101006

Hej bloggen :)

Ledsen att jag inte bloggade igår, men jag hann inte. Jag var ju som sagt barnvakt till Albin, medans min bror var och gaddade sig.. Han hann bara gör konturerna igår, på 3 timmar ;) Då kanske ni förstår att tatueringen är ganska stor trots allt..Ändå är den ju inte jätte stor utan typ lite mellan.. Eller ja, det beror väl på vad man jämför med såklart ;) Den är iallafall riktigt snygg.. Nu ska bara skuggorna på det tar 1-2 sittningar till.. Det beror lite på. Cissie som var med och tittade tyckte att det var jätte tråkigt :O Hon sa till mig direkt när hon kom hem ´Hanna nästa gång är det du som följer med så får jag vara hemma med barnén!´ Haha.. Jag skulle tycka att det var skit kul ju;)

Det syns direkt på statisktiken att jag inte har bloggat och kommenterat några bloggar igår.. Den sjönk direkt neråt.. Meen men.. det är bara att jobba upp den igen :D

Idag har jag hjälpt min moster att färga hennes hår.. Det blev över förväntningar faktist :) Jag har också hunnit med att plugga lite. Även om jag inte har gjort allt jag skulle så är det endå en ganska okej del av allt.. Nu ska jag kanske plugga lite till men sen blir det SOVA!! Fy tusan så skönt!! :)

Vi hörs imorron
Puss


Ett arrangemang jag gjorde när jag praoade på Interflora i Enköping :)

Böckerna är tillbaka!!

Min SO-böcker som var borta är tillbaka!! :) Jag har vänt upp och ner på hela mitt rum utan att hitta dom. Jag frågade min syster om hon hade dom men det hade hon inte. Jag frågade lite senare och då svarar hon ´nej, jag har bara dina religionsböcker´ Som om religion inte är so då?!!!! Haha.. Nu blir det mega plugg..

Bara för att Emma sondde mina böcker får hon ingen länk idag ;)

Puss

101004

Hej bloggen :)

Idag gick jag i skoaln igen. Det var riktigt tungt att gå upp imorse efter 4 dagars ledigt.. Men men, man måste ju.
Dagen har iallafall gått ganska så bra :) Fick Godkänt på matteprovet. Är väldigt nöjd med det eftersom jag verkligen inte förstod den  matten som vi räknade. Hade fysik prov idag också.. Det gick också ganska bra tror jag faktist. Så jag är ganska nöjd :)

Denna vecka är fullspäckad.. Idag skulle jag egentligen ha färgat håret på min moster, men jag fick ringa och fråga om hon kunde på onsdag istället. Tur som jag har kunde hon det. Då skulle jag göra dagen till min pluggdag. Vilket verkligen behövs. Men vad tror ni häner?! Självklart har jag tappat bort mina böcker. Jag måste hitta dom!! Antagligen ligger dom kvar i skåpet utan att jag såg dom?! :s Om dom gör det får jag väl lov att försöka plugga imorron.. Hur nu det ska gå..
Imorron kväll ska jag nämligen vara barnvakt!! Till världens goaste lilla kille också:) Jag tror att det blir skit bra, förutom att jag måste vara typ världens tråkigaste barnvakt och plugga istället :/ Får väl plugga när han har somnat istället ;)

Innan


Efter

Dagens låt



Jimmy eat World - The Middle

101003

Hej bloggen :)

Imorse när jag skulle byta om kommer Olle in :o Jag skriker till honom typ ´Olle jag har inga kläder på mig! Kom inte hit!´ Sen tog jag på mig första bästa tröja. Såklart blev det en vit och lite genomskinlig. Äsch, det gör inget tänkte jag och när jag skulle gå på toa och borsta tänderna och så när jag var färdig, helt plötsligt från ingenstans så börjar jag blöda näsblod. Det är verkligen inte lite heller. Det typ bara forsra blod, och in i munnen (jag hade munnen öppen av någon konstig anledning) och ner på tröjan och det verkligen bara forsar. Jag visste inte vad jag skulle göra, fick typ panik och blodade ner hela handfatet. Sen skriker Emma ´Men håll huvet bakåt då!! Då började det sluta lite.. Men gud vilken panik jag fick alltså. Det var så sjukt äckligt och jag har aldrig varit med om det någon gång :o Usch, det luktar och smakar fortfarande blod fast jag har sköljt. Det var verkligen sjukt äckligt..

Jag tänkte iallafall visa lite nya bilder från igår :)

Innan


Efter


Fina va?! :)

Emma´s tävling!!

Emma!! Som fotade mig på bilderna i inlägget nedan har en tävling i sin blogg!!
Tävlingen handlar om en invite till BLOGGSVAR!! Ungefär 10.000 bloggar står i kö för att få en så varför inte chansa här?! Vill ni inte vara med och tävla kan ni ju alltid bara kolla in hennes blogg :)

Hennes blogg hittar ni här!!!

101002

Hej!

Hahahaha.. Vilken duktig bloggerska jag är. Jag tänkte uppdatera imorse och trodde verkligen att jag gjorde det. Fram tills nu. Nu insåg jag att jag inte hade uppdaterat er idag ;) Duktig som jag är.

Dagen har iallafall gått.. Sov väldigt länge imorse.. Mem det får man om man är lite halvsjuk, ledsen, irriterad och trött ;)

Började dagen så.. Sen slppade jag typ hela dagen, köpte godis till ikväll. Sen gick mamma och jag upp till Leif och så tog vi honom med oss till Gunvor som fyller år idag, när vi kom hem ville Emma ha med mig ut på en liten fotoshoot. Först tyckte jag att det skulle vara för kallt men sen sket jag i det och gick ut och frös istället ;) Bilderna blev ganska fina faktis. Just nu håller jag på med lite redigering och sånt.. Det blev lite för kallt på slutet så vi ska fortsätta lite imorron istället :D Jag är modellen och Emma är fotografen. Vi hjälps åt lite med redigeringen.. Jag gör typ bara svartvitt medans Emma testar massa olika grejer ;)


Innan


Efter

Det är jag som har redigerat den bilden. Den är alltså bara gjor i svart/vitt. Allt förutom ringen :)


101001

Hej! :)

Min mamma fyller år idag, så grattis till henne! Jag har iaf varit ledig idag. Skönt.. :) Jag och min syster har spenderat dagen med att städa och fixa tills mamma kom hem från jobbet. Det gick kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss men aja.. Huset är ju städat iaf.

Jag är på riktigt partyhumör idag. KAnske för att jag har varit sjuk i 4 veckor och inte ens kunnat gå ut och fika eller ens shoppa? Men jag tänkte faktist vara snäll mot min mamma för en gångs skull ;) Jag blir iallafall hemma ikväll.. Men vad säger att det inte kan bli parteey här istället?! Haha.. Nej, men får ta partandet någon anna gång. Det kanske är bra att vara hemma också så att man nhinner bli riktigt frisk? Vi säger det ;)

Jag har iallafall party sminkat mig för att stilla mitt partyhumör lite ;)

Röda läppar och svarat vingar. Vad tycker ni? :)
Nu syns inte dom röda läppaarna så bra p.g.a ljuset. Men egentligen så är dom sjukt röda :)








Kvällens outfit
Vit linne - H&M
Linne - H&M
Leggins - Lindex

Legginsen har paljetter längs benen men det syns inte på bilderna :/

En fin grimars (?) bild också bara för att jag är så jävla snygg ;)


Nu ska jag fixa det sista. Bloggar kanske senare. Eller så gör jag inte det. Vi får se..
Puss

RSS 2.0