Dag 8 – Mina komplex, sjukdomar och allergier.

Hmm.. Väldigt svår fråga.. Jag är en sådan som kan få komplex för allt när som helst. Det beror väldigt mycket på vilka människor man träffar, vilket humöra man är på, vilket väder det är och vad man gör. Det är alltså väldigt olika.

Nu när jag har klippt mig, så är det många som har blivit väldigt chokade och då får jag t.ex komplex för mitt hår. Eller när jag var mindre, var det många som kommenterade att jag hade läskiga fötter (nu låter det ju bara väldigt konstigt att de reagerad på mina fötter) men då fick jag komplex för mina fötter istället..
Det varierar helt enkelt!

Sedan jag slutade träna så har min vikt blivit ett återkommande komplex! Men det beror också väldigt mycket på hur dagen är.. Egentligen vet jag ju att det inte är något fel på den, men det är tankar man har ibland.

Sjuk är jag inte, eller lite knasig i huvudet och förkyld ibland det är väl alla. MEn jag har ingen allvarligare sjukdom än så. Inte heller någon allergi och det är jag väldigt glad för! :)


Kommentarer
Postat av: Becca

sv: ursäkta sent svar :) Men har jobbat hela långa helgen :) Hur står det till med dej denna måndag?? :D

2011-02-28 @ 18:12:19
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Cajsa

heh, ja precis! :P

2011-02-28 @ 19:13:31
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: Becca

sv: man ska väl inte klaga ;) haha!!

händer det något skoj i veckan?? :D

2011-02-28 @ 19:15:59
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Anonym

2011-02-28 @ 19:32:17
URL: http://elinpk.blogg.se/
Postat av: Becca

sv: okej :D nja inte något planerat förutom att fortsätta jobba fram till torsdag.. kommer vara helt död!! men men.. Annars så ska jag tatuera mig imorgon :D hihi!! Har du någon tatoo?? eller vill du ha?? :D

2011-02-28 @ 19:49:22
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Becca

sv: de är ju så snyggt med tattoo ;) har redan 8st så detta blir min 9:de ska göra en text på sidan av överarmen ihop med en liten fjäril :) har lite svårt att förklara men lägger iaf upp bild imorgon när den är färdig ;) hihi!!Va gör du denna kväll då?? :D

2011-02-28 @ 20:06:50
URL: http://myranstankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0