Love<3

Några fler låtar som betyder mycket för mej och som berört mej i hjärtat.

Green Day - 21 gunsPlain white t´s  - Let me take you there


Iris -  Goo Goo Dolls


Hardcore Superstar - Wild boyz


Där är 4 kommer antagligen fler någon gång, och just det, om ni känner för det kan ni kolla in min andra blogg >länk<

What?:O

Malin om Audrey Kitching:
Du vet att det är en transvestit va?
gillar också hans/hennes stil :)


What? Nej, det har ingen sagt till mej?!:O Ofta att hon är eller? Aja, jag vet inte så kan inte säga, men men, snygg är hon iaf:D Vilket som..

En av favorit bilderna:D

Audrey Kitching


Audrey KitchingÄr hon inte snygg?! Asså, jag är verkligen kär i henne. Jag skojjar inte, eller iaf i hennes utseende. Har ju inte träffat henne irl så kan ju inte säga det, emn hon är verkligen otroligt snygg:)

Alla bilder kommer från google

Music is Love<3

Yes, jag menar det. Musik är kärlek<3 det är det för många, och för många har musiken hjälpt. Musiken har hjälpt mej genom mycket och hjälper mej fortfarande. Som jag har många gånger haft det svårt och så, då har musiken varit min räddning. Min räddnig från att inte finnas helt enkelt. Och på sista tiden har jag hittat låtar och musik som verkligen betyder nått för mej. Dom kanske inte betyder så mycket för er, men ni vet ju inte vad jag tänker på när jag hör låten eller vad jag känner eller vad den gör för mej, eller vid vilket annant tilfälle jag har lyssnat på den då den har hjälpt mej och så.. Ja, det är riktigt svårt att förklara men ja. ni vet ju inte vad den betyder för mej, samma sak som jag inte vet vad vissa låtar betyder för er. Som dom här låtarna kanske inte betyder något för er, eller så kanske dom betyder något hemskt för er medans dom förr mej betyder.. Något viktigt.

Iaf så tänkte jag lägga upp några här:)
Så det kommer bli ett inlägg med låtar:D

Btw, är det nån som vet hur man bara för själva kanten där nere? Och inte hela videon när man ska lägga upp låtar, det kan bli lite jobbigt när man ska lägga upp många, eller när det bara är låten man är ute efter. nån som kan hjälpa?:D

Goo Goo Doll- Iris


Plain white T´s - Let me take you thereÄsch, det är bara 2 av dom, orkar inte leta efter några fler och många av dom låtar som hjälpt mej vill jag helst inte påminnas om..


Och just det. Vet ni vad jag drömde inatt? Jag drömde att jag hade sex med Michel Jackson ;S Fast det var när han var snygg typ på 80-talet men iaf, då var jag ju inte född så ;S Sen drömde jag att jag hade sex med någon annan också, som man inte säg ansiktet på men han satt på min säng då slet jag ner honom så hade vi sex :S Skiit konstiga drömmar iaf:S Lite läskiga också, det var nått mer jag drömde men jag kommer inte ihåg vad. Kanske ska vara glad för det;)

Power Big Meet

Hello allihopa:D

Jag har inte orkat med bloggen dom senaste dagarna och egentligen inte nu heller, men jag gör det iaf för jag har en del att berätta får se om jag orkar allt nu, om jag gör det kommer inlägget att bli långt men men ni behöver ju inte läsa allt om ni inte vill.

Vi börjar med förra veckan fast inte allt.
I Tisdags så hämtade ju Cissie mej och Emma hemma hos oss sen åkte vi iväg till Östa. ett riktigt mysigt ställe synd bara att det kom lite väl mycket mygg senare mot veckan men men.

Sen på Fredagen hämtade mamma oss där. Sen på kvällenn så åkte vi iväg i Buicken till Västerås där det var Power Big Meet :D Ganske trevligt var det. men sen mot 12 - halv 1 började det regna och blixtra och åska. Så då åkte vi hemmåt. Det tog lite tid eftersom att lyssena på såna gamla bilar är ganska dåliga och sånt men det funka ju ändå.

Sen i Lördgas alltså igår så åkte vi iväg till marknaden som är tsm med Power Meet och tittade där. Sen såg jag en tjej som såg presic ut som Jennie (min kompis, som jag inte träffat på snart 1 år) och det såg ut som hennes pappa och Heidi också. men jag var inte riktigt säker. Så jag sms:ade och frågade "vad gör du?" sså svarade hon att hon var i västerås på samma ställe som jag så vi bestämde att vi skulle träffas:D Jättekul att träffa henne igen. Även fast det bara var i några minuter eftersom vi skulle åka hem men ändå. Dte var jättekul:D Och nu är det ju inte långt kvar till det är furuvik också. Då blir det att träffa henne hela veckan:D Iaf senåkte vi hem i några timmar. Eller ja, vi åkte från marknade kl 5 ungefär, och var hemme halv 7 för att det var lite köer, det tar ungefär 40 min att åka därifrån vanligt, men det var så mycket köer för alla skulle börja cruisea (?) presic då. Iaf, så var vi hemma i ca 2 timmr sen åkte vi iväg till Västerås igen:D Och kollade lite på bilarna. Sen började vissa bli lite hungriga så gick vi mot McDonald´s och på väg dit ser jag Lena (min plast syster) och Nicke Ä(hennes kille) åke med nån i Edwards (Lenas kompis) bil så vinkar till henne sen där bak sitter pappa och Margita:O (MArgita är min plastmamma) Blir helt chokad men vinkar iaf till dom:D Sen träffar vi Pia och Folke (kompisar till familjen) som vi pratar lite med, och dom hade pratat med pappa och Marigta och dom hade presic sagt att vi inte skulle koma så säger Pia typ "jasså? inte?" och så pekar hon på vår bil, då åker vi presic förbi dom. Så det var lite roligt.
Sen när klockan börjar närma sej 1 på natten så åker vi ner till AutoTec (en verkstad som är öppen dyngnet runt, där det brukar vara mycket bilder och kolla på Power Meet eftersom dom säljer en del bilar också och så..) Där var det någar vi kände och vi snackade lite med några sen kollade vi runt lite sen började vi åka hemmåt igen. Och när vi skulle ut från Hälla (innan vi åkte till AutoTec) så skulle vi åka vänster så åkte vi, sen kom polisen och stoppade och sa att man inte fick åka där:O Helt stört, det är ju där man ska cruisa (?) så får man inte åka där:O Aja, inte vet jag, sen när vi skulle ut från parkeringen också. Så kommer det en annan bil, eller det är ju massa andra bilar men i den bilen var det några som skrek på oss:O Dom skrek typ "Ni ska ju vara på parkeringen! Puckon!" eller så skrek hon "Ni ska INTE vara på parkeringen! Puckon!" Hörde inte riktigt ;)

Sen idag har det inte hätn mycket har väl varit vaken i 3,5 timmar tror jag ;) Hihi:P

Aja, bye so long.


RSS 2.0