That´s what hapends, when you look around

Hej:)

Jag vet att jag är en usel bloggare och jag kommer antagligen att fortsätta vara det. Men det är inte så mycket jag kan göra åt det nu. Jag bloggar när jag får lust och när jag har nåfot att blogga om. Det blir så tråkigt att bara blogg och läsa om vad jag har gjort på dagarna utan bilder och allt.

Iallafall, så har jag tränat idag! Woohoo, vad man känner sig bra. + att då får man äta godis. hahha, nej jag bara skojjade. Men trän at har jag gjort :) Nu har jag presic kommit ur duschen och ska upp på mitt rum och pumpa lite Good Charlotte och fixa till mig lite. Grundligt! med hår, smink och allt verkligen allt! Och med Good Charlotte i öronen kan det väl inte bli bättre? Fy tusan vad länge sen det var, jag lyssnade på dom:( Nej, nu blev det brottom
Good Charlotte
Good Charlotte!
Haha, musik tips till er ;P
Puss

Torsdag!

Hejsan :)

Idag är det Torsdag. Det betyder att det imorgon är Fredag vilket också betyder att jag efter idag inte kommer att blogga så mycket på ca 1 vecka.

Aja, idag som sagt. Har inte hänt särsklit mycket. Ska senare läsa igenom mina 2 insändare och min jobbansökan så att jag kan lämna in dom imorgon :) Hade hemkunskap idag också, kanske inte direkt det bäst jag hade gjort. Jag skulle steka en bit, men jag fick en bit med bara senor m.m så jag fick lov att spotta ut det igen. Sen skulle jag hälla av min potatis, så tappade jag kastrullen så allt åkte ut i diskhon. Haha, nu efteråt är det ganska roligt faktist, fast inte just då. Jag trodde att hon skulle mörda mig eller typ iaf.

Annars har jag faktist inte särskilt mycket att berätta för er.

En ganska bra kompis till mig, har nu börjat 'dejta' en anna ganska bra kompis till mig. Utan min hjälp. Haha, nej men tänk vad världen kan var liten :) Haha;)

Nu diska, tvätta, sitta kvar vi datan, städa, göra vad?

Puss

Miley Cyrus

Picture spam: Miley Cyrus
Syster som har valt artist;)


Här ska rubriken stå..

Just det, där uppe ska rubriken stå. Bara det att Hanna inte vet vad hon ska skriva i textrutan där uppe.. Haha, tänkte först skriva en rolig rubrik men så kom jag inte på något bra, sen tänkte jag skriva dagens datum men jag kommer inte ens på vilket datum det är idag. Haha..

Idag i skolan gick det ganska bra :) Det var ju redovisning idag, Grupparbete SO Samhällskunskap, och jag trodde att min frukost skulle komma upp imorse. Först trodde jag att jag inte ens skulle få ner min frukost, men så kom jag på tänk på något annat. Då började jag tänka på Haiti och då gick den ner, sen trodde jag att den skulle komma upp, men jag tvingade kvar den. Sen trodde jag att den skulle komma upp igen och att jag skulle svimma. Men jag tvingade mig själv att inte göra det, och när väl lektionen började. Ja, då gick det jätte bra tycker jag. Man skulle ju använda tavlan och så, och det gick bra. 1 ENDA GÅNG!!!! så sa jag 'nu vet jag inte vad jag ska säga' och det gjorde jag inte heller då. Fick värsta blackouten men det kan ju hända vem som helst :) Jag är iallafall riktigt nöjd med det.

Annars har det inte hänt så mycket roligt. Funderar på något 'tema-inlägg' senare. Har hur många idéer som helst, så någon borde ju bli bra iallfall :) Får se. Får se:)

Nu ska jag nog skriva lite på en till insändare. Först kunde jag inte komma på någon, men nu bara måste jag lämna in 2 st. Jag är bra knäpp jag ;)Oh, I wish I was a punkrocker with flowers in my hair.
In 77 snd 69 revolution was in the air.
I was born to late into a world that doesen´t care.
Oh, I wish I was a punkrocker with flowers in my hair.

When the head of state didn´t play guitar,
not everybody drove a car
when music really matterd
and when radio was king.

When accountants didn´t have control,
and the media coudn´t by your soul,
and when computers were still scary
and we didn´t now everything.

Oh, I wish I was a punkrocker whit flowers in my hair.
77 and 69 revolution was in the air.
I was born to alte into a world that doesn´t care.
Oh, I wish I was a punrocker with flowers un my hair.

When postars still remained a myth
and ignorance could still be bliss 
and when God save the Queen she turned a wither shade of pale.

My mom and dad were in the teens
and anarcy was still a dream 
and the only way to stay in touch was a  letter in the mail.

Oh, I wish I was a punkrocker with flowers in my hair.
77 and 69 revolution was in the air.
I was born to late, into a world that doesn´t care!
Oh, I wish I was a punkrocker with flowers in my hair.

when record shops were still on top.
And vinyl was all that the stocked.
And the super info highway was still drifting out in space.

Kids where wearing hand-me-downs
and playing games meant kick-arounds
when footbollers still had long hair and dirt upon the face.

Oh, I wish I was a punrocker with flower in  my hair.
77 and 69 revolution was in the air.
I was born to late into a world that doens´t care.
Oh, I wish I was a punkrocker with flowers in my hair!
 
I was born to late to a world that doesnt care
Oh, I wish I was a punkrocker with flowers in my hair.

En klar, resten kvar

Nu är första saken kvar, min insändare. Den fick handla om att svenska folket sopsorterar för dåligt :) 3/4 av ett A4 papper blev det. Det borde väl vara väldigt lagom? Eftersom dom använder minder text och sånt i tidningen så borde det nog bli bra :) Hoppas man får bra på den iaf :)

Just nu sitter jag och kollar runt lite på olika hemsidor med snygga kläder och olika bloggar. Det är egentligen förundrande hur arg man kan bli om man ser att ens favotir bloggare/bloggerska inte har uppdaterat mer än när man var in förra gången. Haha.. Dom kan ju inte ägna all sin ttid till bloggen, dom är ju precis som vi andra. Som måste göra roliga, tråkiga och alldagliga saker emellan. Man kanske borde ändra lite uppfattning om dom.

Som sagt, just nu sitter jag och kollar runt på shopping sidor på internet, men dom ska jag stänga ner när jag har skrivit färdigt det här inlägget och gå ner och fortsätta med mina läxor. Kanske också tjäna några kronor om jag hjälper mamma med jobbet. Vilket jag antagligen kommer göra ;)

Hittade en super snygg Hoodie tröja hos ellos, funderar på att kanske klicka hem den. Vi får se senare helt enkelt. Imorgon kanske ni får se vad jag fick av min syster igår också :)

Nu, PLUGGA!
Puss


19 Januari 2010

Halloj! :)

Idag har jag varit i skolan precis som vanligt. Igår så vet jag att det blev lite snålt med inlägg, bara 1 på hela dagen, och jag vet att det inte är så roligt att jag bara uppdaterar typ efter skolan, men alla ni går väl också i skolan? Nej, usch nu blir jag lessen.

Igår iallafall så hjälpte jag min mamma att jobba lite grann åt henne, sortera papper och så. Nu borde jag egentligen, öva på redovisningen till imorgon, skriva min insändare och min jobbansökan, plugga till engelska provet eller göra franska läxan. Men gör jag något av det?! Nej! Nej, nu blir jag ännu mer ledsen, det här var ju inte bra alls. Får försöka skriva om lite roligare saker helt enkelt.

Ska som sagt göra läxorna snart då. Senare ska jag också ta en riktigt lång dusch, men massa sköna saker. Just nu håller jag på och tvättar. Ska väl plocka undan lite och så.. Usch, jag började må riktigt dåligt fysiskt nu. Jag vet inte ens vad det beror på :s
Jaja, jag ska försöka uppdatera er med lite roligare saker om en stund. Nu ska jag hitta på något.
Puss

 


18 Januari 2010

Grattis, grattis grattos bloggen! Idag fyller bloggen 1 år! :) Hur tycker ni att vi ska fira?! Kom gärna med förslag.

Iaf, igår tittade jag ju på Johan Falk - Vapenbröder. Joel Kinnaman är så j-vla snygg ;) Det är ett som är sant. Sofia tycker presic som jag. Man drunknar typ i honom. Haha, det där lät fel men ni fattar vad jag menar. Sofia och jag ska fösöka få med Linn och titta på filmen "Snabba Cash". Dock är det 15 -årsgräns men vi kan nog komma in iallfall. Vi är ju 15 om någon månad bara. Fast problemet är att en kompis till oss. Hennes mamma jobbar på bio:n, men vi får väl gå någon dag när hon inte är där. Eller så får vi ta med oss en äldre också, så kan vi boka biljetter så den som är äldre får hämta ut dom. Sen är vi alla andra otrloigt snygga och ser ut som 15 så går det. Haha, vi bara MÅSTE in på 'Snabba cash' det finns inget annat alternativ. Och det är inte baa för att han är med. Filmen verkar grym annars också men såklart att det är ett plus att han är med :)
Han är snygg *dör*


Hmm.. Annars i skolan har Evelina och jag gjort färdigt vårat grupparbete och Riksdag och Regering.
Ska redovisas på Onsdag. Vi pratade lite med våran lärare och förklarade och visade. Hon sa att det var mycket mycket bra, och där la jag inte till nått mycket;) MEn man kan väl hoppas på ett VG iallfall. Jag ska öva lite till på mamma ikväll, prata lite mer med Evelina imorgon om en grej jag inte riktigt fattade, och sen ja :D Sen kommer vi vara så jäkla bra :) Mina kompisar (som fick lov att lyssna på mig när jag repeterade idag) sa att om jag pratade så inför klassen så skulle det bli skit bra :) Hihi, hoppas verkligen att det blir det också.

Nu ska jag gå och rita upp lite för att min mamma ska förstå, eftersom vi inte har någon tavla hemma och jag ska rita på tavlan i skolan, sen ska jag leta reda på min laddare till mobilen. Den är borta så jag kan inte använda mobilen då den inte har något batteri. Det är ju inte direkt så att man dör utan den, men det kan ju vara kul att ha den.
Puss

P.S. Är det någon som vet vilken roll Joel Kinnaman spelar i Andra Avenyn? :)

ICA - reklam

Ulf videobloggar kortvarorna och driver med bloggare;)


Bloggare ger igen på Ulf


Vad tycker ni om videorna? Själv tycker jag Att dom är ganska roliga Båda två. Ni Kan inte gissa Hur mycket jag skrattade När jag såg Ulfs video gången på tv första. Haha ..

Ikväll blir det kolla på tv. Johan Falk filmen. Är det någon som vet Vilken som visum ikväll? Ja, kolla på den sen blir det nog sängen. Skolan imorron ju. Packa idrottsväskan Innan Bara för det orkar jag nog Int gör jag morogn bitti. Haha, SLO som man är;) Nu blir det nog kollar runt lite här fixar Innan man sig och kollar tv: n. Vad ska ni Själva göra?
Puss

17 Januari 2010

Imorse kränglade mitt internet, det var helt konstigt. Ingen data i huset funkade bara mammas jobb data. Väldigt konstigt. Sen så bara *poff* så funkade internet igen men då funkade inte blogg.se istället. Nu funkar det iallafall efter att jag har försökt hela morgonen.

På morgonen har jag iallafall hjälpt min mamma att jobba lite så lite lön har man fått nu på morgonen =) Trevligt värre. Igår var det lite människor här och det var lite trevligt. Synd bara att jag hade så ont i magen så jag mest satt och trodde att jag skulle dö, typ. Nej, men sjutton vad ont det gjorde.

Nu sitter jag och kollar lite på "Spårlöst", det är någon repris på 4:an. Lite synd om dom som måste söka upp sina föräldrar, fast ja, man kan ju aldrg sätta sig in i deras situation om man inte har varit med om det. Annars har dagen inget direkt planerat men vi får väl se. Tänkte väl mest städa lite. Har ju rensat ut en massa så man ska väl fösöka få med min mamma till IKEA och handla lite. Kanske en ny garderob, några hyllor och en spegel. Men vi får väl se hur det blir med det.

Förresten är det nån av er som läser Lindas sminkblogg? Den männsikan är otroligt vac ker tycker jag :) Hur många av er läser Kissies blogg då? Har ni sett klippet där det sitter en kille i duschen och gråter? Haha, jag skrattade mig igenom hela. Antagligen för att jag inte tror att man gör så på riktigt. Tror ni att det är på riktigt eller inte? Själv tror jag nog inte det. Eller jag tror nog det, men kanske inte vill tro det. Haha, konstigt aztt förklara:P Aja, nu ska man väl kanske ta lite ipren och fixa lite till, vi får se hur det blir.

Förrsten gå in på Emmas blogg och var med och tävla om biobiljetter! =)

P.S. Jag ska bli bättre på bilder, tänkte skaffa mig en webbkamera kanske=) Hoppas på det iallfall

Blogg.se är otrligt segt just nu så jag kan inte ens ldda upp en bild


16 Januari 2010

Hej alla glada! :) Hej alla andra!

Idag väckte mamma mig så att vi kunde fara iväg och träna. Det var riktigt skönt :) Jag har inte tränat på.. ja, hur länge som helst iaf. Så det var trevligt. Nu kommer jag direkt från duschen. Sitter i soffan med datorn i knät och gömmer mig för dammsugaren. Haha. Nej, men ska väl gå och fixa mig snart. Det skulle komma lite folk hit ikväll så man får väl se så normal ut som det går.

Annars hade jag egentligen inte så mycket att säga, men vi hörs när vi hörs.
Puss


Sanningen

Nu kommer det kanske en massa babbel, kanske inte jag vet inte eller snart kanske det kommer jag ska prata lite "vanligt" först.

Let´s Dance gick åt pipsvängen, eller iaf för mig. Jag hade ingen riktigt lust att sätta mig framför TV:n så det blev datan istället, men någon blkoggningen blev det ju inte heller.

Nej, jag har fallit tillbaka i gamla vanor, där man sitter vid msn en längre tid och egentligen inget fel med det. Det är bara det att, att på msn är allt så konstigt för mig. På msn är jag en helt annan person som bara håller på och töntar sig typ. Nej, men jag är väldigt oseriös med många och då blir allt väldigt konstigt när jag inte orkar var det längre. Då tror dom att jag är så som person fast jag egentligen itne är det. Det är väldigt svårt att förklara för en människa som inte känner igen sig. Men min humor är oseriös och konsitg. Men mina riktiga vänner vet att det är just min humör och hur jag är när jag har tråkigt eller är "flummig" inte mitt riktiga jag. Men många andra tror det och det är det som är jobbigt.

Nej, nu ska vi inte gå in för mycket på det. Jag fick en ny lärare i skolan idag. I idrott och lite andra grejer. Det blir swäkert bra med det. Funderar på om jag inte ska lägga mig och prata lite i telfon tänkte jag säga :s Haha.. Vad fick jag det ifrån? Läsa lite Harry Potter menade jag.

Vi hörs väl imorron vi då
Puss


Let´s Dance

Nu ska jag kika på Let´s DAnce. VEm är eran favorit? Själv har jag ingen direkt men eklin kling anatar jag att måna av er hejar på? Willy är ju lite små rolig också :) Ja, det finns säkert något om alla;D

Puss

15 Januari 2009

Hej :)

Idag är det fredag, så vad händer ikväll? Jag är typ sjuk och har sjukt ont i kroppen så för mig blir det ligga i soffan fast den är så obekväm så ja, golvet kanske? Haha.. Nej, men ska jag ändå vara hemma en fredag kväll med sina föräldrar kanske man kan passa på att förstöra den riktigt? Jag har ett x antal skolböcker som ligger i väskan och väntar och ändå glömde jag 3 viktigaste :o Inte bra alls. Ångest, ja!

Det är en tnt som bor typ här där jag bor, som har tappat bort sin katt. Ellar ja, katten har sprungit bort eller nått typ.. Men man får 5000 kr opm man hittar och lämnar tillbaka den. Dock vet jag inte om det gäller om katten är är vi liv längre. Äsch, nu ska vi inte börja spekuler för mycket på det. Den kommer säkert hem igen. Kanske en 3-veckors semster bara?

Imorron ska jag iaf träna. Det spelar ingen roll hur ont jag har i kroppen, halsen eller huvudet. Jag ska träna! That´s just it! Får se om jag lyckas hålla det. Sen kanske vi ska åka skridskor? Skulle bli skojjigt värre isåfall.

Nån som har någt tips på vad man ska göra? Annars kommer jag antagligen vara värsta bokmalen och läsa hela kvällen ;) Har dom 3 första böckerna i Harry Potter - serien som jag ska läsa (har redan läst 1:an och halva 2:an)
5 första i Gossip Girl - Serien (redan läsat 1:an) och alla i Twiligt serien ( redan läsar 1:an i den också) Haha, Ni fattar var jag menar va?! ;)

Annars kanske jag ska blogga hela kvällen? Kom gärna med tips och förslag på vad jag ska skriva om eller vad jag ska göra för en roligare blogg och bloggning. Okej?!

Kram :)


Årsresumé 2009

Januari:
Jag hade haft några andra bloggar innan, som jag kanske skrev konstant i i en veckan sen var det tyst en månad sen skrev jag en vecka och så höll det på. Jag trodde att den hä bloggen skulle bli likadan och la därför inte ner så mycket tid på den. Just då skrev jag bara för att bli känd och tjäna pengar och när det inte gick fort nog så tyckte jag inte att det var roligt längre. Jag var brunhårig då och någon slgs "wannabe fjortis".

Kolla bara håfärgen
l
l
v


Februari:
Jag kom på en ny frisyr som jag kallade "snurren" och som jag använde konstant hela månaden ungefär. Då tog jag också några riktigt fina vinter bilder som jag var otroligt nöjd med.

Den berömda "snurren" hahha ;)

En bild jag tog då


Mars:
Woohoo!! Första gången någonsin jag åkte utanför norden=) Kommer fortfarande ihåg hur det pirrade i magen dagarna innan. För att inte tala om hur pirrigt det var hela vägen till Arlanda! Dock var inte vädret så jätte bra, men helt okej.

Utsikten från kamel-turen =)


Här försökte jag också ta massa fina naturbilder men lyckades inte så värst bra


April:
Äntligen började sommaren komma! Alla klädde glatt av sig, förrutom jag. Jag gjorde det bara hemma ;P Jag var på "we will rock this town" med rockmusik som är känd över hela världen. Riktigt trevligt =)

Biljetten


Jag kom också riktigt nära en av mina idag bästa vänner, com är den som har hjälpt och stötta mig mest genom allt jobbigt. JAG ÄLSKAR DIG HEIDI!!<333
Vi kallar varandra för Fantomen och stålmannen = Hanna och Heidi <3

Maj:
Det var mycket i skolan då. Aktivitets vecka och fågelskådning. Dock inte världens roligaste något av det. Massa prov också som alla skulle göras klara innan sommarlovet och massa. Jag försökte åter igen att ta på mig det stor ansvaret att försöka få till en schysst sommar bild, men såklart gick det åt pipsvängen den gången också. Tog iallafall bilder på mig själv, den här månaden. Båda som jag hade där uppe är från maj månad.


Juni:
Jag fyllde år den månaden =) Dock hade jag nästan aldrig kameran med mig någonstans. Det finns inga bilder alls på mig från den här månaden faktis. Och nu är jag helt ärlig.

Juli:
Hmm.. vad hände i Juli egenligen? Gissar att den som orkar kan kolla tillbaka i arkivet. Men juli månad finns inte ens på min dator så jag gissar att kameran inte direkt var min vän den månaden.. heller.

Augusti:
Augusti då?! Ja, där finns det nog några bilder iaf. Nästan hela Augusti var jag ju på semester, om jag minns rätt?! Såklart att jag mindes rätt. Dock är väldigt många bilder från den tiden för oanständiga för att visa här, men vissa kan jag väl visa=) Jag var i Furuvik på smester i 1 vecka. Och träffade min underbara och älskade vän Jennie. Fy sjutton vad jag saknar dig bruden. Älskar dig mest <33

Titta vilket långt hår jag hade. Saknar :'(


Tack för världens finast vecka älsklingar! <3

Sen var jag ju på semester igen med min mamma på vårat sommarställe också=)
Där åkte vi väldigt mycket båt ut till olika öar på fina dagar och varma nätter =)
Mamma sa åt mig att inte tappa någonting, och det skulle jag inte heller jag skulle bara lägga mig och sola lite. Men klart man tappar något?! Inte direkt förvånad ;P
Det bästa hände dock när jag hade åkt iväg för att köpa tidningen så det hade jag inget kort på. Iallafall, Cicci, Philip och Emma var på bryggan och Cicci ville gå närmare vattnet och kolla så hon bad Philip hålla i hennes mobil ifall hon skulle ramla i vattnet så Philip la den i sin ficka. Sen ville Philip vara närmare Cicci så stog dom längst ut på bryggan och tittade. Philip höll i Cicci för hon skulle lute sig utåt. Så när Cicci ber Philip ta in henne så lutar han henne ännu mera ut och Cicci börjar skrika lite på honom. Men sen när Philip ska dra in Cicci så är han för långt ut och för långt fram så han kan inte dra tillbaka och båda ramlar i vatten. Philip med Ciccis mobil i fickan. Iallfall så springer Emma tillbaka till stugan för att hämta en filt åt Philip. Men inser då att vi är borta, så hon tar bara en handduk som ligger ute på en stol på tork. Så när jag kommer tillbaka från affären så ser jag Philip, Cicci och Emma gå lite längre fram, och undrar vad Phhilip har runt kroppen. När vi  kommer närmare ser vi att det är en handduk.
Leif - Vad har han runt kroppen?
Mamma - En handduk
Leif - Har han badat?
Mamma - Jag vet inte, du får fråga
Leif - Han kanske fryser.
Mamma - Varför har han då inte byxorna på sig?!
Väl tillbaka i stugan får vi hela historien förklarad för oss och en utskällning av Emma att vi hade låst dörren. Då frågar mamma om hon ska låsa upp. Emma svarar ja! Mamma går fram till dörren, tar av nyckeln från dörrhandtaget, som vi hade hängt där för att dom skulle se den om dom ville in, och låser upp dörren. Gissa vem som blev lite arg då?!

Hahahaha, synd att man inte hade bilder på det ;P Iallafall Emma´s blogg hittar ni >här!<

September:
Jag klippte mig och bekte håret=)


Oktober:
Jag var på The Boppers och jag tyckte det var riktigt bra faktist =)

Så såg jag ut när jag var på The Boppers


November:
Lena fyllde år =) Jag var riktigt dålig på att använda kameran och glömde ta bilder på allt!

December:
Mycket snö blev det då. Tomten kom och jag fick fina julklappar.
Lite av mina julklappar:
2 parfymer
1 body lotion
2 harry potter böcker
4 twilight seriren (alla böckerna)
Pengar
Presentkort (b.la Åhlens & Bokia)
Godis
Säker något mer som jag glömde

Sen kom tomten =)


Lite av mitt år 2009 =)

Kram


100108 11:53

God morgon, god morgon (hör fåglar sjunga glatt, godd morgon god morgon i kör) ;)

Idag är det Fredag och jag har inga planer alls. Eller jo, räknas packa och fara till min pappa? Isåfall har jag planer. Hmm.. Ja, just nu sitter jag här, har precis käkat lite frukost, tänkte blogga lite och sen ja, får vi se =) Måste som sagt packa och städa lite. Vad har alla ni för er idag?

Känner mig inte direkt på blogg humör just nu, men jag ska väl försöka göra färdigt årsresumén innan jag åker. Vi får se om den hinner komma upp eller inte.

PussDagens outfit

Slänger in en snabb dagen soutfit innan jag går ner och äter godis, dricker julmust och tittar på TV med min mamma =)

Ingen direkt bra bild men men..

Tights - Nightmare
Vitt linne - H&M
Blått linne (med mimmi pigg på) - H&M (i spanien)
Tjocktröja - fått av Threse
+ min skinnjacka, min reebook väska, min vita stickade halsduk och min otroligt slitna gympaskor.

Förresten Grattis till min farmor idag oom fyller 84 tror jag, något sådant iaf :)

P.S. Kanske blir klar med årsresumén senare =)


Shopping! =)

Tjena faen ;) allt bra med er? Med mig är det ganska så bra. Har precis käkat middag, tacos, och tror att jag håller på att sprängas. Måste nog lägga mig och vila här snart. Kanske läsa en ny tidning?!

Aja, dagen var okej, fast väldigt kall! Tur för mig att jag höll mig inne igår, för hade jag gått ut hade jag nog frusit ihjäl!!! När man är ute känner man verkligen hur det drar i ansiktet. Stramar som sjutton. Man tror nästan att man ska bli rynkig när man kommer in för att det släpper då;)

Iallafall dagens shopping då.

SOLO -tidning
FRIDA -tidning
Kalender för 2010
toffsar, spännen & diamdem från BaByliss
Silver schampoo
Clearasil

Lite trevligt sådär och nödvändigt =)
Var in på Lindex också och fixade lite där så fick 300 kronor tillbaka. Alltid bra att ha ;) Just det, vi har typ en "tradition" i min familj att man får en TIA-lott varje namnsdag. Och när jag fick min i sommras tror jag så vann jag och då byter jag till en ny (10 spänn lixom onödigt att ta ut ;)) och jag har vunnit på alla mina hittils. Ska väl skrapa den nya som jag byte till idag också, så får vi se om det är någon vinst på den med.

Tänkte visa er dagens outfit senare. Det blir nog en inne bild. För kallt för att gå ut. Men det funkar väl det med. Eller?!

Jaja, nu måste jag verkligen lägga mig och vila innan jag exploderar.
Puss

Btw, tandläkarbesöket gick väldigt bra idag =) Fort och smärtfritt. Om jag sköter mig riktigt bra nu, kommer det hända något roligt nässta gång jag är där. Viket är 2 mars :)


100107 10:39

Godmorgon! :)

Har ni presic vaknat där hemma? Själv har man varit vaken i flera timmar. Bara för ett trevligt besök hos en trevlig mormor ;) Min tandläkar tid är inte förens senare i eftermiddag men jag och mormor ska umgås. Vi tänkte ringa till Jessica och Simon och kanske hitta på något med dom. Det blir nog trevligt. Min mormor bannar mig för att jag har gympaskorna när det är så kallt. Hihi, jaja. Vi får se hur det går. Jessica ska iaf köra ner mig på stan senare så att jag hinner kika lite på lite grejer innan det blir dags att besöka min välsigt goda vän. Tandläkare. Fy, usch och blä. Dom gillar jag inte så mycket längre. När jag var mindre tyckte jg att det var skoj. Dom kikade och gjorde inte illa eller någonting, och sen fick man goda tabletter och roliga saker. Nu tycker jag bara att dom är väldigt otrevliga. Det kom nog efter operationen. Jag vet en tandläkare jag tycker om, och hon är hemskt trevlig och snäll. Hon var med under ooperationen och hjälpte mig för att inte gråta och hulka allt för mycket. Tack och kärlek på henne.

Senare idag tänkte jag visa er dagens outfit=) Det vill säga om jag får med syster ut och fota den. Men det borde hon kunna offra tycker jag. Och ni också visst?!

Hmm.. Ja, som sagt bloggar när jag kommer hem då.
Puss

Ungefär sådär ser jag ut idag med :P Fast det där var nästan ett år sedan

Kanske en... Årsresumé?

Vad tycker ni? Ska jag göra en årsresumé av 2009? Låter det bra eller? Jag har ju inte direkt haft världens roligaste år men det har varit jätte bra på så sitt sett? Ska vi köra på en sån imorgon då? Det låter bra tycker jag iaf =)

Förresten, Hur många av er läser Kenzas eller Tyras bloggar? Visst vill man verkligen åka till ett varmare land då? Men själv får man klä på sig varmt och drömma sig bort med dom 20 till 25 minus grader vi har här hemma hos mig. Men ja, det var ju några år sedan det var riktigt kall vinter här sa vi Svenskar kanske har blivit lite bortskämda. Bra är iaf att forskarnas teorier om att polarisarna smälter inte verkar stämma. Aja, nu vi int dra in oss på en massa miljö snack. Men visst är det positivt?! : S
Jag kom på en grej. Vi kanske kan ha typ "tema-inlägg" Då kan jag ju skriva om Miljön eller Politiken eller sånt. Det låter också lite bra va?! ;)
Nu ska jag faktist snart stänga av den här saken och lägga mig. Det behövs =)P.S. Har jag inte vairt duktig med att blogga idag?! o Jag har något humör / känsla för att blogga just nu. Och det är bra, hoppas att håller det i sig, plus att jag har haft bilder i ALLA inlägg =)

P.S. 2 Hur låter mina ideer jag har snackat om? Årsresumén, "Tema-inläggen" och var det mer? Var det ner? : S

Ny design!

Tack snällaste Emma för hjälpen med den nya designen ;)

Om ni frågar kanske hon kan hjälpa er också, hon gör designer och header/banner själv. Även om min kanske inte är det. Iaf besök Emmas blogg >här<

En ny design känns annars som ett ganska fräsch alternativ och ett bra sett att fira 1 år med bloggen :D Jag hade tröttnat lite på det ljusa och "flickiga" nu kör vi dark ett tag. Haha, fast jag älskar själv "flickiga" bloggar. Alltså inte till utseendet men sättet dom skriver på. Haha, svårt att förklara.

Nu blir det iaf lite mera städning. Snart klar. Har inte bara städat har resat ut lite och gjort om lite. Fast om jag får bestämma är vi inte färdiga med det än ;D Iaf, städning och fixning ett tag till, sen blir det nog sängen kanske tiditgt. Ska upp tidigt imorron. Besöka min mormor och tandläkaren. Springa ett snabbt ärende i stan också, med mamma. Riktigt mysigt. Lite mamma och dotter time :D Känns som vi gled ifrån ämnet lite där men men.. vad gör det?! Kom på att spikmattan också är ett alternativ innan sänge. Vi får se =)

I Februari 2009


P.S. Vad tycker ni om min nya design?
Utanför mitt fönster..
Disney on ice :)

Hejsan:)
Det känns som att mina inlägg ofta böjar med den frasen? Men jag har kanske inte bättre fantasi än så.

Igår var jag i Stockholm på dagen. I globen och tittade på "disney on ice" Riktigt skoj var det faktist. och fy *pip* vad bra dom var på att åka. Jag själv kan knappt stå på ett par skridskor, men dom där åkte som.. som.. gudar! Alltså dom var verkligen verkligen bras alltså. Då det var verkligen värt att se det. Så tack pappa och "mamma" och alla andra för att jag fick följa med. Det var verkligen värt det.

Sebastian, Ariel, Blunder och alla Ariels systrar där bakom.

Dock är det inte jag som har tagit bilden eftersom man är smart nog att glömma allt hemma! Jag glömde allt. Jag hade bara mobilen med mig och den kameran har ju lagt av för länge sen. Verkligen synd för det var tokbra! :D

Igår kväll var vi till vänner och hade det trevligt. Vi fick god mat och efterrätt och trevligt sälskap i ett par timmar så det var också riktigt skoj.

Grattis också till Linnéa som fyllde 16 igår :) och lite rattis till mig för min namsndag ;) Idag kommer all släkt och firar Linnéa så man ska väl börja fixa lite. KAnske städa på rummet och sminka sig ;)

Just det, lite senare kan jag visa er vad jag såg presic utanför mitt fönster för någon dag sen.

Vi hörs då puss.


100103 - Söndag 20:12

Hejsan allihopa :)

Ni hade en bra jul och nyår hoppas jag?! Mitt var faktist aceptabelt ;) Ihelgen har jag varit hos Lena och det var en trevligt start på året. Snart börjar skolan och alla träning, funderar på att  börja på yoga när det börjar igen;) Låter bra va?!

Jag hade egentligen inte tänkte skriva så mycket. Jag är nöjd med tillvaron som den ser ut nu, men såklart man kanbli ännu nöjdare. Jag menade bara att om den inte förändras så klarar jag att leva med den som den är nu. Även om jag  själv har ställt in mig på att den ska förändras.

Just nu ligger jag på golvet och kollar runt lite, ska snart städa lite. Jag skulle vilja göra om lite i mitt rum här, får hoppas att mamma går med på det bara ;D

Jaha, bloggen fyller snart 1 år, hur ska vi fira det då tycker ni? Med tårta kanske. Haha, bara till mig såklart ;D JAg har en del på g nu så ja, vi ffår se. Alltså jag menar, jag har massa och göra så jag kanske int ehinner fira bloggen bara så jag menade.

Jaja, det blir ett kort inlägg nu ;D

Vi hörs
Puss

RSS 2.0