...

Egentligen förstår jag inte varför sådant här alltid ska hända mig? Gud kanske straffar mig.. Frågan är bara vad jag har gjort?! All min ensamma tid spenderar jag ju bara liggande, blixt stilla i fosterställning, gråtande på sängen.. Musiken är min värld, mitt liv. Jag hatar att vara ensam, jag hatar timmarna, där jag endå bara ligger.. Bara lligger där, helt ´död´ och bara lyssnar, tänker och gråter.. Varför skulle just jag drabbas av det här?


..

BASISTEN IGÅR VAR TYP SÅHÄR -->       <--- HET!!!!!
HANNA TYP BARA DOG..


Dagens låt :)

Bästa låten som gjorts?! Okej, kanske inte men den är jävligt bra och den ska sjungas på min skolavslutning.

Owl City - Fireflies
You would not belive your eyes
If ten million fireflies
Lit up the world as I fall aslepp

Cause they´d fill the open air
And leave teardrops everywear
You´d think me rude
But I would just stand and stare

I´d like to make myself belive
That planet Earth turns slowly
It´s hard to say that I´d rather stay
Awake when I´m asleep
Cause everything is never as it seems

Cause I´d get a tousand hugs
From ten thousand lightning bugs
As they tried to teach me how to dance

A foxtrot above me head
A sock hop beneath my bed
A disco ball is just hanging by a thread

I´d like to make myself belive
That planet Earth turns slowly
It´s hard to say that I´d rather stay
Awake when I´m asleep
Cause everything is never as it seems

Leave my door open just a crack
Please take me away from here
Cause I feel lika such an insomniac
Please take me away from here
Why do I tire of counting sheep
Please take me away from here
When I´m far too tierd to fall asleep

To ten millon fireflies
I´m wierd cause I hate goodbyes
I got misty eyes as they said farewell

But I´ll know where several are
If my dreams get real bizzare
Cause I saved a few and I keep them in a jar

I´d like to make myself belive
That planet Earth turns slowly
It´s hard to say that I´d rather stay
Awake when I´m asleep
Cause everything is never as it seems

I´d like to make myself belive
That planet Earth turns slowly
It´s hard to say that I´d rather stay
Awake when I´m asleep
Cause everything is never as it seems

I´d like to make myself belive
That planet Earth turns slowly
It´s hard to say that I´d rather stay
Awake when I´m asleep
Cause everything is never as it seems


Torsdag

Hello bloggha! :)

Haha, inte direkt va?! Idag har jag dött.. Inte kul

NEj, men gud vad jag är oseriös, haha med det är vår i luften då får man vara det helt enkelt. Även fast idag har varit typ sämsta dagen men iallafall.

Idag har jag inget direkt att blogga om men det är najs iallafall. Ska ta en promenad senare idag också + att min mamma slutar tidigare. Tjooohoo vilken underbar daaaaaag.

Förlåt men det är trevligt
Puss


My new shoes!!

Mina nya skor från din sko kommer inte ihåg priset men det var helt okej iallafall :)


Haha, det glänser så roligt om knapparna. Jag längtar tills att jag kan ha min egen kamera igen!!

På mina naglar...

Riktigt dålig bild men den får duga iallafall..

Jag har andvänt..
Rosa nagel lack - Nail Polish by H&M 
Blått glitter - Viva la Diva  

Friskis

Precis hemkomen från 1 timmes promenad med stavar. Mamma, Emma och jag gick ut, riktigt skönt var det med alla dofter. Gud vad det luktar gott ute nu, det luktar vår:) Våt asfalt, det är nog bland den bästa doften som finns :)

Just nu har jag ätit 10 hasselnötter och ett glas vatten, och sitter och löser korsord i senaste Friskis&Svettis-pressen:) Hoppas på att vinna såklart. Haha.
Borde egentligen göra min franska läxa som ska in i morgon men men.. För göra den inatt istället.

Nu ska jag fortsätta med mitt kryss..
Puss

Onsdag

Hejsan:)

Hann inte uppdatera igår, men jag har så himla mycket att göra hela tiden.

Idag har jag varit i skolan, som vanligt och ja inte mycket mer. Fixat en praktikplats dessutom :) Tjoohooo!!!
Nu ska jag laga mat, men vi hörs senare.
Puss

Några inlägg fler..

Det har faktist blivit några fler inlägg här i bloggen idag än det brukar bli, har fler på gång. Dock inte idag, lite synd men jag hinner faktist inte. Imorgon kommer dock fin fina inlägg några stycken. Sen verkar det slut på ideér men det går nog iallafall, ska ni se. Nu har jag ju på riktigt blogg humör så det ska man ju ta vara på:) Det är ju egentligen faktist ganska kul att blogga. Nu ksa jag iallafall ta mig in i duschen ifall jag ska orka torka håret ikväll och det är bäst för annars blir det lockigt och flygigt och det är ju inte bra för imorgon blir det försöka fixa praoplats!! Har några förslag så man kan ju hoppas på att man får något av det ju:)

Jaja, duschen var det, vi hörs imorgon
Puss

Sommar:)

Ny design :)

Har en ny design nu:) Känns verkligen inte som jag, men man kanske vänjer sig vid det? Får se, den är riktigt fin iallafall:)

Lördagens sminkning

Tänkte visa er lördagens sminkning nu:) Tänkte också börja med det typ varje gång jag har smink?! Inte för att det är särskilt ofta men iallafall, då blir det ju roligare att faktist sminka till sig :)

Jag har använt mig av:
Concealer från Lumene
Foundation från L´oréal Paris
Puder från Viva la Diva
Rouge från FRIDA
Eye Primer från Lumene
Vit ögonskugga från tlc
Brun ögonskugga från Vevay
Vit kajal från Viva la Diva
Läppglans från Isadora




Blev själv ganska nöjd med resultatet faktist :) Tycker ni att det verkar som en bra idé att jag visar det här varje gång jag sminkar mig? Eller iallafall ungefär varje? :)

Måndag

Hej kära läsare :)

Måndag idag, ganska slapp dag faktist:) I skolan alltså. Inga prov och inga redovisningar.

Började morgonen med att försova mig, blev färdig ungefär 10 min innan bussen kom. Packa väskan och klä på mig alltså, bara. Inget smink eller något. Sen tänkte man fixa lite frukost med det hann man ju inte så fick springa in och borsta tänderna sen klä på mig och gå ut till bussen. Men det började bra ändå, med idrott och det var ganska kul men sen gick det utför. På slöjden sov jag nog 30 minuter, sen fick jag göra ´musse tvättar´ för småbarn egentligen ;) Sen satt jag bara och flätade garn. Svenskan gick super i början men sen började magen protestera, sen äntligen MAT(!!) haha, sen har jag gått på speed hela dagen typ:)
Tagit upp kontakten med en gamal vän också :) Eller ja, inte direkt så att vi tappade kontakten men vi slutade umgås en del, men idag var det bra igen. Sommaren 2010 here we come. Haha, nej men på sommaren blir man ju alltid gladare, eller hur?! :)

Lovade er ju uppdatering igår, men som sagt var jag inte så pigg på kvällen och på dagen inte hemma. Men vad sägs som att ta den uppdateringe senare då?! Låter bra va, så väntar 4 inlägg idag iallafall.

Nu tänkte jag säga något mer men kommer inte ihåg det just nu ;)
Vi hörs senare va?!
Puss

Söndag

Fy tusan vilket bra väder det är idag. Kommer jag på nu och klockan är typ halv 5, inte så kul kanske. Men jag har legat instängd hela dagen typ ;)

Iallfall igår var det ju tjejkväll hos Sofia :) Får se om det blev några respektabla bilder att lägga upp här senare :) Just nu vill jag bara ha en hund, eller en kompis och ta en promenad i det otroligt fina vårvädret som det är idag :) Blev lite för lite sömn för mig inatt. 3 timmar ungefär, men har fått i mig lite energi nu. Ska hälla i mig lite vatten nu sen tjata på mamma att jag vill ha en hund sen får jag väl dra med henne ut (igen).

Förresten har jag sagt att jag kanske skulle kunna ha en hund? Vi blev erbjudna att få köpa en riktigt fin hund med bra stamtavla och allt för ett ganska billigt pris, eftersom att hon som äger hunden nu tror att hennes andra hund biter hunden vi skulle få köpa (?) Men iallafall så tyckte inte min mamma att vi skulle ha hund eftersom att det tar så mycket tid och vi inte är hemma på dagarna. Men hunden ska ju vara ensam högst 4 timmar eller hur? Så jag kom på att om jag tar ut hunden presic innan jag ska till skolan så kanske våran granne (också farmor till mina ´systrar´) kan gå ut med den 1-2 gånger på dagen sen kan jag ta LÅNGA (!!) promenader med den när jag kommer hem igen. Och försöka inte säga att jag inte vet hur det är med hund och att det är massa ansvar men jag har faktist levt med hund hela livet så jag vet:) Jag tycker iallafall att jag var smart:)

Lite mer uppdatering senare kanske?! :)
Puss

100410

Hej bloggen :)

Hinner tyvärr inte uppdatera idag :(
Har tränat på morgonen typ 10, sen hemm och fixa mig nu ska jag iväg till bästaste Sofia :) Vi ska ha lite tjejkväll, inte bara hon och jag. Det blir fler;) Men sover där inatt så det blir ingen uppdatering alls :(

Kanske ska kompensera det imorgon med en massa snack?! Har lite att blogga om faktist jag ska ju visa vad jag shoppade sen har jag 1 eller 2 saker till att visa er också:) Skoj va?!

Ska försöka få någon ordning på designen också. Inte för att den är dålig eller så, men nu blir det vår och sommar så då vill man ha lite ljus, eller hur?! :)

Ursäkta också för alla stavfel.

Puss

100409

Halloj :)

Jag är en urusel bloggare, men jag ska försöka fixa en ny design på något sätt sen j-vlar. Då ska ni få se på bloggning. Haha;)

Öhmm.. Idag var jag ner på stan ett tag, köpte lite grejer visar senare:) Eller just j-vlar, mina kamera har lagt av :s Skitsynd, men under fjällen resan så bara slutade den att funka en dag. Det var inte ens någon som hade ramlat på den? Hel knäppt, får låna av syster imorgon, så imorgon efter min träning så visar jag er vad jag köpte :) Super bra va?! =) Jag ska verkligen försöka bli en bättre bloggare. Kan berätta vad som har hänt under påsklovet kanske?! I något senare inlägg, nu skulle jag bara snabb uppdatera er lite snabbt ;) Min syster har btw bakat ´cupcakes´ så det ska vi äta nu.

Ett till btw, jag har namnsdag idag. Gissa vad jag heter. haha ;)

Puss


RSS 2.0