And off we go!!

Såfuckinghappyrightnow!!! :D


19:e bilden - En person som är snygg.

Asså, nu kan jag inte komma på en enda eller så kommer jag på jättemånga ;o Men det finns ju flera personer i min närhet som är galet snygga och sen ginns det ju kändisar. Vänta nu kom jag på en!! :D

Edward Furlong som är med i American history x :)


Annars då, hur var er midsommar?! :) Min var faktistk ganska så trevlig trots allt :)

18:e bilden - En bild på din fritid.


Får representera mina vänner! Även om det är mina klasskompisar och att skolan kanske inte alltid är frivillig. Men det är ju mina vänner och mina vänner är ju min fritid så det blir bra :)

Glad midsommar på er allihopa! Uppdateringen kommer väl att bli skitdålig men det är ju ni vana vid ;p

17:e bilden - En ovanlig bild.


Kanske inte så ovanlig men lite udda iallafall :)

New arrivals!

Hello bloggen! :)

Jobbar på med mitt sommarjobb precis som man ska, och det går faktiskt ganska bra. Idag fick jag veta att jag tydligen hade fått ganska mycket beröm och det blir man ju alltid glad för :) Inte för att jag egentligen vet vad jag gör men men.. Det är väl bra så länge Johan är nöjd med mig. 
Annars idag så tog jag bussen in till stan direkt efter jobbet och då handlade jag lite saker så som:
Smink tvättservetter
Handsprit
Öronproppar
Solskydd
After sun 

och så köpte jag ett torrshampoo från TRESemmé. Är det någon som har provat det och hur funkade det?! :)
 

+ att jag köpte
ETT PAR NYA SKOR!! Jag tycker att dom är asgrymma!! :D Fina och jättesköna!


och så köpte jag ett par stövlar ;) ska ju på festival snart och man vet ju aldrig med vädret.. Tycker iallafall att dom var himla söta :)


Peace and love!7 dagar kvar tills att jag hamnar i himlen! :D

16:e bilden - En bild på dig själv.


Red Riding Hood

Var ju som sagt på bio igår kväll med Lena och Nicke och då såg vi Red Riding Hood. En film som dom säger är baserad på Rödluvan.
Den handlar iallafall om en tjej som heter Valerie och hon bor i en väldigt okänd och liten by och säger att det är nästan bara de som bor i byn som vet vad den heter. Människorna i byn har gjort en kompromiss med varuvlen som härjar där, och det är att om de offrar sitt bästa boskap varje fullmåne så ska inte varulven göra någon illa. Men så en natt så dör Valeries syster Lucie och byborna inser att de inte ha gjort något fel. Det är varuvlen som har brytet kompromissen. Männen i byn bestämmer sig för att gå ut och döda varulven men de misslyckas och flera invånare i byn dör. Men när Valerie och hennes vän hamnar öga mot öga med varulven inser Valerie att hon kan prata med den. Samtidigt som allt detta händer så vill hennes familj gifta bort henne tll den rika pojken Henry. Något som Valerie självklart inte vill eftersom att hon är kär i sin pojkvän Peter.


15:e bilden - En person som du vill vara med.

Jag kom ju på två personer som jag saknar och vill vara med just nu..


Min underbara syster Lena som jag förresten var på bio med igår kväll :D 


Och min jättefina och jättesaknade vän Jennie :)


 


We are like a fairy. Not necessary!Några bilder från min skolavslutning som var för en vecka sen.. Men brukar man inte säga att det är bättre sent än aldrig ;)

Annars så har jag ju börjat sommar jobba i måndags och det går väl faktit väldigt bra, och när det inte går så bra som på morgonen när man ska upp då får man tänka på pengarna ;p Men jag har lyckats bli förkyld mitt i allt så det är lite jobbigt men det går br, nu brjar jag väl bli lite bättre så det är bra :)

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider


Party all night long

Kommer lite bilder från middagen och avslutningsfesten igår kväll.. Vi var ju ganska många som dygnade så man är ju lite mör. Fast nu är det bättre men förut när jag låg och solade var det verkligen inte bra.. Ni skulle ha sett mig. Jag låg på telefonen så när den ringde så fattade jag inte alls vad som hände och allt blev jättekonstigt sen när jag svarade så somnade jag i telefonen och vaknade av att mamma skrek i andra änden ch det hände flera gånger :o sen har man typ bara somnat i några minuter i solen hela dagen!! Men det har varit trevligt :D


Jag och Linn


Jag och min brudar :)
Senare på kvällen typ innan festen (och ja, vi dygnade ute och om som däckade var såklart också ute ;))
Jonathan


Dukningen


Efterrätt - Vaniljpanacott med friska bär :)

Där var bara några bilder och dom hade inen speciell ordning heller.. Många av bilderna från festen är verkligen inte lämpliga att lägga upp här.. Men så fort mina vänner lägger upp bilder på facebook eller bloggar så konmer det att dyka upp flera bilder här i bloggen också :)

OCH VET NI EN HELT AWESUME GREJ?! JAG FICK LÅNA EN SYSTEMKAMERA AV VÄRLDENS SÖTASTE JONATHAN LÖFGREN IGÅR KVÄLL!!! :D :D SÅ NÄR HAN LÄGGER UT SINA BILDER SÅ KOMMER DET UPP MASSA BILDER HR OCH JAG ÄR HELT LYCKLIG ÖVER ATT JAG FICK LÅNA DEN!! DET GJORDE HELA MIN KVÄLL!!

Cause, baby I see you in heaven to night..

Nu drar jag på avslutningsmiddag med min klass och andra 9:an :) sen blir det tältning och lite najs grejer med allihopa. Hoppas att det blir najs iallafall! :D

Someone to hold on to

Hellu bloggen (:

Det har varit skitsoligt hela helgen och jag har inte haft tid att blogga!! ;o i onsdags var det student och det firades sen var jag hos syster. I torsdags fixade jag håret!! (galet snyggt ju!!) + att jag fylde år! :D i fredags blev det västerås där jag shoppade lite :) sen blev det åka i leif´s fina bil till stan och äta jättegod mat på resturang och sen bev det handla för på lördagen firade vi emma och mig för att vi fyllde sexton och i söndags kommer jag inte ens ihå vad jag gjorde och i går var det cykla iväg och titta på en loppis.. mest för att man kände massa folk som var där och sen var man barnvakt till världens sötaste lilla ALBIN!! Som inte är så liten längre.. hela sex är har han ju blivit nu.. Idag har jag ju vairt i skolan som vanligt sen slutade vi tidigt och då blev det att gå ut i solen och sola! Jag har iallafall fått lite färg den här helgen!!


Sötungen när han precis lär sig cykla :D

13e bilden: Du och någon klasskompis


Med massa skolkompisar :D

12e bilden: En bild på din vardag


Inte speciellt bra bild, men jag vet inte riktigt hur man visar hela sin vardag med en bild?! :o

-

Besvikelsen när du ljuger är ingenting mot hugget i hjärtat när du är ärlig! </3

RSS 2.0