090131

Visst är det den sista januari idag?

Iaf, idag så ska jag till en kompis klockan 11 ungefär sen ska vi nog hitta på något. Kanske åka skridskor eller nått. Men först ska vi till stan och jag håller på att göra  mej iordning. Måste få min mamma att åka till min pappa för jag har alla mina saker där. Aarrgh.. Och mamma säger att vi kan hämta dom sen. Men jag behöver mina saker nu! Måste ju ha mina skridskor och mitt SMINK! Men hon vill inte. Det måste gå!

Hoppas att ni får en bra dag iaf.  Nu måste jag fortsätta göra mej iordning och så.

Btw, kanske sover hos henne så vi kanske inte hörs föreen imorron. Men hoppas att det går bra med er=)

Puss

Wild Child

Har kollat på filmen Wild Child nu=) Det är jättebra, bäst när dom fixar musiken i rektorns bil. Hahha;-) Har ni ionte sett den så borde ni göra det=) Verkligen jättebra, tycker jag. Med emma Roberts. Har gillat henne sen jag såg henne första gången. vet inte varför men gör det bara. I den här filmen är hon en rik och lite bortskämd tjej som får lov att flytta till en internat skolan. Det var bra, lite tjejig och så.. Riktigt rolig=)

Emma Roberts i Wild Child
Emma Roberst i Wild Child

Riktigt rolig och sevärd film=)

Puss

Jag vill..

Hej allihopa=)

Har presic suttit och kollat lite på mirres blogg. Läste att hon skulle gå make up skola. Jättekul för henne och såklart blir man avundsjuk. Jag vill ju också! Ungefär så, men jag har inte junnit gått ut grundskolan än och jag har hela livet farmför mej. Vill jag när jag klarat skolan. Då ska jag nog också söka. Jag vet att det kostar närmare 50 000kr. Men so what? Vill jag verkligen det senare. Då kommer det nog att fixa sej. Fanny (min kompis) hennes syster har gått det. Och jobbar med make up store. Hon är jätte duktig så Fanny är alltid jättefin på alla skolavslutningar och annat. Linn (hennes syster) är såklart också jättefin varje gång man träffar henne. Jag skulle också vilja  kunna sminka så. Det är klart man kanske lär sej mer med tiden. Men fatta vad kul att kunna sminka som ett proffs. Aja, som sagt det är några år dit och vi får se hur det blir då. Just nu vet jag iaf att jag vill!

Här är en bild från Make up store
Fatta att kunna sminka såhär=)

Fatta vad kul att kunna och få sminka andra såhär=) Nätan som.. Karameller=)

Puss


090130

Hej allihopa=)

Hoppas att ni haft en bra vecka. Min har varit ganska så bra faktist=) Jag har fått 2 dop inbjudningar helgerna efter varann. Så den 21/2 ska jag på ett dop, 1/3 ska jag på ett till dop och 2/3 ska jag bort=) Åhh.. Gud så himla skönt det ska bli med lite ledigt då=) Bara åka ifrån hea ivet här (nästan iaf) Mm.. Jag längar verkligen=)  Aja, nu ska vi inte bara prata om mej.
Men vidare. Idag har jag ju gått i skolan skulle egentligen ha haft engelska prov men våran enegelska lärare var sjuk, så vi fick ha studietid istället. Sen på svenska kollade vi på film. Troja heter den, den är väldigt bra=) Akilles har presic dödat Hektor nu. Fattar inte att Hektor dödade Akilles kusin. Jag började nästan gråta då. Jag kunde inte prata och andades bara djupa andetag så gick det till slut över. Sen när lektonen var slut och vi skulle gå kunde jag inte gå. Jag hade suttit med bena rakt ut i 40min så det hade inte kommit något blod. Så mina ben bara vek sej under mej.  När jag hoppade nerr från bänken så var det som jag bara hade ett ben. Jag fattatde först inte att det inte kommit något blod in benet. Jag bara började snuybbla runt där inne men som tur var fångade Linn mej innan jag hann ramla=) Hon fick typ bära mej för jag kunde bara anväda ett ben. Hahha=) Jag borde ju få nobelpriset eller nått för det;-)

Nu får det vara nog om mej. Hur har eran dag varit? Vad har ni gjort? Har dt hänt något extra roligt? Berätta gärna för mej. Jag lyssnar=)

Puss


Internetshoppar

Eller iaf så ögonshoppar jag på internet=) Har hittat massa fint och mamma och jag ska kolla på det nästa vecka=) hoppas att jagfår något=) Har hittat lite fina shorts och bikinis och lite annat=) Det mesta från www.ellos.se =) hoppas som sagt att jag kanske kan få något=)

Iaf, så egentligen så ville jag bara säga hej då en gång till. Vet inte varför men jaga ville verkligen skriva och säga hur lessen jag är över att jag kanske inte kommer kunna skriva på hela veckan. Iblanda har det blivit 1-2 inlägg de veckor jag varit hos min pappa och då har jag satt igång datan där och så. Ibland  har jag även skrivit från skolas dtorer, men inte många gåner. Så jag skriver det här för att förbereda er på att det kommer vara ganska dött nu veckan som kommer imorron till nästa Fredag och såå.. Verkligen lessen att det blir så,men jag är tvungen att göra så.

Nu ska jag nog fortsätta kolla runt lite på kläder och andra saker här på datan=)

Hoppas att ni får en bar vecka så hoppas jag att vi ses sen nästa fredag. Ni får gärna kolla in nån dag i veckan också. Men ni ska inte ha för höga förväntningar då=) Och en vecka går fort. Det är inte så länge. Hoppas att alla har den inställnnigen och att det funkar=) See you later=)

Puss, puss

Sista inlägg

Det slog mej nyss att det här inlägget kan bli mitt sista för den här veckan, och nästan när jag ska till pappa då. För alla er som inte vet så är mina föräldrar skilda och så.. Och min pappa har internet men det är helt konstigt så jag brukar inte vara inne där så mycket. När jagg är hos min pappa kan det bli ett inlägg i veckan eller inget alls. Jätte tråkigt, jag vet men jag kan inte göra något åt det=( Iaf så kom jag det just nu och vart väldigt lessen. Fattar ni att det redan är Fredag imorron igen?! Typ inte jag. Jag tykcer nyss jag kom hit till min mamma, men det är klart det ska bli kul att komma till pappa också=) Imorron har jag också engelska läxa. Kommer nog gåganska bra iaf. Sen när vi gjort den ska vi kolla på film=)  Det är Narnia just nu=) Den är ganska bra och fredagar är sköna för då har vi bara läxan och film på engelskan=) Sen på fysiken så kommer vi få veta lite mer om provet som är på Torsdag om en veckan. V. 5 asså=)

Aja, nu ska jag nog kolla lite på engelska läxan och läsa lite i nya FRIDA- tidningen som jag fick idag=)

Btw, nästa vecakn är det fysikprov, engelska prov och veckan där efter tror jag det är matteprov. Det måste gå bra. Iaf ett G orkar inte göra omprov.

Puss


090122

Hej=)

Jag vet att jag lovade uppdaterin ruknt klockan 4 fyra i efetermiddags men jag hann tyvärr inte. När jag kom hem så gjorde jag en tallrik fil och när jag kähat upp den gick jag faktist ut=) känner mej riktigt duktig idag=) iaf så fick jag med mej Cicci ut, så vi cyklade upp till verkstaden och skulle be Leif pumpa våra cyklar, och när vi cyklat upp dit var han inte där. Så Cicci och jag kolade runt lite men han var ingenstans, så vi gick ut och cyklade iaf=) Vo
i cyklade "vändersta" runt. Det är ungefäe 1 mil och nu haar vi plockat undan lite bara annars har vi typ presic kommit hem. Har inte ens hunnit duschat än. Då var jag väl duktig som tänkte på bloggen först=) Iaf, så ska jag nu gå ner och duscha men vi hörs ju sen såklart=)

Pusshejj

Vävstugan

Jag följde med min mamma till vävstugna idag. Jag hade inget att göra hemma och tanterna blir så glad när man kommer och hälsar på=) Iaf, så var det min mammas tur att ha fika med sej. Vi hade kladdkaka och chokladflarn. Jag som valde kakor då=) Sen när vi kom hem så gick jag direkt in i duschen=) Skönt var det. Stod där i ca 40 min. mm.. riktigt mysigt=) sen nu så sitter jag i sängen  med datan och äter en bit kladdkaka och ett chokladflarn. Det som vart över. Iaf det var ju som sagt min mammas tur att ha fika med sej. Och när vi gjorde kaffet kom vi på att vi glömt mjölken hemma. Så jag fic´k sprinag upp till min farmor (vävstugan är i källaren i ett hyreshus där hon bor) och fråga om hon hade mjölk. När jag kom upp dit mötte jag min "mamma" (låssas) och min pappa. Dom hade ätit lutfisk med min farmor. Så vi pratade lite och så, sen fick jag mjölken och "mamma" och pappa åkte hem=) Sen fixade vi ficka åt dom andra (och oss själva såklert) sen när vi fikat färdigt och plockat undan åkte vi hem. Nu ska jag gå och tvätta ansiktet (jag vet att jag nyss duschat, men glömde sminkborttagningen så jag ska ha den nu och få bort alla sminkrester) sen ska jag hämta vatten och kolla lite på datan innan jag går och lägger mej=) Och imorron är det ju långdag så då kommer jag kunna skriva först klockan 4 på efetrmiddagen. Aj


090121

Hej allihopa=)

Haft en bra dag? Jag har ju som sagv varit i skolan först, sen klockan 12 så hämtade min mormor mej och skjutsade till tandläkaren, eller egentliogen tandregleraren. Där tog vi kort och svarade på frågor och tog avtryck. Allt av/med mina tänder såklart. Det var iaf inte jobbigt eller nått sånt.  Sen när vi var klaara där var klockan två, och då åkte jag hem till mormor, sen klockan halv 5 hämtade mamma mej där så åkte vi och handlade=) Sen åkte vi hem och nu har jag presic satt igång datan och skrivit det här=)

Btw, det hände lite saker hos tandregleraren som inte är värt att skriva ut hät=) Nu vart ni nyfikna va? Ni kommer iaf inte att få veta hahha;-) Aja, nu ska jag ner och hjälpa min mamma med maten, men vi hörs sen såklart. Det blir pasta med skinksås btw.

Och just det. När mamma och jag var och handlade så träffade vi några kompisar. Bengt och Susann heter dom och har varit vänner till min familj sen jag var liten. När emma och jag var små kom han och hälsade på ibland, vi kallade honom alltid för busbengt för att han busade med oss. Så det har blivit hans smeknamn nu. Busbengt hahha;-)

Imorron

Hej allihopa=)

Nyss kolllat på Andra Avenyn, det var ganska bra. Ska tvätta bort sminket och sen sova ät jättetrött. Imorron ska jag ju till skolan. Men missar 2 sista lektionerna för att jag ska till tandläkaren=) Tycker om att gå till tabdläkarendom är alltid så snälla mot mej där=) Fast den här gången ska jag till tandregleraren. Vet inte riktigt vad jag ska göra där. Ska antagligen prata om hur vi ska rätta till mina tänder ock massa sånt. KOmmer typ få tandställning=( Aja, jag antar att jag lär få leva med det. Iaf så kommer det bli dålig uppdaterinh imorron p.g.a. det. Men hoppas att det går bra ändå=)

Nu ska jag hoppa i sängen=)

Puss puss

500 kr

Jag är med och tävlar om 500kr på kicks hos http://anzaaah.blogg.se/ Hoppas att jag vinner=)

Kladdis

Jag vill göra kladdkaka, därför sätter jag in ett recept på världens godats kladdkaka (vad jag hört iaf, har inte hunnit testa själv än) Hoppas den är god=)


Världens godaste kladdkaka

24 bitar
Tid 45 minuter

Ingredienser:

8 ägg
10 dl socker
6 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2½-3 dl kakao
6 dl vetemjöl eller glutenfritt mjöl
400 g smält smör

Blanda alla ingredienser i nämnd ordning. Häll smeten i långpanna med bakplåtspapper och grädda i 175 grader cirka 30 minuter. Kontrollera med sticka, kladdkakan ska vara kladdig i mitten.

Svampbob fyrkant

Hej hej=)

Just nu sitter jag här och kollar på Svampbob fyrkant och drygar mej lite med mina systrar=) Det är kul faktist=) just nu försöker plankton stjäla det hemliga receptet, och krabvba spolade ner honom i toaaletten. Hahha;-) Kul, kul. Leif ringde presic också. Undrar om Cicci kommer hem idag eller inte. Aja, nu vet ni vad jag göra iaf. Vad gör ni själv? Berätta gärna, tycket det är kul att veta vilka som läser min blogg=)

Puss i luss;-)

090120

Hej på er=)

Haft en bra dag hittils? Min har varit helt okej faktist. Har ju som sagt varit i skolna fram tills för en halv timme sen. Det snöar här btw. Inte kul, alla mindre bran ska alltid mula mej. Fast jag känner dom ju såklart, men det är asdrygt och man får smink i hela ansiktet, fats det har man ju i vanliga fall, men ni fattar vad jag menar. Sminkar man sej som jag har man ganska mycket smink spec runt ögona och om man blir mulad börjar det rinna och massa, inte kul! Men men, typiskt killar antar jag.  Att vara lite omogna ocg så.. Aja, resten av dagen har jag inget bestämt, ville ju gå ut och cykla! Men såklart började det ju snöa nu igen. Har velat cykla hela veckan, emn det har börjat snöat varje dag, bara någon timme innan skolan slutat=( Tråkigt, men jag antar att jag får leva med det också. Men jag ville ju cykla! aja, hoppas ni haft en bra dag och att den fortsätter vara det=) Så hörs vi sen=)

Pusshejj


Dags för sängen

Nu ska jag lägga mej i sängen och sova tror jag. klockan är 22:20 tjugo över tio! Jag ska upp klockan 6 imorron bitti! Måste lägga mobilen på laddning också!  Godnatt på er kära läsare och så syns vi imorron. Då var det som sagt upp tidigt, enn hemma tidigt också. Slutar halv 2 imorron:) Glad, då kommer jag antagligen att skriva mitt inlägg:) Sen vet ´jag inte vad jag ska göra. Att ingen aldrig vill vara social med mej!

Aja, puss och godnatt på er:)

Sv-uppsats

Hej på er=)

just nu sitter jag och gör min svenska uppsats. Den skulle egentligen vara klar idag, men jag har lite kvar på finslipningen. Måste göra det ikväll så jag kan lämna in den imorron=) Hoppas hon tycker den var ganska bra iaf. Annars blir det inte kul. Men då får jag väl komma på något bättre nästa gång.


Aja, tbx till svenska nu.


Pluggar

Puss, puss


090119

Hej på er allihopa=)

Haft en bar dag? Min har varit helt okej, gick långdag då, lite tråkigt men men. SEn kom min kusin och hälsade på i skoaln=) Kul, kul=) Hon var med i 2 timmar ungefär. Och på våran språk lektion hade vi ingen lärare=) Ganska skönt, våran lärare kom och satte igång en film, sen skulle honm till tandläkaren så vi kolla på film=) Sen när den var slut så övade vi glosor fast ingen i gruppen kunde dom så alla kollade i boken hela tiden, Hahha;) Bäst ju=) Aja, sen så tog vi halv fyra bussen hem. Sen när vi gick av så var vi tvungna att gå 1 km, i snö strom typ. Eller kanske inte men det var väldigt blött. så efetr halva vägen ringde vi Leif och frågade om han kunde hämta oss. Såklart kunda han det för han är så snäll=)  Btw, har ni smakat youghurt med lakrits/vanilj/jordgubbs samk? Den smakar annorlunda iaf;)

Aja, nu ska jag skriva klart min svenska uppgift som skulle in idag. Men måset göra den nu!

Pusshejj

Dagens outfit

Hej allihopa=)

Egentligen skulle jag laddat upp den innan jag åkte men det hann jag tyvärr inte=( Aja, idag iaf så har jag gjort allt jag sa att jag skulle utom att plugga men får försöka hinna med det i veckan eller nått. Aja, dagens outfit var det=)

Dagens outfit
Dåliga bilder, jag vet men orkar inte ta nya nu. Hoppas det går bar iaf=)

Byxor från JC
Linne från KappHal (eller hur det stavas)
Kofta från Åhlens

Sewn en enkel tofs och vanlig sminkning=)

Nu ska jag tvätta va mej sminket och sen nog göra något att dricka, fixa en huvudvärkstabllet också. Har as ont i huvet, vet inte varför:S

Aja, vi hörs imorron, antingen skriver jag ett inlägg innan jag drar till skolan och om inte så blir det efter vid typ 16:00 eller nått. Hoppas att ni har en bar måndag då:)

Pusshejj

Plugg

Hej alla glada (och sura)!

Hur har eran dag varit hittils? Min har varit helt okej, inte gjort något speciellt. Ska börja plugga nu. Svenska uppsats som ska vara färdig och renskriven till imorron. Har inte ens skrivit färdigt den än! Måste göra lite matte också. Sen ska jag ju ut och cykla och sen ka jag ju bort. Måste avsluta min uppsats nu! Aja, måste iaf börja plugga nu. Men vi hörs sen=)

Pusshejj

Jag=)

090118

Hej allihopa=)
 
idag har jag inget bestämt, men jag skulle vilja gå ut och cykla hoppas mamma har tid så vi kan cykla sen=) Sen ikväll, typ ska jag till Olle för han fyller 9 år imorron  tror jag. Sen vet jag inte om man får göra såhär men jag kommeer göra det iaf. http://miharu.bilddagboken.se/p/main.html? Hon är väldigt duktig och gör sina egna kläder=) Hon är asduktig verkligen=)  Och snäll=)

Aja, vad ska ni göra idag då? Berätta gärna:)

Pusshejj

Välkommen till min nya blogg!

Hej, och välkommen till min nya blogg=) Har kommer ni kunna läsa om det jag vill skriva om helt enkelt. Har haft andra bloggar förrut men trivdes inte med dom. Har ni några tips råd eller frågor om vad som helst (nästan). Så är det bara att fråga i kommentarerna eller skicka ett mejl till hanna.grahn@hotmail.com =) Hoppas ni gillar min nya blogg=)

Pusshejj

RSS 2.0