Gamla bilder - del 1

Tänkte ladda upp några gamla bilder på mig nu :)

2008

<--- Jag på våren


<--- Jag på skolavslutningen


Jag på sommaren


Jag senare på sommaren


Jag på hösten


2009

Jag på vintern


Jag i Mars


Jag i april


Vi fortsätter någon annan gång :)
Kladdkake suget finns fortfarande! Kladdkaka here I come! :)


100930

Hej bloggen!
Jag är hemma idag eftersom jag är sjuk. Egentligen skulle jag gå till skolan men jag orkar inte med alla människor som tycker att det är äckligt och jobbigt att jag kommer till skolan fast jag är sjuk. Jag har gått hela veckan och flera undviker mig, mina kompisar vill inte ta i mig och det börjar bli lite jobbigt faktist. Det tar på psyket när dom gör så.. Iallafall så bestämde jag mig för att vara hemma idag. Fast jag är på bättringsvägen :)

Iallafall, vad finns att göra när man är hemma och är sjuk?! Kom gärna med tips!
Än så länge har jag kollat igenom väldigt många gamla bilder på datorn så tänkte slänga upp några senare? :)

Just nu sitter jag i soffan, med telefonerna bredvid mig, TV:n på och datorn i knät. Fattas bara en kladdkaka.. Ååhh.. Kladdkaka. Nu blev jag ju sugen. Haha.. Bli inte oroliga om jag snart skriver. `JAG BAKADE EN KLADDKAKA!! Haha ;)

Nej, nu ska jag se över vilka bilder som är uppläggningsbara här ;) Vi hörs


Onödig uppdatering

Jag har kommit på att jag aldrig nämner namn i bloggen. Jag gör det inte för att jag vill skydda folk. Jag skriver så sjukt mycket skit i bloggen så jag vill inte ens blanda in människor i det jag skriver. Alla mina människor är döpt till saker som ´han, hon, den, det, dom, b1 & b2´. Ganska oseriöst skulle kanske vissa tycka men jag tror ändå att vissa skulle förstå mig också..


Det är något fel i kodmallarna på min blogg :s det har hänt något jätte knäppt men jag frågar emma om hjälp och hon sa att hon skulle försöka fixa det tills imorron. Henne kan jag länka btw :D --> länk <-- .. Hon sa åt mig att skriva ett jätte långt inlägg här i bloggen för att se hur det skulle se ut.. Men hur långt är egentligen ett jätte långt inlägg? Jag har ju typ noll inspiration så jag vet inte riktigt hur länge jag kan hålla på :P Hur långt tycker ni att ett inlägg ska vara för att få räknas som långt? :)

Imorron är det fysiktest, jag kan ingenting så jag kommer att faila stort. Men vet ni?! Det får gå som det vill för jag bryr mig faktist inte. Det kanske inte är så bra förebild att säga sådär men helt ärligt. Jag bryr mig faktist inte. Får jag IG så får jag göra om och hoppsa att jag pluggar till det mera då.. Och får jag ett G, då ska jag vara jävligt stolt (Y)

Bra rubrik va?! Att bero på ingeting :P

Nu tycker jag att, det här inlägget är tillräckligt långt :)

Btw, så kan jag ju tipsa om en bra låt som jag gillar just nu:
Ron Pope - I belive

Den är säkert jätte gamal men jag gillar den. Och nej, jag orkar inte länka den. Sök på youtube, eller spotify eller vad ni nu har så kommer den säkert.

´As we search for the promise land´

Jag vet att hon såg. Jag vet att hon vet. Jag hoppas att hon förstår. Jag hoppas att hon glömmer. Jag hoppas att hon pratar med mig innan. Jag hoppas att hon förstår att det här är riktat till henne </3

Tidsfördriv

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Ja
2. Är du lycklig?: ...
3. Är du uttråkad?: Ja.
4. Är du ledsen?: Ja.
5. Är du italienare?: Nej.
6. Är du cool?: Ohjaa..
7. Är du från Irland?: Nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Dom har aldrig varit..

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej, inte för mig iallafall.
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Om jag har
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom: Njaaej..
5. Kysst någon under dom två senaste veckorna: Ja.
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Den skulle väl vara hemlig :o
7. Är du kär?: Inte just nu..
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Kanske.

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: Bdb
2. Hår eller ögon?: Ögon
3. Katter eller hundar?: Hundar.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Få bästavänner.
5. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola!
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Låter humöret bestämma.
7. Pengar eller lycka?: Lycka.
8. Dag eller natt?: Natt.
9. Msn eller mobil?: Mobil.

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nej.
2. Brutit nåt?: Nej.
3. Gjort nåt du ångrar?: Ja.
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej.
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja,tyvärr.
6. Ätit en hel tårta?: Nej.
7. Gjort bort dig offentligt?: Ja.
8. Viljat bli tillsammans med ett ex igen?: Nej.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja.
10. Velat försvinna?: Inte på rikitigt.

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Mamma :P
2. Telefonsamtalet du fick: Conrad :)
3. Personen du var med: Alla i skolan?  :S
4. Roligaste grejen som hänt: Länge sen något var roligt :/
5. Personen du smsade: Conrad
6. Personen du tänkte på: Mig.
7. Du skrev till på myspace: Orka Myspace.
8. Du kommenterade: Mitt hår
9. Du tillbringade natten med: Sofia
10. Du kramade: ...

Återfall

Jag har mått dåligt förrut. Sista gången jag mådde riktigt dåligt var nog 2 år sedan tror jag. Just nu minns jag inte ens varför jag mådde så dåligt. Jag hade det iaf jobbigt. Nu när jag tänker på det, så var det ingeting mot vad jag känner nu. Jag mår sjukligt dåligt just nu utan att egentligen ha en bra anledning till det.. I och för sig så finns det väl inga birekt bra anledningar till att må dåligt, men jag har inte ens en anledning. Eller det är väl såklart att det finns en anledning. Bara det att mitt undermedvetna är det enda som är medvetet om den anledningen. Jag haar egentligen inte den blekaste aning om vad det är som får mig att må så sjukt dåligt, jag bara gör det. Jag kan ju säga att det här är mer än tonårs hormoner.

När jag mådde dåligt förra gången så skar jag mig. Jag står för det. Och det har läkt väldigt bra fram till nu. Såklart att jag har haft mina nergångar sen den gången för 2 år sedan. Bara att det ändå har varit relativt enkelt att ta sig igenom. Jag har stått där med rakbladet mot armen helt beredd, men sen har jag tänkt. Jag har analyserat situation och kommit fram till att det inte är värt att jag skadar mig för någonting så värdelöst. Jag har lagt ner rakbladet och bara andats istället. Det har funkat alla gånger! Tills nu. Jag har fått återfall. Paniken och ångesten är för stark för att stå emot ensam. Den äter mig inifrån. Jag kan inte hjälpa det. Jag vill inte skada mig. Det är inte jag som skadar mig. Det är ångesten som skadar mig. Ångesten som skadar mig innuti. Med sådan smärta att jag måste skada mig själv på utsidan för att iallafall försöka ta bort smärtan i mig.
Smärtan man får av att skära sig är ingeting jämfört med smärtan som ångesten innuti mig skapar. Därför upprepar man försöken att ta smärtan innifrån och ut. För att smärtan på utsidan försvinner mycker fortare än smärtan på insidan.

Det allra värsta med att skära sig är inte för mig att jag skadar mig. Mina ärr läker. Det är att man skadar så många andra människor. Man gör så många andra människor besvikna när man skadar sig själv.  Så många människor som blir djupt besvikna på dig för att du rispar din hud. För att du för 1 sekund njuter av den lilla smärtan. För att den lilla smärtan lättar trycker inom dig. För att den lilla smärtan får dig att må bättre för en sekund. Det värsta är att smärtan på utsidan sjunker undan så väldigt fort jämfört med smärtan innuti dig.

Jag har gjort så många människor besvikna bara för att jag själv mår dåligt. Jag har så många människor som jag aldrig mer kommer att kunna titta i ögonen. Så många människor som aldrig kommer se mig som dom gjorde förr. Så många förhållanden som aldrig kommer bli som förr. Så många människor jag har försummat. Så många människor jag älskar. Så många människor som är besvikna på mig.
Jag förstår mig inte på denna värld </3

Ny design :)

Jag har fått ny design igen :) Kalaskul och jag diggar verkligen den som jag har fått nu :) Ska väl bara börja ladda upp bilder här på bloggen så är det bra sen (y).

Jag ska försöka börja med lites seriösa inlägg snart igen, det går inte så bra nu, för antingen blir dom arga och ledsna. I och för sig så är det ju seriöst men inte så kul att läsa kanske. Eller så blir inläggen spelat glada och det blir inte heller bra, för det känns inte som jag. Eller som så sjukt många gånger, tänker man att nu ska jag skriva ett bra inlägg. Inlägget blir bara nästan tomt och säger typ ´vill skriva något bra, kommer inte på något´. Jag menar hur kul är något av det där att läsa egentligen? Jag gillar det inte själv när jag läser andras bloggar.


Okej, vi börjar nu :) Jag är inte frisk, alltså jag är förkyld. Verkligen jätteförkyld. Hostar hela tiden, snorar, har ont i halsen och blir helt svart för ögonen. Antagligen har jag feber också men jag vågar inte kolla för om jag har det kommer jag bara att få  ligga hemma hela dagarna och det är inte bra för  mitt psyke.. Jag går alltså till skolan och smittar ner alla istället ;)


Titta vilket fint arramgemang jag gjorde för någon månad sen :)


Blogg uppdatering

Måt fortfarande inte bra. Mår rent ut sagt jävligt dåligt just nu. För bara 2 veckor sedan var allt så jävla bra och nu är det såhär. Far åt helvete </3

RSS 2.0