Happy face

Hej! *Happy face*

Nu är jag glad glad glad :) Jag har fått en fix idé som förhoppningsvis kommer gå skit bra så småningom :) Dock kommer ni kanske inte få ta del av det så mycket i bloggen. Men det skiter väl jag i. Haha.. Nej såklart jag inte gör, men om det går så kommer ni att få ta del av det kan man säga :) Om inte då läggs projektet ner:/
Start: Imorgon!!!!

Kan inte ge er någon riktigt ledtråd än, men kolla in kakhuset :)

Nu ska jag ifxa lite här sedan sova. Skola imorgon ju. *Blä*


Btw, har jag berättat att jag har varit och sett Buddy Holly the musical? :)

Skofreak?

Hejsan mina vänner!:)

Hart bestämmt mig för att vara mer aktiv här nu :) Undrar hur länge det håller den här gången? Haha, nej men på riktigt jag ska verkligen försöka vara bra.

Idag skulle jag egentligen ha tagit tag i mitt SO-arbete om Chile som jag egentligen skulle ha gjort under sportlovet. Men har jag gjort det? Men såklart inte. Men, vad har jag gjort idag då?

Jo, jag har faktist städat lite i min garderob, speciellt skorna :) Jag räknade till ca 27 par skor, men jag har några hos min mamma också som jag antagligen har glömt så jag skulle chansa på ca 30-35 par. Är man skorfreak då? Det tycker jag verkligen INTE men min familj och mina vänner tycker det. Det är inte roligt, dom retar mig för mina skor!! Haha.. Fattar ni, jag bli ´mobbad´ för att jag har ca 30 par skor haha;) Jag älskar skor och det står jag för.
Min absoluta favorit sko är Converse. Alla färger och former (haha, tänkte skriva storlekar men det är inte riktigt rätt;)). Just nu har jag nog bara 4 par, men jag har kastat 3 (för att min mamma/pappa tvingade mig!!!). Dock är inte alla äkta. Jag skulle vilja ha lite mer äkta Converse älskar det:)

Annars tänkte jag börja skirva lite mer om ett visst ämne, ni får veta mer om det när det kommer;)
Puss

Min absoluta favorit sko :)Min otroligt knäppa humor..

..innehåller bland annat sånt här;PJag skrattar så att jag gråter varje gång jag ser den;)


..och sånt här

det är dock synd om pojken

Kram

Otroligt seg och tråkig

Alloha. exakt vad min dator är nu. Den är hur seg som helst, vill inte publocera några inlägg och strävar helt emot mig bara. riktigt jobbigt är det. Internet har varit hur konstigt som helst ett par dagar och blogg.se har inte funkat någo bra alls för mig. Sur jag blir.

Iaf fortfarande Harry Potter som gäller (?) bara en liten paus där jag sitter vid datan och kollar runt lite medans mamma min fixar mat :D Tihi riktigt bra. Våfflor. Mums.. Min mamma är riktigt bra på det och när man ta rut dom ur våffelhjärnet får dom ligga på tallriken ca 1 minut är dom perfekta :D Iallfall min mammas bästa :) 

Nu får förresten ursäckta att min stavning är så kass, kan inte göra något åt det just nu.
;) *blink, blink*  

16 Februari 2010

Hejsan allihopa :)

Blogg.se har krånglat en del för mig dom senaste dagarna, samt min dator också. Det känns som att den hels snart kommer att säga ´hej då´ känns lite synd faktist. Jaja, idag har jag varit i skolan. Surprise.. Haha, och som vanligt inte så mycket. Fick VG+ på franska provet. Över förväntningar om man säger det 70/76 Imorogn är det Franska glosor och j-vla bajs. Måste rå plugga dom inatt för jjag vet inte ens vilka det är :S På Fredag Engelska också. Kan inte dom heller. Haha..Skönt med lov snart iallafall. Då kan det kanske bli lite roligt :P

Läser Harry Potter och Fenixorden. Hade tänkt läsa igenom alla är bar på 4:an men men. Det har bara gått ca 1,5 månad att läsa alla böcker och jag har ca 100 sidor kvar i Fenixorden. Den är fasiken bra alltså :p Kollar på Harr Potter och De vises sten samtidigt. Det är ganska kul när man ser en film och läser samma bok. (spelar ingen roll i vilken ordning). Men om man har läst boken först kan man veta vad som händer och vilka alla är men det blir ändå HELT annorlunda när man ser det på TV. Och om man ser filmen först (vilket egnligt många ger bästa filmupplevelsen, och jag kan nog nästan hålla med) kan man associera (?) allt i boken till scener vilket o

14 Februari 2010

Hej allihopa :)

Klockan är två och jag har inte uppdaterat er än? Många kanske tror att jag precis har vaknat? Well, dom tror fel. Jag vaknade halv 8 i morse av ett sms från min otroligt söta mormor. ´Varma björnkramar på alla hjärtans dag. Kram mormor´ Väldigt gulligt tycker jag. Iaf då vaknade och fixade lite på mitt rum. Klockan 9 började jag fixaa iordning mig själv så åkte Emma, mamma och jag till Västerås och handlade lite. Vi skulle köpa Emmas julklapp ´Nintendo Wii Fit Plus´eller något sånt heter det. Emma skulle egtnligen få det några dagar efter jul men vi har åkt runt på massa olika él-butiker´sedan dess och det finns inte. Det fanns inte idag heller. MEn det blev lite anna faktist. Till mig också:) Kan visa er senare om ni vill.

Just nu håller jag på och steker (?) köttfärs så att jag kan fixa ihop e köttfärsås med hjälp av mamma då såklart ;) Igår gjorde jag faktist kyckling, ris och currysås. Jag frågade min mamma hur man gjorde sen fixade vi ihop det :D Jätte bra ju. Just nu står faktist min mamma vid köttfärsen bara för att jag ska kunna uppdatera er. Haha...

Jaja, tillbaka till mitt matlagande nu så hörs vi sen. Kanske en dagens outfit också. Vilket blogghumör jag har:P
Puss

Glad alla <3 dag btw ;P
I don´t like mondaysdet sägs att låten gjorde för att en tjej sköt elever på hennes skola. Hennes skäl skulle ha varit att hon inte gillar måndagar. Jag vet dock inte vad som är sant eller inte, jag vet bara att den är jäkligt bra.

Skit

Skrivit ett heöt inlägg om massa saker. Gick inte att spara :o Nu ör jag sur.
Hej då

RSS 2.0