Who cares baby?!


This is who I am and I´m hurting you

Hejsan.
Jag vet att jag är hur dålig som helst på att blogga men jag tror inte ens att ni skulle vilja läsa om vad jag gör eller tänker eftersom att det bara är hoppigt och galet. Om jag inte redan har berättat det så hade jag utvecklingssamtal i Tisdags och Nationella prov i fysik i Onsdags. Lite läskigt med nationella men men.. Det får väl gå som det vill.. Hoppas på Godkänt iallafall :) Egentligen har jag inte så mycket mer att berätta..

Jo, jag kan ju berätta att min pappa (som är hur oteknisk som helst) har köpt en ny TV, en platt tv på 40". Och så gav han bort den gamla gratis! :o Till min farmor dock.. Sen har han köpt en bluray-spelare och ett mobilt bredband! Jag äger bara att säljaren i tekninkaffären verkligen måste vara en duktig säljare för min pappa har aldrig gått på något sådant förut :P


En annan snygg big från helgen :)

Dag 18 – Vad jag åt idagBild från Google

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför

Då skulle jag nog välja en av mina bästa vänner. För trots att vi är jättebra vänner så vet vi nästan ingenting om varandra. Eller, det är klart att vi vet saker men jag skulle vilja veta mer hur han tänker om allt och alla och hur hans liv är :) 


Rammstein - Stripped

Dag 16 – Innehållet i min väska

Nu har jag ju ingen väska eftersom att jag inte har någon bra. Men om jag hade en så skulle jag iallafall ta med mig det här och säkert lite annat ;)


Ganska kass bild med det är tuggummi, busskort, plånbok, ipod, mobil, nycklr och lite lappar :p

You are weak girl, so fucking weak!

Känner mig jäkligt dålig på att blogg. Men det känns som att det passar min image lite då. Känner mig jäkligt dålig på allt just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om heller. Jag har inte orkat sminka mig eller fixa mig eller någonting och allt som händer är typ att jag går i skolan så ja, det är väl ganska så tråkigt just nu.

Melissa Horn in my ♥

Spotifylänk - Melissa Horn – Jag kan inte skilja på

Osminkad snygging med en coola innanför tröjan..

Dag 15 – Någonting jag ångrar

Borde man ens ta upp det här?!


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen

En till bild på
Dag 13 – Mitt drömbröllop

Det är en svår fråga. Jag har alltid varit väldigt inne på att jag aldrig ska gifta mig! Men nu har jag börjat tveka lite på det. Dock är det ju ett tag kvar till dess om det nu blir av.

Men om jag nu gifter mig så vet jag inte ens vad jag vill. Jag skulle vilja ha ett sommarbröllop. Men en liten klänning, en fin bukett och gifta mig ute någonstans.. Fast samtidigt så skulle jag vilja ha ett vinterbröllop med en stor vit klänning, massa snö ute och gifta mig i en vintersmyckad (?) kyrka. Jag vet verkligen inte, men vi får väl se hur det blir, om det nu blir.

Bilder: Google


Competition at EpicFaiil!

  

Jag är med och tävlar om den här t-shirten från stellko.comEpicFaiil.blogg.se!

  Spiralo

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på

Ännu fler aligatorer från Fuerteventura

Oasis Park på Fuerteventura!


Opps.. I did it again

Hej bloggen!

Gud vad jag är duktig på att blogga :P eller inte.. Jag kanske borde berätta om musikfesten?! Fast jag har ju inga bilder så det kanske blir tråkigt. Jag an ju bara säga att det ar sjuktjäkla grymt! Alla som inte var där, ni missade verkligen något! Sherlock Brothers var hur bra som helst och alla artister var hur duktiga som helst!

Sherlock Brothers - Sleeping Silence

Tattos are awesome!Hur söta är inte dom här då?! :D Jag tycker att det var jättesöta även om jag personligen inte skulle göra någon av dem..


Personligen så tycker jag att såna slingor ät mycker snyggare..
Fast nästan alla tatueringar är väl egentligen sjukt grymma?! :D


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Allt och inget!

Det som oroar mig mest nu är väl musikfesten! Om vi klarar oss med pengarna och om allt går bra bara! Hoppas det så får ni se ikväll eller imorgon :)


Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Jag orkar verkligen inte vända på bilerna nu, så ni får helt enkelt vända på huvudena..

Tights - H&M
Linne - H&M
Tröja - H&M
Skor - Converse

Känns lite som att jag är sponsrad av H&M idag ;o

Come an baby, come an over!

Hej bloggen ;)

Det här är ett tidinställt inlägg eftersom att jag kommer jobba med musikfesten hela kvällen idag! Men det ska bli riktigt roligt. Kan inte fatta att vi ska köra tre shower imorgon! Helt galt, men så sjukt kul ska det bli! Egentligen har jag väl inte så mycket att berätta eftersom att jag inte vet vad som händer..


En bild som jag tog nyss med webcam :)


Music, music, let´s party!

Idag har det inte hänt mycket. Jag har jobbat med musikfesten hela dagen och imorgon är det samma sak. Vi ska repa allting nu så imorgon är det rep hela kvällen också.

Så alla runt Fjärdhundra, har ni inget för er så kan ni ju komma och titta på musikfesten på torsdag kl 19:30.. Har ni inga biljetter så finns kanske att köpa i dörren! :)

Bloggar från mammas dator, hon har bara exempelbilderna :p


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Där var bara 2 av mina vänner. Jag har flera bilder, men jag bloggar från systers dator nu :/

RSS 2.0