÖTT!!!! Fy tusan så snyggt! Fast nu är det väldigt blekt också :( Det är iallafall snyggt när det är ny färgat och helt rött :)

Nog med hårsnack.. Idag Ska jag till Lena.. Hon blir 25 på onsdag. Jag ska dit nästa helg också för då ska vi fira! Det blir nog mest hon som firar och jag som blir hundvakt :P

Min kamera har lagt av helt och hållet :( Och minneskortet på mobilen funkar inte heller. Fast just det. Jag köpte ju nya Ipod generation 4 (!!) förra veckan så den får väl bli min kamera så länge ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag nog torka håret och kanske till och med platta det. Bara för att känna mig lite extra snygg :)

30 Seconds To Mars – ATTACK

Man bara måste älska dom!! :)

19 November 2010

Jag har levt med mitt livs värsta smärta. Med mitt liva värsta rädsla i snart 4 veckor. Konstant i 4 veckor. Själv tycker jag att jag är stark som faktist lever. Som faktist har orkar i 4 veckor. Jag känner mig själv. I vilket annat fall som helst så hade jag givit upp någonstans halvvägs. Men jag gör inte det.

För din skulle så kämpar jag.
För din skull, för att bevisa att jag faktist kan.
Fast kanske mest för att bevisa att jag inte behöver dig.
Egentligen är det bara falskt.
Jag behöver dig, mer än någonsin.
Jag gör det bara för att du ska vilja ha mig igen..

Jag antar att de flesta har spotify?! :s

30 Seconds To Mars – Kings and Queens

 


Kent - Järnspöken
Dom brände grönan och skolan står där ensam nu
Cykelställen står tomma än, trots att loven är slut
Dom fäller kastanjeträden i allén framför skolgården
Och jag rör mig tyst hör inte hemma här, jag är vålnaden

Jag vet inte varför, men kanske är det därför jag minns det så väl
Dina stora ögon, dina bruna händer, dina vassa knän

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma

Dom gräver i parken och frosten i marken , blir ett försvar
Och vid hörnet av kyrkan där järnvägen går, har dom spärrat av

Någon ligger i gräset, med frostiga kläder, så stilla och vit
Och blåljusen blinkar, tänk vad man kan göra med en liten kniv

Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit
Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma
Var det dig jag såg som ett spöke från döda drömmar
Var det dig jag såg, har jag äntligen lyckats glömma?

Kärlek! <3


Kent - LSD någon?

Jag verkligen älskar kent! <3
Deras texter är grymma och verkligen bara kärlek! :)

Och det är inte bara den här låten! Jag menar verkligen alla deras låtar! Verkligen ´to die for´ eller något sånt iaf ;)

Dagens låt


Travie McCoy feat. Bruno Mars -  Billionarie

Sjukt dålig kvalité var det på alla videor på youtube :( Tog den bästa jag hittade..

Lessen att det blir dålig uppdatering.. Men va fan. Jag har aldrig varit bra på det förut sp varför skulle jag bry mig nu?!

Dagens låt
Älskar den här låten!!

Sista låten vi sjöng tillsammans.. </3

Texten nedan

Delar av texten i inlägget nedan är delar av kent´s låtar. Lite kom jag på. Lite satte jag bara ihop. Ja, ni fattar. Jag skrev bara vad jag verkligen kände för att skriva och tanken var inte att det egentligen skulle hamna här men sen kände jag för det iaf.. Så varsågoda kopiera hur mycket ni vill. Som sagt.. En del är ju kent´s texter så det kan jag ju inte hindra er ifrån att ta.. Men det andra.. Ja, både ni och jag vet att det var jag som gjorde det först. Även om ni kopierar och klistrar in i ett tidigare skrivet inlägg. Care! lixom ;)

Sen helt random förstorades den också ;o Haha.. Coolt ;)

Puss

: /

Jag behöver dig <3

Jag orkar inte längre..
Jag vill inte längre..


Jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå blir jag

Med den vanligaste av planer
och inget nytt att komma med
och det fanns inget att egentligen fly från
bara inget mer att ge
Så fanns det inget att egentligen säga
det bara blev som det blev

Jag gör vad jag kan
Jag drömmer mig bort

Och så försvann världen under mina fötter.
Allt föll
Det slutade aldrig falla

</3
Jag är ju bara tvungen att testa det nya med att tidsinställa inlägg..


101102

Hej bloggen

Det har hänt massa grejer nu som kanske inte är sådär direkt bra.. Eller om är skit. Jag är skit och allt är skit just nu.. Jag orkar inte ta det nu.. Menb då vet ni iaf varför jag är en så värdelös bloggare.. Fast det har jag ju alltid varit.

Jag har flytt.
Flytt.
Flytt bort från allt.
Det är en hård smäll att komma tillbaka.
Att komma tillbaka till verkligheten.
Verkligenheten utan dig.
Verkligheten utan skydd.
Verkligenheten hård och skoningslös.
Verkligenheten.
Bara verklig..


RSS 2.0