Happy new year!

Hej då 2010! Hej 2011!Gott nytt år allihopa!


Picture!

Titta vilken fin bild Amanda har gjort till mig :)

<--- Amanda                                            Jag --->

Two steps from paradise

God morgon världen! :D

Idag är det julafton och fredag. Vilket betyder att jag ska till min pappa snart. Och som ni vet är det väldigt dåligt med bloggningen när jag är där. Kanske ska jag försöka hinna tidsinställa några inlägg, men det vet väl tusan vad man ska skriva i dom?! Vi får väl se hur det går med det ;)

Jag hinner nog inte ens visa er en juaftons outfit, tyvärr.. Isåfall skulle den komma imorgon, men vi får se hur det blir med det också..

Men, God Jul på er alla! Så ses vi när vi ses :)


Christmas!

Det är julafton!
God jul! :D

(Och ja, det är ett tidinställt inlägg ;))


Outfit!

Kommer en dagens outfit nu :)

Ganska dålig bild men men.. Och ja, jag älskar att le med tänderna :D


Linne: Lindex
Skjorta: Pappas ;P
Mössa: Rut m.fl
Armband: Åhlens

Till det hade jag vanliga svarta leggins :)

Hair Coulor!


Den har kommit! Min mamma ska hämta den imorgon! Så om några veckor blir jag ljus blå/turkos! Förhoppnignsvis iallafall ;)

What have I done to fall so hard for you?!

Diskuterade ju önskningar några inlägg ner.. Idag undrade min mamma vad jag önskade mig i julklapp förutom att pierca tungan och då sa jag som det var. Vad jag önskade mig allra mest. Och vet ni vad svaret blev?! ´Men snälla Hanna, begär inte det omöjliga av mig!´ Och jag önskade mig ändå en ganska liten sak. Eller, det är väl en liten sak för världen men en stor sak för mig.

I min nya mössa :)

With or without you

Hej! Jag har inte orkat uppdatera tidigare. Jag har inte haft så mycket att uppdatera om heller så.. Iallafall, så har jag varit till Västerås idag. Åkte mest runt, men köpte iallafall filemn ´snabba cash´, och en skarvsladd köpte jag också :) Sen åkte vi till Enköping och handlade leksaker till Neo som han ska få i julklapp. Jag hittade en sak som jag tyckte var skit kul och mamma köpte den till honom.

Snart ska vi inte till Enköping igen och hälsa på min mormor :) Dricka glögg och äta smörgåstårta tydligen :o
Det är helt knäppt att det är julafton imorgon! Jag har ingen julkänsla alls! Kanske kan bero på att vi inte har någon gran eller något sånt.. Men julkänslan kommer kanske till ikväll :)

Förresten så har jag beställt chinosen som jag visade i förra inlägget nu :) Skulle komma om 4-5 dagar. Och imorgon får jag hämta mitt paket med hårfärgen :) Så snart blir mitt hår typ ljus blått!


Everything is upside down

Jag känner bara vad människor vill att jag ska känna.
Jag gör bara vad människor vill att jag ska göra.
Jag säger bara vad människor vill att jag ska säga.
Jag är bara den människor vill att jag ska vara.

Jag tappade bort mig själv någonstans på vägen.
Jag försummade det bästa jag hade.
Clothes

Hade lite tråkigt så kollade in rean på ellos. Hittade skit snygga chinos och två tröjor. Beställa?!
Blev helt kär i chinosen. Måste ha!
 

All I want for christmas is you

Jag har kommit på att människor är materalister (?) Jag menar hur många önskar sig inte saker i julklapp nu?! Inte för att det är dåligt! Men hur många önskar sig egentligen bra och viktiga saker, som fred på jorden eller att stoppa växthuseteffekten? Det är inte så många. Och varför inte? För att det är tråkigt att önska sig saker som man vet att man ändå inte kommer att få. Vi är också ganska själviska när det gäller julklappar. Inte för att det heller skulle vara något dåligt. Men varför önskar vi oss senaste tv-spelet istället för att önska att alla andra ute i världen kan få t.ex mat, vatten eller värme istället? Samma sak där, för att vi vet att det aldrig kommer att hända. Och varför inte det då? Helt ärligt, så vet jag inte. Men kanske är vi. Människorna med resurserna för själviska, kanske är vi för rädda, eller kanske vill vi inte riktigt se..

Jag är precis som alla andra. Jag önskar mig saker. Som allra högst upp på min önskelista så har jag skrivit att jag önskar mig att få pierca tungan. Här sitter jag och vill pierca tungan när någon annan där ute bara önskar sig lite mat. Sådant som är självklart för mig. MEN, det finns faktist en sak som jagg önskar mig mer än det. Eller det är inte en sak, en händelse. Ett lyckligt ögonblick. Och ja, då är jag självisk istället. Men egentligen. Vad gör det?! Vad gör det att vi är själviska?! Jag erkänner att jag är självisk. Det jag önskar mig allrs mest är självikst, men samtidigt så vet jag att det antagligen inte kommer att inträffa. JAg kan bara hoppas på det, och det är därför som jag inte ens har skrivit det på min önskelista.

Så, kanske är vi alla så. Kanske önskar vi oss alla, fred på jorden och andra viktiga saker. Kanske önskar vi oss alla att alla ska få ha det bra. Iallafall nu över jul. Men samtidigt kanske vi alla vet, att det antagligen inte kommer att inträffa. Kanske är det just därför vi inte skriver det på våra önskelistor.

Kanske är vi inte så själviska ändå, kanske är vi bara lite rädda för att bli besvikna. Kanske är vi bara lite rädda för att inse att om det vi önskar oss allra mest ska inträffa så behöver vi ta saken i egna händer. Kanske..

Så, kanske att jag ska ta saken i egna händer och iallafall försöka fixa min högst önska till det bästa. För det jag inte skriver på önskelistan vet inte människor att jag önskar mig. Kanske att jag ska gå och skriva det på önskelistan nu. Vem vet?! Kanske att det slår bara jag verkligen vågar önska mig det. Och om det inte slår in, då får jag väl se till att det gör det ändå :)

Shop til you drop

Shoppat lite på h&m´s rea :D

  
Jättefina tröjor som jag hittade där :D Jäkligt billiga också. Borde komma typ kanske imorgon eller övermorgon om jag har tur annars efter jul.. Köpte hårfärg också :D `Baby boy blue, turkos´ heter den. Hoppas att det blir bra sedan :D Köpte den inte på h&m.


Köpte en fin mössa på JC igår också :D Kommer fårn Rut m.fl. Den var också på rea och kostade ynka 70 kr :)
Jätte trevligt :)21 December 2010

Smärta är priset man får betala för att älska </3


Hej bloggen!

Jäkligt länge sedan som jag bloggade om något vettigt här.. Som ni vet går det väldigt mycket upp och ner :P Iaf så har jag jullov nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.. Det är ju jätte skönt att vara ledig och så men jag kommer ju typ att sakna alla som man inte träffar.. Eller, jag kommer ju såklart att träffa mina vänner under jullovet men alla typ "halv-vänner" om ni förstår.. Människor man typ bara träffar och pratar och är med i skolan.. Jag kommer ju sakna dem som tusan. Tänk på hur det blir sedan i sommar då när jag slutar för alltid! :O Usch, usch. Jag får raggar upp mobil nummer nu. Haha ;)

Annars vet jag inte om det har hänt så mycket. Eller jo, det har det väl kanske egentligen men det är inte värt att skriva här. De som vet de vet och så är det bara.. Dom som inte gör det får fråga face to face och se om det får något svar..

Jag har skit snygga strumpbyxor på mig. Haha.. Strumpbyxor är ett väldigt knäppt ord :P JAg har iaf väldigt fina på mig idag.. Kanske visar er lite senare :P Nu vet jag inte vad jag ska göra men det får vi väl se.. Ååh.. Just det ni måste se de fina julklapparna som jag har gjort sedan också :)


---

Smärta är priset vi får betala för att ha älskat

RSS 2.0