091223 - Onsdag 15:46

Idag är det julstädning på hög nivå, och ikväll blir det massa julmys också: D Jag själv har nog Inte riktigt fortsätt Att det är julafton imorgon Redan o Det känns väldigt konstigt om jag ska vara Ärlig faktist. Ja, kanske kommer ikväll?! Da blir det lite för julfirande med glögg och mys hos mormor. Sen imorgon är det massa massa massa julmys med alla, D Vill ni veta en hemlighet?! o Jag är Fortfarande rädd för tomten så personligen tkr jag Att vi kan strunta i tomten men man kanske ska offra sig små för OM?! Eller rädd och rädd, men jag har en himla respekt och allt känns så plastigt När tomten kommer. Även om jag vet vem han är. Han är ju tomten lixom;) Haha, jag ska Inte förstöra för faktist dom som vill Att tomten ska Finnäs, D Okej, DTE Där låt som Att jag ville se Honom död men det var inte så jag menade.

IAF, julusik spelas också. Ska försöka Få min mamma Att öppna julgodiset också:) Förresten, jag kom på varför det integ känns juli som riktigt, vi har ingen Julgran, knappt Något JULPYNT och ingenting, Det luktar Int juli, det är nog because därför. Aja, nu ska jag kolla runt på lite bloggar lyssna på julmusik och kanske Facebook. Innan jag fortsätter med städningen här.


Inte direkt nej till Att Få det utseendet i julklapp? o

091222 - Tisdag 14:56

Dan före dan före dopparedan ;D

Hahaha, inte för att man direkt längtar men, jag har typ inga julklappa! ;o Måste fixa det ikväll. Utan att vara olaglig ;) (och då menare jag sno pengar av min mamma, inget annat!) Hörde själv hur dumt det lät så jag var tvungen att förklara ;D Jag har kanske 1 julklappa, jag har inte bestämt mig om jag ska ge det eller en anna sak, men man kan väl säga att jag har 1 person klar annars.

Sista dagen i skolan idag då, j-vligt skönt faktist! Ni anar inte hur svårt det har varit att komma upp den här senaste veckan. Aja, nu är man ledig iaf, men det blir väl stress ända fram till nyårsafton eller längre, så nån vila blir det nog inte.

Sista dagen idag för Nathalie, hon kommer inte tillbaka. Jag har inte riktigt förstått det än tror jag, nu när jag skrev et högg det till lite i hjärtat, men det är nog inte förens 1-2 veckan igen efter jul som man verkligen kommer sackna henne. Kommer antagligen bli deppad, men som tur är har jag andra vänner som sacknar henne lika mkt som jag.

Annars tänkte jag gå ut och fota lite senare, det beror på om jag vill dra mig ut i kylan eller inte. Måste iaf ladda batteriet till kameran först, men vi får väl se kanske lite senare.

Om ni inte visste det så driver jag faktist 2 bloggar! En på devote också, funderar på att byta namn på den bloggen men vi får väl se. Kanske göra en ny helt?! Aja, jag bloggar på båda ställena samtidigt iaf. Busigt av mig va?! ;) Tänker dock inte erkänna vilken jag gillar mest, eftersom det är väldigt svajigt just nu.

Kände att det här inlägget blev väldigt hoppigt, och lite senare kommer en lista också. Iaf, så är jag fortfarande osäker på om jag ska sätta mina ny planer i verket, men vi får väl se. Kanske, kanske inte. Lite nytt kan vi väl iallfall få?! ;o

En lista!
Namn: Hanna
Ålder: 14
Ursprung: Sverige
Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag hade roligt med mina vänner
Vad gjorde du kl 08 imorse: Precis kommit till skolan -.-
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade på andra bloggar
Det sista du sa högt: Ja! Hahaha
Det senaste någon sa till dig: Det  såg så roligt ut!
Vad har du druckit idag: Vatten
Vad var det senaste du åt: Pepparkaka! 
Vad var det senaste du köpte: En julklapp ;D
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Snöigt
Godaste glassmaken: Äter inte glass så ofta
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut!
Sover du tungt: Ohjaa..
Drömmer du mardrömmar: Ibland :/
Trivs du med ditt jobb: Har inget ;D
Favoritklädsel: Tights, converse och LÅNG kofta eller en top :)
Vad ser du om du tittar till höger: Spisen x)
Vad gör dig glad just nu: Att jag har så fina vänner!
Vad ska du göra härnäst: MAT!
Höger eller vänsterhänt: Höger!
Humör just nu: Orolig och osäker
Hur många kuddar sover du med: 4 
Morgon eller nattmänniska: Båda! :D
Vad är viktigast för dig: Familj och vänner. Kärlek och närhet helt enkelt
Är du kittlig: Ibland ;D
Snarkar du: Nej men förrrut pratade jag mkt i sömnen
Stjärntecken: Tvilling!
Stökigt eller välstädat: Välstädat! Fast just nu är mitt rum ganska stökig. Julstädnign senare ;D


Nu vet ni lite saker om mig. Hahahaha! ;D

Btw, idag tänkte jag skriva Måndag i rubriken, jag tror att jag är lite dagvild ;D

Måndag 20:08

Hejsan bloggen =)

Idag är det Måndag. Sista Måndagen innan lovet. Tjohoo, bara en dag kvar i skolan nu. Imorron (sista dagen) ska vi ha typ 2 timmar svara på frågor med hjälpa av mobiler, dator, böcker och andra människor ;) sen 30 minuter dans och prisutdelning, vem som svarade bäst på frågorna, sen får vi våra betyg sen slutar vi!!! :D Woohoo! 2 veckor och 6 dagar ledigt (;s) Skojjigt värre, annars är det väl inte direkt så mkt.

Jag tappade min dator i golvet alldeles nyss, det var inte så bra, men den funkar och det är ju bra! Knapparna känns lite "lösare" än innan men men, I will survive ;D

Hmm.. Har lite olika förslag på vad man kanske skulle kunna förbättra i bloggen, men vi får se. Vad skulle ni vilja se mer av? Vi får se hur vi gör med alla mina idéer helt enkelt.

Nu ska jag nog stänga av den här saken men vi hörs väl kanske imorron eller nått

Världens snyggaste?!

Old things

Utdrag ur gamla inlägg på min blogg på devote, som är så länge sen. Men som ändå känns för nära. Egentligen river jag upp såren för mycket nu när jag lägger ut det här. Men det kanske är bra. Då kanske det läker helt, bra och hårt en dag.

Har det ganska tufft i mitt liv nu och orkar inte rabla massa skit nu, men att vissa säger att jag uppfattas som kaxig, bitchig, elak och fjortis. Ja, det är upp till folk att skaffa en egen uppfattning. Men fjortis, det kan jag lova att det är jag inte! Och om jag uppfattas så, är det  nog bara för att jag sagt sanningen på ett ganska brutalt sätt. Det händer inte ofta att jag verkligen säger sanningen om vad jag tänker och tycker om folk, men när jag gör det är det rått och brutalt för då är jag så jävla trött och förbannad på personerna i fråga så jag inte orkar vara snäll. Annars är jag nog en ganska utåtriktad tjej som är väldigt snäll, men just nu blir jag mer och mer inne i mej själv och ignorerar och inte orkar med omvärlden, därför att jag får/fått tagit så mycket skit på mej på grund av andra. För att dom inte orkar, så att jag får ta det. Jag är trött på att alltid behöva lösa andras problem och ställa upp för andra! Jag får ju ändå inget tillbaka. Allt jag får är ju ännu mera helvet att gå igenom för att jag måset ta reda på resterna efter er. Och när sanningen kommer fram, blir det jag som får stå ensam kvar där iaf. Fast det är jag som gjort ditt liv så enkelt att leva den sista tiden är det jag som står där helt ensam igen. Fast fan inte längre! Har ni inte insett sanningen när jag säger den är det fan dags! Då är det fan dags, för nån jävla gång måste ni inse att det är jag som gör ert liv lätt att leva. Men nu är det fan nära, sen får ni stå där på era vingliga ben när jag går. Ja, jag kommer att gå. Och på stadiga ben eftersom att jag har tränat mina benmuskler när jag bärt runt på er och er jävla skit. Då ska ni se. Jag kommer att vara den starka då, när ni står där som bambi på hal is i era ben! Då ska jag tacka gudarna för att jag orkat, för att jag inte gett upp! I will say it again, That´s the way it is! That´s the way it is!


Om mitt liv, om allt som händer mej, bra som dålig. Kommer skriva när jag är gald och när jag mår skit. Jag skriver när jag känner för det och vad jag känner för. Jag hänger inte ut folk i min blogg, men skriver gärna att dom är vedervärdiga personer. Jag skriver att jag inte orkar med vissa längre och att jag älskar andra. Visst kan det låta som att jag byter kompisar ofta, men just nu får många av mina vänner mej att må skit, och därför försöker jag bryta med dom. Jag skriver inte för att provosera, jag skriver för att folk som har svårt att förstå ska få en inblick i vad som egentligen händer och för att jag inte har någon att prata med eller vet vart jag ska springa. Visst jag kan låta riktigt förbannad just nu, men så är det. Välkomna till min värld!

New design?!

Jag vill ha en ny design! Dock, har jag inga bilder till en ny design eller header eller nått, men kanske någon som skulle kunna tänkas hjälpa mig att göra en design. Kanske ingen som direkt vill göra en ny nu i jul men aja. nu vet ni om ni skulle ha tråkigt någon dag eller så x'D har ju hört att många har jullov redan så varför inte. Jaja, kanske en ny efter jul då?

Hmm.. Nu kommer någonting jag tror att jag har sagt för många gånger, men varför skulle det inte kunna bli mitt nyårslöfte då istället? Det låter bra eller? ;D Okej, ett av mina nyårslöften ÄR att FÖRSÖKA vara lite mer aktiv här på bloggen, både skriva och kommentera och svara på kommentarer och ladda upp mer bilder till inläggen och allt!! Låter bra va? ;)

Okej, IDAG:!! Har inte hänt så mkt av intresse faktist men det gör det väl nästan aldrig här va? ;) Jag har iaf varit i kyrkan. Hihi ;D Emma konfirmerar (?) sig ju så måste dom få ihop 40 poäng för att få göra det och varje gudstjänst är värd 1 poäng så följde jag med henne på en idag då ;D inte direkt skoj kanske. Jag satt mest och gäspade hela tiden hahha x'D Det är jag det. Pratar eller sms:ar elleer sover. trevliga kyrkvistelser man har ;D En gubbe i kyrkan gav mig tändstickor också. Mamma ville ta dom ifrån mig men det fick hon inte ;D

Annars är det snö. SNÖ, SNÖ, SNÖ!!!! Ahaa.. Jag blir galen på all snö! Man vet ju inte ens om man ska gilla det eller inte längre. Klart det är jättemysigt med snö runt jul och allt sånt. Men den är ju himla kall och blöt och otrevlig att få på kroppen ;D Ja, man kanske kan stå ut med det så ;D

Nu blir det iaf mat snart, Jansson frestelse och kokta ägg med nått på, typ rom eller nått ;D Mumsigt värre. Ja, vi kanske hörs senare då. Vem sa att man inte kunde börja med sina nyårslöften redan? ;)


Btw, någon som har följt idol? Vem tycker ni skulle vunnit? Jag skulle gärna vilja läsa era åsikter om årets idol;D själv vet jag inte riktigt vad jag ska tycka men det kanske kommer ;D

Erik Grönwall - Higher

RSS 2.0