Bild ut över campingen. Har väl egentligen...

dsc00004 (MMS)

Bild ut över campingen. Har väl egentligen inte så mycket att skriva om. Igår kom vi ju upp sen satt vi mest här hemma och drack lite öl och hade det allmänt trevligt. Sen gick vi ner på stan och titta lite men vi var hemma ganska tidigt. Kollade på filmerna sliver och alive. Dom var faktiskt riktigt bra :) idag har vi inte gjort så mycket än.. Vi var ner och tittade lite på tunga rallyt med gamla lastbilar och sådana grejer. Det är iallafall jättefint väder här. Puss!


Just nu sitter jag i bilen :) har inte åkt...

dsc00001 (MMS)

Just nu sitter jag i bilen :) har inte åkt långt alls så vi har några timmar kvar. Vi är 10 bilar på rad i vårt gäng. Alldeles nyss blev vi omkörda av någon galning med en buick. Jäklar vad den bilen gick alltså. Han körde om hela gänget delat på 2 gånger. Han körde om i kurva liksom! Det är helt jäkla galet ju! :-o snacka om att det lär ha varit en bra motor i den bilen?! jag kommer bara kunna mobilblogga den här veckan. Jag kommer inte ens kunna svara på kommentarer. Men ni kan ju skriva massa kommentarer ändå så svarar jag när jag kommer hem :)


Testar att mobilblogga så kanske jag kan g...

rainbow (MMS)

Testar att mobilblogga så kanske jag kan göra det lite under semestern :) jäkligt dåligt formulerad mening det här :-P


Just a thought

Jag har tänkt på en grej ganska länge men jag vet inte riktigt om man ska skriva om den. Men nu gör jag det änå. Och det lät som att det var en jättetanke men det är det verkligen inte.

Hur som helst så, hur många av er har läst Blondinbellas bok Egoboost?! :)

Jag har ju gjort det och det är en grej som verkligen satte sig kvar i hjärnan. Hon skriver om sina komplex och försöker hjälpa andra som känner igen sig i hennes situation. Det är verkligen jättebra av henne tycker jag!
Men hon skriver att hon ibland känner att hennes mage är för tjock för klänningen hon har valt att sätta på sig och sen skriver hon hur man ska göra och tänka för att inte tänka på hur tjock magen är, fast egentligen så är den ju inte tjock alls! Hänger ni med?!
Sen skriver hon att när hon ligger på stranden så känner hon att magen är tjock OCH att låren är tjocka. Sen skriver hon hur man ska tänka bort det också. Men kan det inte bli lite omvänt då? Om en tjej som läser hennes bok verkligen håller med henne och känner likadant angående sin magen som enligt dem själva är tjock. Då kanske den här tjejen som läser boken nu också börjar fokusera på sina lår. Dom är ju såklart inte heller tjocka men nu börjar hon tänka på den och tycka att dem är tjocka. Förstår ni?!

Alltså, Blondinbella skriver en bok för att hjälpa unga tjejer att få en bättre självkänsla och självförtroende. Men istället kanske det blir tvärtom och vissa tjejer börjar fokusera mer på kroppsdelar som dom inte har tänkt på innan. Så från att tycka att sin mage är tjock så kanske man istället börjar tycka att både magen OCH låren är tjocka. Förstår ni hur jag tänker?! Och vad tror ni om det här?! Det kan ju vara jag som har överanalyserat boken. Men det var en tanke som slog mig när jag läste boken.

Jag gillar boken och tycker att det är jättebra att hon gör någonting för att hjälpa unga tjejer!


A book!

Tänkte bara tipsa er om en bok som jag har läst! :)

Casanovas kvinna heter boken, och jag tyckte att den var väldigt bra! Den handlar om Lotta som skriver om sitt liv och hur det är att leva med att mannen som hon älskar är sexmissbrukare. Hon skriver om allt som hör till det livet och hon skriver om hur hon är som medberoende. Boken är en sann berättelse och författaren heter Åsa Hellberg.

Några recenssioner på boken:
´Väl värd att läsas.´ - Jenny Östergren, TV4
´Det här är en sann historia. Åsa Hellberg skriver ärligt och sårigt om stor kärlek och djupa svek´ - SOLO SSSS
´En brutalt bra bok. En skakande läsning för män och kvinnor.´ - Lasse Anrell, Aftonbladet.


Another blogger!

En blogg som jag verkligen gillar! Dels för att jag känner tjejen som driver bloggen men också för att jag blir så inspirerad av att läsa hennes blogg! Hoppas att ni kommer att gilla den lika mycket som jag gör!! :)

HÄR ÄR EN FET LÄNK TILL HENNES BLOGG!! http://kvistashuset.blogspot.com

Grattis till min syster Emma också :) som har namnsdag idag! :)


24e bilden: En bild som gör dig glad


Bilder från stunder där jag mått så himla bra, alltså med folk och i situationer som får mig att må bra gör mig glad :)

23e bilden: En bild från i somras

Ni har sett den förrut men jag gillar den :)


22a bilden: En bild på en tid du saknar


Den betyder galet mycket mer för mig än vad ni någonsin kan tänka er :/

Into the night

Emma har skrvit några riktigt roliga inlägg den senaste tiden. Ett om Lady Gaga och ett annat om ett ämne som vi diskuterade här om dagen (som jag inte kommer ihåg vad det var just nu). Men där borde ni verkligen läsa och lämna era egna tankar om det :)

jag och min syster på avslutningsfestKlicka  här!! http://memfiss.blogg.se

Some music or something.

Alltså under peace and love var det ju väldigt mycket musik som spelades och det var ju en hel del musik som spelades av banden som skulle uppträda under festivalen sen på campingen så var det också lite annat. Och 3 låtar som verkligen spelades överallt hela tiden var dom som kommer här under. Vad tycker ni om sån här musik? Själv kan jag inte riktigt bestämma men dom sätter sig ju verkligen på hjärnan ;)

 Tror att den sista var den som spelades mest faktiskt. Och jag skojjar inte om jag säger att den verkligen spelades överallt! :o Var man än gick på campingen så spelades den låten så tillslut så kunde alla den och så gick hela campingen runt och sjöng på den :)

21:a bilden - En person som alltid ställer upp för dig

Hmm.. Är inte det nästan samma fråga som den 20:onde?! Eller har jag helt fel. Vad tycker ni? Den 20:onde var ju ´en bild på din närmsta´. Vad tycker ni? Skulle vilja höra era åsikter om den här :)

In a land, far far away

Alldeles snart drar jag till min pappa och ska vara där i 2 veckor :o Och ni vet ju hur uppdateringen blir när jag är där -.- Men ni får faktiskt ta det och eftersom att jag har tidinställt några inlägg så kommer ni ha lite att läsa iallafall :)

Btw, så måste jag bara tips om ett pogram på TV som jag såg på alldeles nyss! Det heter typ kvinnor i kedjor eller något sånt och gick på 4Fakta. Det var verkligen sjukt intressant så det ska jag kolla oftare på! :)


Satan i gatan!


Städar rummet och spelar Veronica Maggio :)

Power Big Meet!
Här är två bilder som hamnade på facebook runt klockan nio i lördagskväll :)
Vi var väl hemma vid klockan 5 på söndagsmorgonen.. Men men, trevligt hade vi iallafall :)

20:e bilden - En bild på dina närmaste.


Emma

New Design!

Vad tycker ni? :)

You can´t count on me..

Verkligen ledsen för att det inte har blivit någon bloggning. Men som sagt så åkte jag ju till min pappa för en vecka sen och sen for jag till min fina syster i onsdags och kom hem idag :) Jag och syster har haft det jättetrevligt, vi har varit nere i hamnen och ute på härjarö och så har vi ju såklart varit i västerås i helgen och hon bjöd mig på thai mat en kväll också ;) Vi har helt enkelt haft det jättebra, dock så tappade jag min telefon i västerås och det var ju inte lika kul, men ska ringa till polisen i västerås imorgon och sen om man kanske kan ha haft sån tur att någon har hitat den och lämnat in den :)

Nu blev det mest en masa blaj i det här inlägget men det är som det är.. Om ni har tur så kanske jag får tag i några bilder frn helgen som jag kan lägga upp här med det vet jag inte än.. Ha det så bra så länge så ses vi se.
PussPuss! :)


Peace and love 2011!

En film från peace and love 2011. Jag är dock inte med men det kanske är tur det ;)


Jimmy eat world
Kings of leon


Veronica Maggio
All Time Low
30 seconds to mars


Volbeat
The Ark
The Sounds


Kapten Röd


Mando Diao


Daniel Adams-Ray


Journey


Håkan Hellström


Andra bilder


Det var några bilder :) Fler bilder finns nog snart hos Emma. Filmer från festivalen kanske (!) kommer upp i ett senare inlägg. Men nu ska jag fara till min pappa så det tar väl några dagar.


Oh my god!!

P&L 2012
3:e Juli, 2011 - 10:00

I samma minut som Peace & Love-festivalen stänger för året så offentliggör nu Peace & Love temat samt de första fem banden inför festivalen 2012.


Peace & Love 2012 kommer att äga rum i Borlänge 26:e juni – 30:a juni och årets tema kommer att vara ”En Ny Värld”.
Festivalen offentliggör även redan nu de första fem artisterna inför nästa års festival.


Klara band för 2012:
Lars Winnerbäck
Melissa Horn
Thomas Di Leva - Specialspelning
Hardcore Superstar
Hoffmaestro


Jag bara måste vara där då också! Jag menar, dom har släppt 5 band och typ alla är bra?! :D Bilder från åretsfestival kommer upp lite senare :)


RSS 2.0