Mitt humör

Som ni kanske har märkt så pendlar mitt humör väldigt mycket.. Ibland är jag väldigt glad, och ibland väldigt deppig.

Jag hade tänkt göra ett inlägg om anledningar men det är för jobbigt, jag vet inte ens om det här är värt att publicera men jag gör det iaf..

29 Juli 2010

Halloj bloggen;)

Väldigt dålig uppdatering idag. Dels för att jag inte har haft tid men mest för att jag inte har något vettigt alls att skriva just nu.

Jag har iaf hunnit med att åka till Västerås och Enköping en sväng men mycket mer än så är det inte. Jag köpte en ansiktstvätt:) Från Neutrogena ´Visibly clear, 2-in-1´


Jag funderar på att visa er massa söta bilder på min hund och min systers hund lite senare. Men vi får se. Jag ska orka märka dom också ;)


Sälja kläder?!

Jag har bara kommit på en idé. Det finns säkert väldigt många som redan har testat det men iaf. Kan man sälja saker via bloggen? Många lägger ju upp på tradera men bloggen kanske funkar. Min syster rensar bland sina kläder och ska lägga upp på tradera, men det som är fint kanske man kan sälja på bloggen? Alltså saker som inte är trasiga, dom kan man ju lika gärna kasta?!

Om det nu skulle bli så att vi säljer, finns det kanske intressa bland mina läsare? Ni kan ju inte säga nu om ni är intresserade av kläderna, men skulle ni tycka att det var kul att få kolla på dom innan dom kommer upp på tradera? :)

Oitressant

Asså, den här bloggen är verkligen oitressant -.- men men, jag bloggar och babblar om allt och inget som vanligt ;) Egentligen har jag inte så mycket att skriva nu men jag kan ju berätta om min bok ´historiens främsta rymningar´. Den är ganska intressant faktist. Jag har nyss läst om Alcatraz, ett gamalt fängelse utanför san francisco (?) och hur nägra fångar lyckades gräva sig ut genom betongväggen, med sked! Det var ganska roligt faktist:)


Jag är verkligen lat men jag orkar inte vända bilderna. Någon som har ett snabbt och enkelt sätt att göra det på? Tipsa gärna;)

På mina naglar

På mina naglar just nu :)Depend nr 054
Färgen är lite mer åt det mintgröna hållet än vad bilden visar :)

Shopping

Här kommer lite bilder på senaste dagarnas shopping =)T-shirt -Nelly
Vitt linne - H&M
Grått linne - H&M
Vita mini strumpor - Nisses
Svarta mini strumpor - Nisses

T-shirten beställde egentligen min syster från Nelly men hon gillade den inte så jag fick den :)Linne med kedjor - Lindex
Svart linne - Lindex
Grönt linne - Nisses
Vit bh - NissesNitskärp - Nisses
Mörkblått nagellack - Nisses
Turkost nagellack - H&M
Grönt nagellack - Nisses
Rosa nagellack - Nisses
Svart nagellack - Nisses
Mintgrönt nagellack - Åhléns

Ni får vända påhuvudet på dom sista två ;) Och jag vet att bilderna kanske inte är så bra speciellt inte bilden men nagellacken men det får ni leva med ;) Ni får se dom på istället :)


28 Juli 2010

Morgon inläggen är väldigt jobbiga tycker jag :o Av någon anledning är det väldigt jobbigt att skriva dom :s Äsch, jag är väl bara trött antar jag ;)

Åhh.. Jag gjorde mannagryns gröt imorse. Haha.. Det blev faktist ganska bra också:) första gången som jag gjorde det själv:)

Idag är vädret lite halvmulet, och jag har ingenting bestämt alls. Eller jo, jag ska ju visa er mian senaste inköp men då måste jag fota först vilket jag ska göra typ.. nu ;) Annars tänkte jag att eftersom vädret är så dåligt kanske jag ska försöka ta mig ut på en powerwalk, eller?! Det är skönt när det inte är för varmt för det. Annars gillar jag ju värme :)

Uppdaterar senare om mina köp :)

VÄRDELÖS!

Även om ingen sover just bredvid mig så är det skönt att känna att någon annan finns i lägenheten/huset. Det är en trygghet att veta att min kropp inte kommer ta sig till med vad som helst. Att vara ensam hemma är som att säga ´varsågod, gör vad du vill. ingen kommer att stoppa dig´ till min kropp. Och speciellt att vakna ensam och känna att jag inte har någon kontroll alls. Det är riktigt jobbigt. Allt som jag annars oftast lyckas kontrollera från att jag vaknar tills att jag är ensam igen, allt är bara borta. All kontroll utom räckhåll. Usch, jag klarar verkligen inte av att vara ensam.

Att sedan komma hem igen efter dom här bra veckorna hjälper inte direkt. Jag orkar inte ens bli arg eller lessen längre. Jag är bara tom. Helt tom känner jag mig bara. Jag vill ha något eget. Något eget som jag faktist kan kontrollera. Att känna att jag faktist behövs till någonting. Inte bara.. tom

27 Juli 2010

Hallå bloggen!

Min andra dag som hemma nu. Jag gillar verkligen att bo i en väska. Alltså inte vara hemma hela tiden. Jag skulle kunna tänka mig att göra det oftare faktist. Jag har iaf haft det sjukt trevligt dom veckorna jag har varit hos Lena. Nog för att hon har jobbat ibland men det har bara varit bra. När Lena har jobbat har jag kunnat umgås med andra. Det jobbigaste har varit att vakna ensam dom här veckorna.

Men nu ska vi blogga om roligare saker. Jag har shoppat en del saker dom senaste dagarna ni kanske vill se?! Visar imorron isf, för nu orkar jag inte. Har ochkså fått hämta min mobil idag. Najs:) Känns riktigt sköönt att ha den tillbaka. Dom kunde inte laga felet så ag fick ett nytt ...nummer. Haha, kommer inte ihåg vad det heter;)

Som sagt får se hur uppdateringen är imorron.

8 Juli

Blogglusten är helt borta, har väldigt mycket annat att tänka på nu för tillfället och dom stunder som jag faktist inte tänker på det spenderar jag i solen eller med världens bästa människor. Om ni nu mot all förmodan skulle vilja veta vad jag har för mig eller ja om ni nu skulle vilja veta var jag tar vägen, eller äsch skit samma.. Vill ni veta nått gå inte på Emmas blogg. Hon uppdaterar antagligen lite om mig också eller nått, annars får ni väl fråga nog för att chansen är typ 0.000000001% att ni nu skulle det.
Hej

RSS 2.0