Today is one good day

Hej allihopa:)

Hur har ni haft det idag? För mej har det faktist varit ganska bra;) Lite ovant att börja skolan igen men men.. Kommer väl vänja sej vid det också:D annars så har dagen faktist varit ganska bra, lite jobbig eftersom jag förrut har haft problem med ont i huvet och "svimmningskännigar" men nu på sommarlovet har det varit borta. Men såklart direkt när man börjar kommer det tillbaka igen. Antagligen för att man dricker för lite men iaf. AaaaaaFår försöka bli bättre på det. Annars hade jag inte direkt något viktigt att skriva.

Och jag vet att min blogg är tråkig för att den är utan bilder men jag ska verkligen, verkligen försöka bättra mej på det. Kanske rent av kommer en dagens outfit senare idag, men vet aldrig;)

Puss så länge

En bild iaf;)
Aktivitetsveckan, blommor

Hard times the best is on the Outside

Hej allihopa.

Jag vet att jag har varit VÄLDIGT dålig på att uppdatera er, men.. Jag har det lite svårt just nu, egentligen orkar jag inte prata om det, men tyckte att ni kanske skulle veta. Ja, nej, nej, jag kan inte snacka om det här nu. Ångest!

En låt till som dom under
 

Hörs väl någon gång
Puss

Tävling hos Linda :D

Just nu har Linda en tävling i sin blogg där man kan vinna jättefina hår produkter:D Jag är med och tävlar, dte kan du också bli om du vill:D Här hittar ni Hennes blogg!

RSS 2.0